Hirdetés

2021. május 12., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Silεncε


Silεncε
őstag

Az az utolsó mondat nagyon igaz... :R

Fear is freedom! Subjugation is liberation! Contradiction is truth! Those are the facts of this world! And you will all surrender to them, you pigs in human clothing! - Kiryūin Satsuki

(#2) elithun


elithun
őstag

Az utolsó mondat nagyon frappáns. :R

Silenc3Hun
:))

[ Szerkesztve ]

„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

(#3) Csapoati


Csapoati
nagyúr

Teljesen igaz szinte az egész, de én elég sok férfi nyuggert is láttam már. Nyilván több a nő, mert több éri meg a nyugdíjaskort.
A boltos résznél kimaradt az, hogy esze ágában nincs a nyuggernek elővennie a pénztárcát, ne adj isten előkészíteni a papírpénzeket. Morgás közben (biztos valamit kétszer húzott le ez a siheder, vagy átvertek a zakciós tejjel!) előtúrja a pénztárcáját, nézegeti a papírpénzeket, majd odaadja a pénztárosnak, hogy vegye mán ki lesszíves! Vagy ha nem adja oda, akkor percekig túrja, majd odaad egy ötezrest a 8000 Ft-os számlára.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#4) doeeg


doeeg
senior tag

Jó írás :) Itt is igaz, hogy ezt a "nyugger" kisebbséget látják az emberek, de a harag/előítélet az sajnos az összes nyugdíjason csattan.

Egy kis mellékes kérdés: látott-e már valaki olyat, hogy a banyatankot valaki rendeltetésszerűen húzza maga után?

Én mindig a következő módokat látom:
- cipelik két kézben
- maga előtt kézben tartja, és minden lépésnél lábbal előre megküldi egy kicsit, attól függetlenül hogy van-e az útban valaki
- maga előtt tolja, úgy hogy ráadásul a kerék pont nem jó irányba néz, így kb. szikrát hány a támaszként szolgáló fémláb

(#3) Csapoati "esze ágában nincs a nyuggernek elővennie a pénztárcát, ne adj isten előkészíteni a papírpénzeket." Ez sajnos az emberek nagy százalékára igaz. Ami nyugger sajátosság, ha véletlenül van bankkártyája, és paypassos is, akkor nem odatartja a terminálhoz, hanem elkezdi lóbálni, cibálni, majd amikor nem olvassa le, akkor sopánkodik, hogy "na tessék, a modern technológia".

[ Szerkesztve ]

"Life is short. Make sure you spend as much time as possible on the internet arguing with strangers about politics +cryptocurrency and virology."

(#5) Vakegérke válasza Csapoati (#3) üzenetére


Vakegérke
veterán

"... kimaradt az,..."

Sok dolog kimaradt, de majd kiegészítitek, mint ahogy most megtetted. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#6) galoslac


galoslac
tag

Csapoati: Ismerős nyugdíjas bácsinak rendszeresen többet szedtek ki a tárcájából 10-50 Ft-al. Mondogatta-mondogatta, de úgy voltunk vele, hogy csak nem húzzák le ennyivel. Csúnya lebukás és azonnali hatályú takarodj ki a kasszából te K. lett a vége.

doeeg: Persze, amikor visszatérnek a természetes élőhelyükre, de buszon, metrón még nem láttam.
Van olyan kártyám amit 1 cm-ről is lát a terminál, de a másikat ha nem szorítom kicsit rá akkor nem látja.

Eladó Bosch IXO nyomatékadapter 1500/db egy-több-sok mint a kínainál

(#7) .Szaki.


.Szaki.
őstag

Ismét remek!

(#8) Vakegérke válasza Csapoati (#3) üzenetére


Vakegérke
veterán

Hopp, eszembe jutott valami.
Reklamál a nyugger a pénztárnál, hogy valami akciós, nem listaáras. Otthagyni nem akarja, erőszakoskodik, hogy olcsóbb árat számoljanak. Nem hajlandó megérteni, hogy az akció csütörtökön lejárt, ma pedig hétvége van. Előkerítenek neki korábbi, meg mostani akciós újságot, ahol egyértelművé válik a tévedése. Megtehetné, hogy békében távozik, ám ő a protézisét csikorgatva átverésről vernyákol, miközben kifizeti a pár forintnyi többletet.
Mindezt türelemmel ki kell várni a többi vásárlónak.

[ Szerkesztve ]

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#9) TheLázs válasza .Szaki. (#7) üzenetére


TheLázs
csendes tag
LOGOUT blog (1)

Különösen fájó a saját családi körben szétnézve megállapítani a nyugger / nyugdíjas arányt. 2 / 5 nem jó átlag :( persze ezzel együtt szeretjük őket.

[ Szerkesztve ]

"Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít” – Örkény István

(#10) Sanyi.mTs


Sanyi.mTs
addikt

"Nem véletlen, hogy a nyugdíjas-unoka kötelék általában nagyon erős."
Persze, mert közös az ellenség ;]

(#11) adlersson


adlersson
tag
LOGOUT blog (1)

Kedvencem volt Pesten, egyetemi éveim alatt, hogy miközben megállok a tömött buszon az ajtónál, hogy majd könnyebb legyen leszállni, rámrivall a nyugger, hogy "Fiatalember, szeretnék leszállni." / "Leszáll??".

Mindezt persze még menet közben, 50km/h-nál, (néha válaszoltam is, hogy "Veszélyes lenne ekkora sebességnél leszállni."), hiszen a buszról jellemzően megállónként csak az ajtókhoz legközelebb eső egy ember szállhat le és a következő megálló kilométerekre van, így fontos 5-10 perccel az érkezés előtt megkezdeni a leszállást.

Persze volt ennek az inverze is, akinek fogalma nem volt, hogy mi van körülötte, nincs tisztában az egészségi, motorikus állapotával és indulás után kezd el óbégatni, hogy leszállt volna.

毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。

(#12) .Szaki. válasza Vakegérke (#8) üzenetére


.Szaki.
őstag

Nekem volt ilyen szitu, az előttem álló nyugger sz*rakodott valami terméken, hogy arra 50 vagy 100 Forinttal kevesebb volt írva a polcon. Mondtam neki, hogy tessék itt van a 100 Ft, csak menjen már. Ezzel megoldódott a probléma.

(#13) doeeg válasza .Szaki. (#12) üzenetére


doeeg
senior tag

"hogy arra 50 vagy 100 Forinttal kevesebb volt írva a polcon." Azért az nem mindegy, hogy a múlt heti újságot lobogtatja-e, vagy tényleg aktuálisan is más ár van kiírva a polcra, mint amennyiért vitte a gép, mert utóbbi esetben igaza van, és azért én is szoktam reklamálni.

[ Szerkesztve ]

"Life is short. Make sure you spend as much time as possible on the internet arguing with strangers about politics +cryptocurrency and virology."

(#14) Csapoati válasza doeeg (#13) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Persze, de én is legtöbbször azt látom, hogy a Lidl-ben elnézik az újságban, hogy mi mikor akciós. Hozzáteszem, hogy nem olyan nehéz, össze-vissza vannak abban is az akciók, én is jártam már pórul - csak persze én megnézem a polcon az árát, nem a pénztárnál hőzöngök.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#15) .Szaki. válasza doeeg (#13) üzenetére


.Szaki.
őstag

Régi sztori, nem emlékszem pontosan mennyi volt a különbség, azért írtam ezt a kettőt, valami ilyen volt, a lényeg az, hogy az adott termék árához képest elenyésző volt a különbség, egyszer 100 Forintot pedig szerintem be lehet nyelni még akkor is ha nem ő tévedett. Nekem is volt már erre precedens, de nem álltam neki balhézni, kifizettem, mert nem fogom a mögöttem állók idejét ezzel elcseszni, na még én is siettem. Ha az ember picit jobban belegondol, többet bukik azzal, hogy ott cseszi az idejét 100 Forintért, az idő finoman szólva is értékesebb annál.

[ Szerkesztve ]

(#16) erer1000


erer1000
őstag

tegnap mentem biciklivel a bicikli úton

a sárga értelemserűen a bicikli út, zöld én volnék biciklivel, a piros körök meg a nyugger horda.

