Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalszi
aktív tag
válasz
tothmaxy182
üzenetére
Ennél gyengébb laptopon próbálgatok most egy Mint LMDE Mate-t és pendrive-ról egész gyors, ráadásul ez a régi gép már csak non pae kernellel működik, a LMDE 32-bit pedig szerencsére non pae kernellel van.
Cinnamonnal lassabb volt, néha "gondolkoznia" kellett. -
lalszi
aktív tag
Én most Linux Mint XFCE-t használok, ott alul van a tálca, a betűk is szépek és még gyors is vele a laptop, igaz nem annyira csili-vili alap telepítésben mint más változatok.
Youtube-hoz meg az SMPlayer Youtube Browser + Smplayer párost. Akadás mentesen csak ezzel játsza le a videókat teljes képernyőn és még le is lehet vele tölteni a nézett videót, ha épp arra lenne szükség.
Meg fent van még a Manjaro Openboxos változat, szerintem ez is nagyon jó, de WinXP után azért nem ajánlanám (és egy Android 4.4 is, bár ez nem teljesen tartozik a linuxok közé, de közeli rokon).
Aki fél a linux bonyolultságától, annak elmondanám, hogy a gyermekeim (8-12 évesek) gond nélkül használják évek óta a szokásos dolgokra (net, office, játék) és sose volt gondjuk, pedig sok változatot felraktam már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest