Hirdetés

2020. december 5., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#63) #33253120 válasza scyllarus (#57) üzenetére


#33253120
törölt tag

Igen, van olyan játék is.
Meg van olyan is ahol ha át akarsz lépni más platformra, vagy adott platformon más készülékre, akkor már kódot kell kérni.
Meg van olyan játék is, ahol a mentés Facebook alapú, így könnyű váltani a platformok között, de van ahol csak Google Play Games alapú a mentés, és ott szerintem az ios-en folytatás kilőve.
Illetve pár játéknál még lehet bukni a microtrazakciókat platformváltásnál.
Jó példa ilyesmire a fallout shelter. A kezdetekben úgy volt rendes mentésed, hogy a vault.sav(?) vagy milyen fájlt másolgattál ki-be, (és volt erre pár hack is) de az elején az sem volt keresztplatformos megoldás állítólag.

53: Jajj... Ez a 100 megás limit egy vicc.
Nincs otthoni netem a klasszikus értelemben. Mivel csak én vagyok internethasználó itthon, így az lett a döntésem, hogy veszek egy frankó mobilnetet. Meg is lett. lett . Amúgy a play store-ban kb pár kattintás engedélyezni a mobilos letöltést, viszont minden nagyobb appnál jóvá kell hagyni újra amikor telepíted. És nem ez a bukó.
Hanem pár olyan appal is találkoztam már, ami mobilnetről hajlandó volt települni, de a kiegészítő fájlt már csak wifin volt hajlandó fogadni. És ez a szívás. Illetve, ha egy alkalommal rányomsz appon belül a wifire, akkor kb soha többé nem tudsz az adott apphoz mobilneten letölteni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.