ők velem szemben jönnek, és egymással beszélgetnel, egyik szemmel láthatóan a bicikli út kellős közepén halad, pedig ha értelmesen mennének, a gyalogos részen, vagy minimális árlógással a biciklis sávra, de elférne mindenki

és jönnek felém, én meg feléjük. és megálltam előttük 5 méterre mondjuk.

erre jönnek tovább velem szembe, és beszégletnek, míg én egyhelyben állok a biciklivel a bicikli sávomban.

ők továbbra is haldnak felém míg én továbbra is állok.

és oda ér a sorfal a biciklimhez, és egy hatalmas ijedség rajta hogy JÉZUS ISTEN, MIT KÉPZEL MAGA??? ELÜT ENGEM???

hiába közöltem hogy ez a bicikli út, és ön szabálytalan , és én itt állok pár másodperce mát, ön nem figyel maga elé

csak ordibálta hogy JOBB OLDAL A BICIKLISEKÉ!!! A JOBB OLDALI JÁRDA EZ A BALOLDAL HÜLYEGYEREK

és persze megy tovább, csak addig tér le a bicikli útról míg kikerül engem és még jobban vissza tér rá!
hiába kölzöm vele hogy ez kétirányú bicikli út, még a kurva szaggatott vonal is mutatja

és most gondoljunk bele... ha igaza is lenne és egyirányú és nem szemből hanem neki hátulról jön a biciklis.
hogyan az isten nyilába venné észre ha még azt se veszi észre hogy nyíl egyenesen előtte egy biciklis áll?

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

imádom a nyuggereket

M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH

(#17) Vakegérke válasza erer1000 (#16) üzenetére


Vakegérke
veterán

A csengő hangjára biztos felfigyelt volna. Kötelező tartozék. No persze nem tisztem a nyuggert védeni.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#18) #78693120


#78693120
törölt tag

Végre valaki ezt így egyben leírta. :)

Szerintem a nyugger viselkedés igazából nem korhoz/nyugdíjhoz kötött, hanem az adott személytől függ.
40+ után sokszor előjön, persze már akkor is járna a tisztelet a kora miatt, legalábbis úgy gondolják.

Egy ideig vagyonőrként dolgoztam és heti 6x16 óra állás igencsak kifárasztotta a lábamat. Szó szerint alig bírtam lábra állni. Hazafelé buszon leültem (volt máshol még szabad hely bőven, meg nem rögtön az ajtó mellé ültem), erre megkaptam az aktuális nyuggertől, hogy fiatal vagyok és miért pont oda ülök...

(#19) doeeg válasza erer1000 (#16) üzenetére


doeeg
senior tag

Jajj, a nyugger közlekedésben betöltött szerepéről ne is beszéljünk :D

Innen ahol a piros doboz van, elindultak nagyon lazán a saját tempójukban lefelé/jobbra irányba a nyugger papa és mama, semmitől se zavartatva, többek között a nekik pirosat mutató lámpától sem. A busznak jobbról persze zöld volt, az kanyarodott is befelé, majd észrevéve a nyuggereket a zebrán kereszben, satufék... én a zebra túlsó végéről néztem az eseményeket, a körülöttem álló emberek egyöntetű véleménye: "hogy lehet így vezetni". :N

[ Szerkesztve ]

"Life is short. Make sure you spend as much time as possible on the internet arguing with strangers about politics +cryptocurrency and virology."

(#20) erer1000 válasza Vakegérke (#17) üzenetére


erer1000
őstag

volt már hogy hasonló szitu, csak mögötte voltam. csengőt le se szarta az utca zajban

az is csak efgy zaj volt

úgyhogy egy "elnézést, elengedne?" amire felfigyelt
majd kikérte hogy Csengetni kéne, nem ordibálni!!!!

hát de csengettem. és nem is ordibáltam

NEM CSENGETETT AZT HALLOTTAM VOLNA!!!

:)) :)) :)) :)) :))

de itt direkt nem csengettem. ne mond már hogy jobb a hallása szemből mint a látása , továbbra is szemből

úgy hogy 3an voltak, és EGYIK sem szólt vagy figyelmeztette a bicikli úton levőt hogy ott áll a biciklis mert nem fér el

ezek gyűjtik a virtuális N¥ugger Coin-okat, és belső hierarchia rendszert alakítanak ki a toplista alapján, vagy úristen se tudja mi jó ebben nekik

[ Szerkesztve ]

M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH

(#21) Vakegérke válasza #78693120 (#18) üzenetére


Vakegérke
veterán

Tényleg nem korhoz kötött, hiszen vannak rokkantnyugdíjasok is, akik "fél disznóért" kapták a státust.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#22) Vakegérke válasza erer1000 (#20) üzenetére


Vakegérke
veterán

"... úristen se tudja mi jó ebben nekik"

Talán az, hogy győztesnek érzik magukat, mert kioktattak. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#23) plömplöm válasza Csapoati (#3) üzenetére


plömplöm
őstag

?előnyugger/nyuggerjelölt?: aki az autóval a mélygarázs sorompójánál megállva kezdi el lenyomni az ablakot és felkutatni a kártyáját a nőitáskájában/kesztyűtartójában, majd mivel kellően bénán állt meg, ezért a biztonsági övét kikötve félig kilógva az autóból nyújtózkodva nyomorgatja az nfc kártyáját (a <másik> leolvasóhoz, mert persze kettő van, teljesen ugyanolyanok és képtelen megjegyezni, hogy melyiket használja); és amikor már mögöttem is állnak, akkor rámörrentem a motort, mire ő csúnyán néz, szerinte ez, amit előadott, teljesen normális :)

All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

(#24) erer1000 válasza Vakegérke (#22) üzenetére


erer1000
őstag

de nem győz :)) és nem hagyom annyiban a kioktatást, hanem oda mutatok a kurva sávra vagy táblára hogy nincs igaza :)
vagy bármi hasonló

és amikor bizonyítjuk hogy nincs igaza, felemeli a fejét és büszke tartással megy tovább és nem hall nem lát

és ez a stílus az ami igazán felbaszó..
és már fel is baszódtam pedig csak beszélünk róluk :))

M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH

(#25) anevemearl válasza #78693120 (#18) üzenetére


anevemearl
aktív tag

Kereskedelemben vagyok jelenleg, napi 8 óra talpalással, ezt megspékelve egy vágósúly fölötti termettel. Esténként mindig megkapom a halálosztó nyuggertekinteteket, amiért ülni merészelek. Ha meglátok valakit, aki tényleg rászorul, átadom természetesen, de nem szoktam kedves lenni, ha simán azért engem pécéznek ki maguknak, mert fiatal vagyok. :D

Szerencsére a családomban mindenki a kedves nyugdíjas kategóriába esik a nyugger helyett. :R

Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete

(#26) Met


Met
veterán

Ezt szépen leírtad így "nyugdíjjas korúan". :R

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#27) Kiki18


Kiki18
őstag

Ütött ez az írás is, nagyon tetszett! :K

(#28) Vakegérke válasza Met (#26) üzenetére


Vakegérke
veterán

Engem is zavar a nyugger, hiszen szégyent hoz a korosztályomra.

Hogy mindenkinek tiszta legyen, 67 éves nyugdíjas vagyok.
A szomszéd házaspár mindkét tagja túl van a 70-en. Több, mint 41 éve vagyunk szomszédok, de még egy hangos szó sem esett köztünk. :)

[ Szerkesztve ]

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#29) Met válasza Vakegérke (#28) üzenetére


Met
veterán

Több, mint 41 éve vagyunk szomszédok, de még egy hangos szó sem esett köztünk.
Persze mert süketnémák :DDD

Amikor kicsi voltam nagyanyám szokta mondani hogy mit tolakszik a vén szar:D

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#30) Vakegérke válasza Met (#29) üzenetére


Vakegérke
veterán

Ők süketnémák, én meg vak(egérke) vagyok. Nem nehéz elképzelni köztünk a kommunikációt. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#31) prolad


prolad
őstag

Tetszett az írás, szépen ott a kontraszt a nyugger és a nyugdíjas között (az külön pozitívum, hogy egy nyugdíjastól). Szerencsére a nyuggerekkel nincs bajom, a szúrós tekintet többnyire elég, ha valaki nekiáll háborogni (amihet ugye tömeg kell, magában nem teszi, minek tenné) akkor elég fennhangon megkérdezni tőle, hogy esetleg ivott-e és azért viselkedik így, erre kap annyi rosszalló tekintetet, amire már elszégyelli magát.

