Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Ezek a házak nem épp nagyteljesítményű konfig alá lettek tervezve. Szerintem az való abba aminek maximum egy 300W-os táp elég. HTPC-nek, irodai gépnek való ez, egyszerűen nem tudsz lehűteni 400-500W-ot sehogy ekkora helyen. Vannak a Lian-Li-nek ITX-es házai, amibe már valami izmosabb rendszer is belefér, mondjuk abba sem raknék csúcs vga-t, esetleg külső radiátoros vízzel.
Nekem a Lian-Li-k a kedvenceim az összes márka házai közül, habár vannak jobb elrendezésűek de külsőre elmaradnak. Most pár éve már egy v-358-at használok, kissé bevizesítve: [link] [link]
-
törölt tag
Nekem bár nem ITX-hez, de volt két Lian Li házam is, egy PC-A10 és PC-A05N. Majdnem lett egy PC-C60 is (ebben például adtak a csavarokra), de akkorra már nem éreztem azt, hogy megéri a felárat ez a márka. Hagytam, hogy elcsábítson a Fractal 605 a minimál előlapjával és a fekete-fehér belsejével.

(#16) lezso6: Haha, azt is nézegettem, még mielőtt eldöntöttem volna, hogy fekvő házat veszek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövedelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- sziku69: Szólánc.
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nintendo Switch 2
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi