Hirdetés

2019. november 15., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#63) T_chris válasza scyllarus (#57) üzenetére


T_chris
(addikt)

Igen, van olyan játék is.
Meg van olyan is ahol ha át akarsz lépni más platformra, vagy adott platformon más készülékre, akkor már kódot kell kérni.
Meg van olyan játék is, ahol a mentés Facebook alapú, így könnyű váltani a platformok között, de van ahol csak Google Play Games alapú a mentés, és ott szerintem az ios-en folytatás kilőve.
Illetve pár játéknál még lehet bukni a microtrazakciókat platformváltásnál.
Jó példa ilyesmire a fallout shelter. A kezdetekben úgy volt rendes mentésed, hogy a vault.sav(?) vagy milyen fájlt másolgattál ki-be, (és volt erre pár hack is) de az elején az sem volt keresztplatformos megoldás állítólag.

53: Jajj... Ez a 100 megás limit egy vicc.
Nincs otthoni netem a klasszikus értelemben. Mivel csak én vagyok internethasználó itthon, így az lett a döntésem, hogy veszek egy frankó mobilnetet. Meg is lett. lett . Amúgy a play store-ban kb pár kattintás engedélyezni a mobilos letöltést, viszont minden nagyobb appnál jóvá kell hagyni újra amikor telepíted. És nem ez a bukó.
Hanem pár olyan appal is találkoztam már, ami mobilnetről hajlandó volt települni, de a kiegészítő fájlt már csak wifin volt hajlandó fogadni. És ez a szívás. Illetve, ha egy alkalommal rányomsz appon belül a wifire, akkor kb soha többé nem tudsz az adott apphoz mobilneten letölteni.

[ Szerkesztve ]

Aki érti a humort az mindent tud. Aki nem, az pedig mindenre képes. (LinuxOnDex alól nem fog menni minden ékezet. Bocs.)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.