Hirdetés

2022. május 27., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#48) Csoffadalom


Csoffadalom
tag

Vasárnap este beszélgettem a hölggyel MSN-en. Azaz inkább csak kérdezgetett hogy pl: van e barátnőm, járok e még bulizni, kivel tartom a kapcsolatot a közös ismerőseink közül stb. Én semmit sem kérdeztem ő róla, mondta magától a dolgokat. Később váratlan közölte hogy rég látott már és hogy nem érti miért nem akarom tartani vele a kapcsolatot, hisz ő évek óta próbálkozik. Egy órányi beszélgetés után megadta a Skype címét is, majd ott folytattuk. A második kérdése az volt lenne e kedvem valamikor találkozni vele? Ránéztem az órámra: 1óra 3 percet várt mire feltette ezt a kérdést. Én vissza kérdeztem hogy mégis minek akar velem találkozni? Előröl akarja kezdeni a herce húrcát? Azt felelte hogy hátha most össze jönne a barátság. Erre is vissza kérdeztem hogy miből gondolja hogy az, ami régen sem működött most mitől működne hirtelen? Erre már úgy reagált hogy nem kötelező most válaszolnom, ráérünk később is megbeszélni. Majd visszakérdezett hogy nem vagyok zárkózott kissé? Egyértelműen nemmel feleltem, hozzátéve hogy én abszolút nyitott vagyok mindenre ha látom értelmét. Azt felelte neki nem úgy tűnik mintha nyitott lennék mindenre. Pár perc múlva elbúcsúzott és megjegyezte hogy beszélgethetnénk esténként. Aztán egy puszival elköszönt és szép álmokat kívánt.

Hát, ha így folytatja muszáj leszek beadni a derekam neki. Hátha utána békén hagy végre. Igazán nem tudom mit gondoljak róla.

Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.