Hirdetés

2020. október 31., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#47) #33253120 válasza Dare2Live (#43) üzenetére


#33253120
törölt tag

Soha fel sem merült az iPhone lehetősége.
Egyrészt használom a google ökoszisztémát, (Gmail, Chrome, Google Play Games, Google Play Store, Keep, stb.) és vásároltam is már az áruházból, így egy esetleges platformváltásnál a megvett dolgaim bukom, mind a játék, mind a zene vonalon. Illetve körülményesebb lenne az idegenvezetői státuszomat is folytatni.
Másrészt (bár az utóbbi időben a makrózási lehetőségeket kivették belőle) a Samsung elég jó játéktámogatást ad igen régóta. A Game launcher kiszedi az applistából a játékokat, azokat külön helyen láthatod. Nálam pl a klasszikus kezdőképernyő alsó sora így néz ki:

Azaz elszeparáltan lehet kezelni a játékokat, az alkalmazásoktól. A Game Tools segítségével akár játékonként is be lehet állítani az energiagazdálkodást, kijelzőfelbontást, ilyesmi. Illetve beépített, könnyen elérhető lehetőség van a gameplay videók mentésére, mivel sok játék pause-ba váltja magát ha rázárod a telefont van lehetőség itt a telefon lezárása nélkül csak a képernyőt lezárni, automata fényerőt korlátozni a játékok futása alatt, és még sok apróság ami nem jut azonnal eszembe. Pl játékstatisztikák mind a Game Launcherben, mind a Google Play Gamesben. Utóbbiban acsik is vannak egyes játékokhoz, és ismerek olyat aki favorizálja ezek gyűjtését.

Biztos van még valami ami kimaradt, de mivel IOS vonalon nem vagyok képben, ott a rendszer ad hasonló lehetőségeket?
Ha a méret lenne a lényeg, akkor meg tabot vennék. Ez a méret is kompromisszumos már, mert ha portrait módú játék van akkor is két kézzel kell fogni, nem csak landscape-nél. Én meg amíg az S5Mini/S7 párost használtam ezt szoktam meg. Most az S7/S9+ párosnál már csak az S7 tudja ezt.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.