Ez már nem mai dolog
Forever and ever, let's make this last forever.
Ez már nem mai dolog
Nekem még új és eléggé szíven ütött.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
Céges tűzfal alól nem tudom megnézni, de nem is akarom. Viszont a címről eszembe jutott valami. Még évekkel ezelőtt működött egy Könemann nevű német kiadó - azóta becsődölt. Szóval, nekik nyomtunk egy könyvet pár nyelven. Ganguro Girls volt az angol címe. Borzadály!
Nem linkelek. Ott van a google képkeresője, ha borzadni akar valaki.
[ Szerkesztve ]
Nuclear launch detected
Hányadék, ahogy kinéznek
Amúgy gonoszkodást meg beszólogatást félretéve tényleg régi, de legalább még nem is olyan jó. Az egyetlen, ami szimpatikus volt ebben a klipben, az az, hogy úgy éreztem, fityiszt mutat a "cuki" lyánykáknak. Viszont, mint utólag kiderült, nem is fricska, hanem tényleg "komolyan" gondolta az elkövető. Végülis lényegtelen, érdekes és népszerű dolog volt cirka egy-másfél éve, kevés olyan ember volt, aki ne mondott volna véleményt, miután összefutott vele.
Te jó ég.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
Én ma találkoztam vele először. Lehet nem járok elég nyitott szemmel.
Jáááj, épp ma jutott eszembe, eskü
Kettő nyitott szem bőven elég hozzá.
A legveszélyesebb ebben az, hogy a dallam bennragad a fejedben, és jelentős önuralom kell, hogy két meghallgatás után ne énekeld magadban egész nap.
Tudnak ezek
Áh, énnekem az ilyeneket általában sikerül kivédenem, ilyesmivel, vagy ilyesmivel
Imádom őket.
Most megint órákig kell néznem a Youtube-on a videóikat.
Besztof: nyálon lőtt lány, vasmacsó és az altató..
Ja.. jaaaa, ez a cukis dolog már régi, de nagyot ütött anno.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
És most már cutie néven nyomul a kiscsaj.
'Young Revolution'
Fiatal? Egy 30-as, kiélt szajhává maszkírozott tinicsaj? Ő lenne a 'fiatalság'?
Forradalom? Tehetség, lendület, tűz nélkül?
És itt a link [link]
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
Huhh, wazz, ez nem semmi..
Látjátok? Így kell ezt csinálni!
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Meglestem az első link elejét. Én azt hittem hogy ez full irónikus...
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
(#17) Crystalheart válasza SystemRoot (#16) üzenetére
"Én azt hittem hogy ez full irónikus..."
Először én is!
Régebben azért sokkal vészesebb volt szerintem.
Inkább Ciki vagyok!!
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
(#20) juliabrilke válasza tupacamaru (#19) üzenetére
Inkább ha lehet akkor egyik se.
Ohh, ****.
Inkább nem írok semmit.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
ehhez erős idegzet kell
Szerintem nagyon ügyes társadalomkritika, nem biztos, hogy tudatos, de büntet.
Azért vedd hozzá, hogy egy kb. egy éve inaktív topicot hozott fel valaki.
De már akkor is durván egy éves volt a Cuki-dolog, amikor a bejegyzés született, az is tény
[ Szerkesztve ]
Ez így van. Nem lehetek naprakész a hülyeségből.
Mostanában egész normálisnak néz ki: [link]
bejegyzés Cuki vagyok!!