Egyetlen gond velük az utazás, helyi tömegközlekedésen még hagyján (amúgy is van ott az emberekkel épp elég gond, de ez nem tartozik ide), de a távolsági buszon már problémásabb. A nyugdíjas vevő egy jó beszélgetésre, de észleli ha a mellette ülő (ez volnék én) nem, mert fáradt, tanulna, olvasna, akármi. A nyuggert ez nem zavarja, ő mondja a mondókáját ha kell ha nem (ha politizál az a legjobb, mert látszik, hogy nincs képben a dolgokkal, de az érvek hiányát a hangerejével és a vélt tekintélyével igyekszik ellensúlyozni). A nyuggerek ellen, kiváló megoldás egy fülhallgató, vagy észreveszik, hogy ott van a fülben és máshova ülnek, vagy addig ordibálnak, hogy már a sofőr szól Viszont a fülhallgató pénzbe kerül, ezért egyértelmű, hogy a nyuggerek a fülhallgatógyárak beépített emberei, akiknek egyetlen feladata, hogy addig nyaggassák a békés utazót, ameddig nem válik az iparág fogyasztójává :D

(#32) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Mivel ugy tudom nyugdijas vagy, igy meg jobb volt olvasni az irast. :)

Nyuggerekkel mar egy ideje nem foglalkozom tomegkozlekedesen pl, de arra meg mindig emlekszem amikor egyszer szo szerint futott, rohant a nenike a 2 percenkent jaro busz utan ugy, hogy szinte nem is latszott rajta hogy faradna, vagy eroltetne magat. Meg is lepodtem hogy milyen fitt, aztan felszallt, korbenezett es jajgatva nyoszorogve leult kozepre es hangosan anyazni kezdte a sofort. :DDD

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#33) wesder


wesder
nagyúr

Ismét egy remek íràs. Köszönjük :R

(#34) erer1000


erer1000
őstag

volt olyan is velem, hogy ugyebár ha nincs bicikli út, bicikli sáv, vagy út amin lehet közlekedni biciklivel, akkor a járdát is használhatja a kerékpáros ha nincs ezt tiltó tábla de max 10km/h val

ezt betartva a széles járdán, kb csiga tempóban gurultam, mert nem siettem, kellemes idő volt, csak egyszerűen gurultam a széles járdán.

velem szemben egy nyugger jön, a széles járda közepén.
nem gond, jobbra húzódtam, elférünk, gond nélkül.

erre a nyugger középről elmegy, méghozzá úgy hogy velem szembe legyen.

át megyek a bal oldalára a járdának. ő is át sorol hogy velem szemben legyen továbbra is.

majd amikor közel érünk inkább a fűre lementem mert ez nem normális, direkt akadályoz.

fűre hajtottam, mire elkezdett hangoskodni hogy Ez nEm BiCiKlI Út!!!!
én megálltam, oda sétáltam hozzá, és elő vettem a kresz könyvet, amit éppen aznap vettem át oktatáson, és közöltem hogy szívesen előkeresem azt a részt miszerint nagyon is de szabályos vagyok stb

de ő a botjával elkezdett hadonászni hogy "nem érdekel, ez nem bicikli út"

:U :U

kedvenc felháborodásom amikor egy iskola és egy játszótér közti járdán sétáltam, és egy tipikus értelmiségi kisnyugger aki a panelből lehozta a kutyát szaratni (ami szép és jó dolog ha összeszedi).
és a kutya a járdára a játszótér mellé szart

a

járdára.

én meg ott állok hogy ezt nem hiszem el.
csak néztem ahogy a kutya oda szarik, a nyugger nő meg csak nézi, majd amikor végez, akkor indulna tovább.

