Hirdetés
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
Szüleim gépén (P4, 1GB ram) kéne cserélni az XP-t, mondom megnézem ezt a Mintet. Leszedtem, kiírtam DVD-re, elindítottam. Mindent felismert, kicsit lassan, de eldöcögött. Viszont utána ahogy elindítottam az XP-t nem volt net. Az XP folyamatosan azt mondta, hogy ki van húzva a hálózat kábel, pedig hozzá se nyúltam. Ha már úgy sem volt akkor kihúztam, vissza dugtam, rootert újra indítottam, de semmi. Ha újra bootoltattam a DVD-ről a Mintet, ott volt net, de az XP-re visszaváltva megint semmi. Gondoltam, akkor mindegy felrakom a Mintet véglegesre. Ezek után viszont meg az nem akart elindulni. A boot képernyő után feldobott egy listát, hogy a startup során mit csinált rendben, majd az utolsó sorban ez volt
[FAIL] startpar: service(s) returned failure: plymouth.... failed!Szóval most XP-n nincs net, Mint meg nem indul el, hogy telepíteni tudjam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest