Köszi a tesztet, szokás szerint kellően frankó és tömör.
A G Pro-ról lassan meg kéne írnom a magamét, aztán körbeküldöm.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
Köszi a tesztet, szokás szerint kellően frankó és tömör.
A G Pro-ról lassan meg kéne írnom a magamét, aztán körbeküldöm.
Hajrá, várjuk a tesztet!
A végén a dobragab link miért rád mutat ?
És mi az a Thumber?
[ Szerkesztve ]
Ejha, micsoda bugokat generálok. Fixed, köszi. A Thumber egy képátméretező amit a kollega készített el. Azért van, mert külső szerverre linkelem a képeket, mert a PH!-s tárhely betelik hamar, és így nem kell egyesével átméreteznem PS-ben a dolgokat, hanem a progi megcsinálja nekem az összeset.
Köszi a tesztet, az mx500-al összehasonlító képekért meg külön köszönet! Így be tudom lőni a méretét és látszik h picit kisebb az mx500nál úgyhogy nekem tökéletes lesz.
Pontosan. Ráadásul open source.
Hint: én a thumbnail-eket a PH saját képfeltöltőjére szoktam tolni, csak a nagyokat tolom ki külső host-ra. Alig pár kB darabja, viszont sokkal gyorsabban betölt a teljes cikk, még ha lassú is a kephost.
Köszi, lehet hogy beruházok egyre.
Köszi a tesztet. Azt hiszem az asszony egy pár napig megint pipa lesz rám.
Nincs mit! A cél nemes.
Én meg sem próbálom már beadni, hogy miért is jó a nemrég vásárolt kettővel együtt egy negyedik egér
Előbb eladom inkább (ha tudom) az előző kettőt és utána veszem meg ezt
Én is köszönöm a tesztet, eddig elkerülte a figyelmem! A súlyt leszámítva szimpatikus csak drága. Nem akarom elhinni hogy max 15-16 rugóért nem képesek értelmes fogású 5 gombos egeret kiadni.
A múltkor az MM-ben megfogdostam a G402-t és nagyon csalódott voltam. Valami rémes volt a G400-hoz szokott kezemnek. Miért tolják ezt a sok túldizájnolt űrszart? Hülye elrendezéssel. Értem én hogy "dögös" de ez az elrendezés valakinek tényleg bejön?
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/
Ahogy a cikkben is írtam pont ebből az űrhajó-kinézetből vettek vissza a G403-nál. A G402 sem volt sokkal olcsóbb megjelenéskor.
Nekem a jó öreg G500 van, már jó pár éve használtan vettem az óta nyúzom játékban is rengeteget kapott már és jelen pillanatban is tökéletesen működik. Én úgy vagyok ha tudom mindenben megveszem a minőségit inkább, tényleg csak az legyen max. a gond, hogy ráun valamire az ember ne az hogy gajra megy idő előtt aztán kuka az egész.
Szóval azt akarom kihozni a minőségnek ára van ha újat vesz az ember pláne, de megéri /megérheti még így is a borsos árát a rágcsáló.
Viszont ha valami jó még ha kicsit unom is nem feltétlen cserélem le, mert miért tenném ha tökéletesen bevált és jól működik. [?]
[ Szerkesztve ]
((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))
Viszont ha valami jó még ha kicsit unom is nem feltétlen cserélem le, mert miért tenném ha tökéletesen bevált és jól működik.
Én azért csinálom, mert minél többet ki akarok próbálni. Ezzel megtaláltam azt, ami nagyjából tökéletesen megfelel az elvárásaimnak.
Szia, fogásra milyen érzést kelt mx518/g400 típusokhoz viszonyítva?
Picit kisebb, laposabb, főleg az orránál. Nekem sokkal kényelmesebb, mint az MX500 vonal tagjai.
Most fogdostam meg egy G403-at. Munkatársam most kapta meg. Nagyon tetszik. Valahogy lehet megpróbálok egyet szerezni, jó lenne cserélni egyet az ECA-1-re amit pár napja vettem szintén a munkatársamtól.
Homo Ludens
Köszi a tesztet.
Meggyőző volt, gyorsan be is szereztem egy példányt.
G400-as után kicsit furcsa, hogy sokkal könnyebb az egér, de a fogása jobban tetszik. A görgő oldalirányú mozgása nálam is megvan, annyira nem zavaró, hogy emiatt visszavigyem.
Ami még feltűnt, hogy míg a jobb oldali gombja hibátlanul ráfeszül a kapcsolóra, a balnál van egy kis tizedmilliméteres (vagy még kisebb) hézag, ahogy az ujjam ráhelyezem, hallani is.
Összességében elégedett vagyok a vétellel, megéri bárkinek, akinek időszerű már a váltás és eddig is logitechet használt.
[ Szerkesztve ]
Eddig kifogástalanul teljesít nálam is! Ez a teszt döntötte el anno, hogy megvegyem. Nem bántam meg.
Köszönjük a tesztet!
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
Köszi a tesztet
[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Mi a tapasztalatotok a G403-as görgőjével?
Fél éve használom az egeret, és behülyült a cucc, minden harmadik, negyedik görgetésre az ellenkező irányba hajtja végre a műveletet.
Garanciáztatta már hasonló hiba miatt valaki?
Szeretem a Logitech egereket, de sajnos egyre rövidebb ideig bírják.
Volt G5-öm, azt imádtam, de kb. 4 év után behalt az érzékelője, és össze vissza ugrált.
Egy G500 követte, amit már kevésbé szerettem, azért el voltam vele. Ez kb. 2 év után elkezdett duplán kattintani. Sajnos picit túlbonyolították az összeállítását az egérnek, és ezt a filléres alkatrészt, nem tudtam kicserélni, így parkolópályára tettem.
A G403-assal kifejezetten elégedett vagyok. Kényelmes, minden a helyén, csak ez a görgő probléma ne lenne.
Használok még hébe-hóba egy M500-at, és egy M705-öt. Mind a kettővel teljesen elégedett vagyok.
Összességében jó márkának tartom, de egyre kevésbé bízok benne.
Szia,
Görgőproblémára eddig egér gariztatását, alkoholos tisztítást jeladónak és jeladó cserét láttam. link
Sziasztok.
Nemreg ujitottam be egy ilyem egeret (G403), egy fura jelensegre lettem figyelmes. A valaszido ha 1ms(1000 response/sec) , a horizontalis mozgatasnal hirtelen begyorsit az eger a kepernyon, pl lassan fordulok egy fps jatekban hirtelen 180°-ot fordul. Mouse acceleration windowsban illetve az eger vezerlo programjaban ki van kapcsolva.
Viszont ha a valaszdot leveszem 2 vagy 4ms-ra, akkor a fenti anomalia teljesen megszunik.
Ezt mas is tapasztalta vagy nalam van a hiba az egernel?
Aláírás
bejegyzés Logitech G403 Prodigy - így kell ezt!