én figyeltem hogy mi lesz, és rám is szólt hogy "mit nézel??"
és ebben a pillanatban végzett a kutya és indult tovább! ott hagyva a kutyaszart.

megkértem hogy szedje fel a járdáról a kutyaszart, de ő elkezdett ordibálni velem, és a kutyát maga elé húzta, és ráncigálta kb hogy ugasson

továbbra is kértem hogy szedje fel, mert az emgint más ha fűbe, de a járda kellős közepén, játszótér mellett??

végig higgadt hangnemben voltam míg ő ordibált és a kutya meg ugatott, majd elcsendült egy szép mondat, melyben a nőnemű egyenes ági felmenőmet szidta, mire én kijelentettem , hogy a mobilomon végig hangfelvétel ment, becsület sértés miatt most felhívom a rendőrséget , és perre megyek, ha nem szedi fel a kutya ürülékét a járdáról.

egyből akkora lakat lett a száján hogy beszarás, és magéba motyogva felvette a szart, és elindult a kuka felé.

végig vissza nézegetett, és én is figyeltem kidobja-e

majd oda ért a kukához, és BEDOBTA A BOKORBA
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH

(#35) Vakegérke válasza erer1000 (#34) üzenetére


Vakegérke
veterán

A második rész a legalja kategória. Kíváncsi lennék, ha egy ilyen nyugger elesve fetrengene a járda közepén lévő kutyasz*rban, vajon mit mondana.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#36) Kiki18 válasza oriic (#32) üzenetére


Kiki18
őstag

Sréhen szembe velünk lakik egy nyugger (kibírhatatlan személyisége van, az összes lányával együtt, emiatt szoktuk őket/házukat kígyóveremnek hívni).
10 éve volt egy műtétje a lábával, valamilyen érrendszeri betegsége miatt. Pontosan nem tudom, de a lényeg hogy a jobb lábára sántítva kezdett el közlekedni, bottal a kezében. Sajnáltam is őt emiatt, nem vagyok kárörvendő típus...

De a sajnálatom azonnal szertefoszlott, mikor az utca túloldaláról figyelemmel követhettem a nulladik perctől, amint a néni felkapja a botját és sprintel a busz után. : o)

egy világ dőlt össze bennem,ami az idősebb korosztályt illeti. (jómagam 25)

(#37) Carlytoo


Carlytoo
aktív tag
LOGOUT blog (1)

:R

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#38) petipetya


petipetya
nagyúr

Remek cikk, vicc nélkül mehetne a wikipédiára.

"nincs rá lezsóidő"

(#39) tornas


tornas
őstag

Nagyon jó írás lett...

Sajnos, én is sokszor találkozom ezekkel a borzalmas alakokkal. Egy azonban biztos: ezen nyuggerek legtöbbje már fiatalon sem voltak normálisak. Vagy az élet (pontosabban a környezetük) tette őket tönkre vagy szimplán már akkor is menthetetlenek voltak (tapasztalataim szerint inkább az utóbbi).

"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."

(#40) Vakegérke válasza petipetya (#38) üzenetére


Vakegérke
veterán

Ha van kedved hozzá, tedd fel. Én sem viccelek. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#41) Vakegérke válasza tornas (#39) üzenetére


Vakegérke
veterán

Szerintem a nyuggerek egy része aktív életében elnyomott, frusztrált volt. Ezt akarják megbosszulni bárkin, aki "szembe jön" velük.

[ Szerkesztve ]

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#42) woodworm


woodworm
veterán

Sorban nyomulás minősített esete:
Nem minden boltban lehet a raktárban vagy a pult mögött intézni az áruátadást. Ezért egyszerűen átadom a pult felett, az eladó kipakolja, aláírja a szállítót és visszaadja a rekeszt én meg távozok. Odaállok a péksütis rekeszekkel a pult elé, adnám be, erre a nyugger elém áll és sorolja az eladónak, hogy mi kellene neki a rekeszből.

