Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1008) Vakegérke válasza King Unique (#1007) üzenetére


Vakegérke
veterán

Először Aleskával mentek kincsvadászatra. 3 rúd, az elsőn lefelé növekvő nagyságú 7 akármi, amelyeket át kellett pakolni egy másik rúdra. Csak kisebbet szabad nagyobbra rakni, az mindegy, hogy melyik oszlopra.
A játék történelmében először nem szereztek ládát.

A bátorságpróbán Pákónak egy sötét szobában be kellett volna nyúlni a falon lévő lukakba, és kiszedni a csillagokat. A végén már Pityu tolta be kajakra Pákó kezét, mert egyedül sehova nem mert benyúlni. Az egyik dobozra azt mondta Balázs, hogy zsiráf van benne, ez a barom meg még el is hitte, naná, hogy nem nyúlt be oda se.
Üres kézzel mentek vissza. Pákó nagyon nem akart menni, de Pityu "kedves határozottsággal" fogta a karját, hogy meg ne lógjon.
Szóval kaja nuku. Pákó ment a riport szobába, kajáért kuncsorgott. Kaptak is, fejenként 1, azaz egy mogyorót. Pityu rögtön azt mondta, hogy ő nem kér, ha már nem szereztek csillagot, és Pákót is igyekezett lebeszélni róla, hogy elfogadja. Érdekelte is ez a büdös bunkót, szó szerint kitépte az osztó kezéből a mogyorót.

Még egy érdekesség, amelyből balhé is lett, ma este megnézhetjük.
Szóval kincses láda nuku. Jött az illatos levélke, hogy valaki menjen mit tudom én hova, és hozza be a táborba az ott található (átlátszó) dobozt, tegye le középre a fatönkre. Mindent a szemnek, semmit a kéznek. A többiek szinte egy emberként mondták Cookynak, hogy inkább oda se nézzen. Egy flakon kóla volt jégben, szegény manus meg majd' megőrült, minden vágya ez volt. Végül feloldották a tilalmat, 1 liter kólával gazdagabb lett a tábor.
Ma este késhegyig menő balhénak lehetünk tanúi. Az aljadék mocsok megdézsmálta Cooky kóláját, amiért ugye nem dicsérték meg, hogy finoman szóljak. Éva lett a kiszemeltje, elküldte ide-oda, meg hogy ez az ő országa, és takarodjon, meg hogy megveri. Jóba kötött bele.

Igen, ő otthon van Afrikában, ez nem vitás. Tiszta szívemből kívánom, hogy maradjon is ott.

Ha érdekel, megnézheted az adást. Megéri.

[ Szerkesztve ]

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.