(#43) Geri Bátyó


Geri Bátyó
őstag

Ezt tényleg jól összeszedted Egérke! :R

Legfrissebb "élményem" csütörtökön történt, a piacon. Mivel most itthon dolgozom, nem kell a péntek délutáni, vagy szombati tumultusban vásárolnom. Kiválasztottam a dél környéki időpontot, hogy akkor talán még kevesebben lesznek, mert fő már az ebéd, sőt, akár már tálalnak is.
Húst akartam venni a bejáratott hentesnél. Hárman vannak: egy a felvágottaknál, egy a marha és birka, egy a sertés és a belsőség. Az első kettő foglalt volt, a harmadik éppen a friss árut pakolta a hűtőkamrába. Szépen odaálltam, mert tarját akartam venni. Srác intett, hogy pár perc és jön. Nem sietek.
A másik hentes elől elfogyott a vevő és jött, hogy mit adhat, mire odarobbant egy banya tankostul (amit széles karmozdulattal lendített felém, hogy nehogy véletlenül mégis én lépjek oda) és máris bőrlégzéssel nagy hangon előadta, hogy mit szeretne. (A hentes sokat mondó tekintettel nézett rám, de én csak megvontam a vállam.) Lapockát, de nem akármelyiket, és annak sem akármelyik részét és különben se úgy vágja, hanem máshogy. Miután ez megvolt és a hentes mondta az árat, a banya ráförmedt:
- MIÉRT NEM DARÁLTA LE?
- Nem darált húst kért asszonyom.
- TUDHATTA VOLNA!
A hentes egy szó nélkül ledarálta neki. Az egészben az a legszebb, hogy a banya orra előtt a pultban egy tálban ott volt egy nagy adag, láthatóan frissen darált lapocka.

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#44) Garrick


Garrick
csendes tag

Szerencsémre, mióta nem vagyok diák és nem utazok tömegközlekedésen, egyre kevesebbszer találkozok nyuggerekkel. Szerencsére. Pár esetet megosztanék. Tipikus entitás, már már isteni szintre emelkedett nyugger, akinek több szatyra van, mint karja. A rengeteg szatyrot remekül használja erőtérként, hogy elsőként szálljon fel a buszra, vagy ha ez nem lehetséges, megpróbál vele alá lökni, netán anális vizsgálatot végrehajtani rajtad, csak, mert. Nagyszerű még a magyar, de valójában lélekben Ázsiából importált kamikaze nyugger. Nem számít a tömeg, az se ha csak fél centi van a megálló szegélye és a busz között. Ő lesz az első, mert az elsőbbség neki jár, ha meg véletlen mégis alá esne, egyszer úgy is meg kell halni alapon, akkor is bevállalja.
Boltokban pedig ott a tipikus, elfoglalom a teljes sort a bevásárlókocsival, lehetőleg keresztbe állítva és véletlenül se veszek tudomást a körülöttem lévőkről.

(#45) Carlytoo válasza woodworm (#42) üzenetére


Carlytoo
aktív tag
LOGOUT blog (1)

Ismerős. Vallom a posztoló elvét. A tiszteletet nem "megérni", hanem elérni kell. Olyankor erélyesebben rá szoktam szólni a nyuggerre, hogy tessék magát arrébb vonszolni, mert csak akadályoz. Összességében, szerintem már rögtön meg lehet különböztetni őket a tiszteletreméltó idős emberektől. Óriási a különbség.

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#46) Vakegérke válasza Geri Bátyó (#43) üzenetére


Vakegérke
veterán

El kéne küldeni az eladókat gondolatolvasó tanfolyamra. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#47) tupacamaru


tupacamaru
veterán

Jó volt ez az írás és igaz is. Csak annyit tennék hozzá hogy ők sietnek a legjobban, mert nem érnek rá, és képesek fellökni az embert, hogy egy üres buszra ők szálljanak fel elsőnek. :B

[ Szerkesztve ]

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................

(#48) Vakegérke válasza tupacamaru (#47) üzenetére


Vakegérke
veterán

Tegyük hozzá, lehetőleg csúcsidőben. :K

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#49) Carlytoo válasza tupacamaru (#47) üzenetére


Carlytoo
aktív tag
LOGOUT blog (1)

Mikor a vonatról nem akarnak leengedni, mert tolakodva szállnának fel. Akkor általában megállok az ajtóban és várok még lecsendesednek a kedélyek.

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#50) Geri Bátyó válasza Vakegérke (#46) üzenetére


Geri Bátyó
őstag

Az sem rossz, de szerintem ő valami zen mester lehet, mert halál nyugodt és udvarias volt végig. A tekintetén azért látszott, hogy a pokolba sem kívánja, mert a sátánnal sem akar ennyire kiszúrni. :DDD

(#49) Carlytoo Én ilyenkor szólok, hogy ha én nem szállok le, ők sem szállnak fel. Egyből van hely! :DD

[ Szerkesztve ]

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.