Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
szabonagyur
üzenetére
de erre legalább van megoldás és a cellazárlatot/elektronika hibát is ki lehet zárni kb
ha lemegy 3 órát pl így akkor 2,5-et kell mondani, minden más meg felhasználás kérdése - amit sztem a gyártók is jeleznek - -
Chaser
legenda
válasz
szabonagyur
üzenetére
ez könnyű
aida régebbi hp gépeknél felejtős
hp battery check ok
betolsz 1080p yt-ot full fényerőn wifivel, aztán lepörög
és ezt újra megint
ez már úgy kézzelfogható eredmény -
Chaser
legenda
kicsit már túlpörgött a topik : )
negatívat akkor is adhat valaki ha a termék hibátlan, de úgy véli pl az ügymenet nem volt neki megfelelő
most ez jogos vagy jogtalan lehet róla elmélkedni, de ettől még létezik
ebayen rendesen rettegtek az eladók a negatívtól mikor még toltam, szerintem ma sincs másképp - ott érthető mért, azonkívül hogy "lelombozza" az esetleges potenciális vásárlók kedvét -
de ott is láttam bőven sok olyan negatív véleményt ami user error volt vagy "bosszú" valamiért, és hát ebayen kell tejelni rendesen az eladóknak, de nem foglalkoznak vele túlzottan -
Chaser
legenda
egy durva esetem volt, az is vakerás
rgb led szalag, táp és táv, bolti ár feléért újan, 1 hét garral - ha nem vágja a szalagot, már akkor is sok láma volt -
ember megveszi, aztán szól balesete volt, nem tudja most próbálni, oké
eltelt vagy két hét, lehet három is, kipróbálta, nem jó, vibrál meg nem tudom - persze vágta -
jóoké kicserélem, de most ne postázzam majd lejön autóval
oké, adtam neki egy új szettet, meg is mutattam a lakásban hogy működik
megint eltelik pár hét...nem jó
kérdem mégis mi a baj, senki nem hozott vissza belőle, nála már a második nem jó, adja a villanyászt, az makogott mindent - eléggé esélyesen elcseszte a bekötést a drága -
mondom ok, egy hetet adtam vágás nélkül, ennek ellenére cseréltem, itt befejeztük
és akkor az ombre azzal jött tudja a címem, így veri agyon a családom meg úgy, meg amit el tudtok képzelni
na azóta nincs nálam bejárás idegennek, de van olyan telefonom ami rögzíti a hívást és les@rom a gdpr-t... -
Chaser
legenda
nekem is volt elbarmoltam valamit, hívtam az eladót van-e ötlete mit lehet csinálni és persze nyugodjon meg én b@sztam el, nem reklamáció : )
volt olyan is vakerán valami kisebb tápot adtam el, bácsika talán karácsony előtt vagy után, vagy közben? felhívott, levágta a kábelt, van-e gar?
:d -
Chaser
legenda
érdekes mód ~20 éve "seftelek" és kb senkivel nem volt gondom, max az esetek kevesebb mint 1%-ában - és ne tévesszen meg az értékelések száma, mert legalább 10x annyi lenne de direkt nem kérem már jó ideje -
rugalmasság esetenként belefér, de a használt piac nem boltvett az ember egy vga-t aminek esélyesen semmi baja, csak ő az a kategória aki menjen boltba és szereltesse ott be
onnantól hogy sem itt nem jelent meg, sem az üzleti totyikban kár azon rágódni kinek mit jelent a 3 nap vagy 72 óra : ) -
Chaser
legenda
szó nélkül akkor sem kellett volna visszafizetnie semmit, próbagaranciát adott, ha nem működik a kártya arra az esetre
leírtakból nagy eséllyel driveres gond volt
mint látszik a vevő nem kívánt az illetékes topikban nyilatkozni, innentől nincs miről beszélniFLATRONW
pontosan -
Chaser
legenda
az átvétel idejétől számított 3 nap, ez elég egyértelmű
ha az lett volna a hirdetésben, hogy másnaptól indul a 3 nap akkor oké
az hogy hivatalhoz meg webshopokhoz hasonlítanak páran hát no : )
egyébként meg esélyesen nincs baj azzal a vga-val, sima user error elmondottak alapján, szóval nagyon nincs is min filózni -
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
régebben lehetett ezt
csak felhígult az apró minden téren
vond le a tanulságot : )
- én már rég megtettem, nem veszek használt gar nélküli motyót mert 90+ %-ban nem éri meg, és nem is adok el, mert nem kell a bonyodalom vérpistákkal -
az a néhány % még belefér ha tényleg megérheti reálisan a rizikót -
Chaser
legenda
tételezzük fel hibás - leírtak alapján én is driverre vagy egyéb sw-es nyűgre gondolnék -
de ha letelt a 3 nap akkor letelt
aki garancia nélküli sok éves dolgot vesz bevállalja a rizikót, azért veszi olcsóbban
ha pedig nem elég olcsó nem kell megvenni, nekem bevált
ha csak egyik oldalról jön info úgy nehéz valamit erre mondaniezen mondjuk felröhögtem:
És erre a hirdetésre jelentkezett is a vevő (nevet nem fedek fel, nehogy valaki belekössön, de ha valakit nagyon érdekel, az értékeléseim közt úgyis megtalálja).
( :
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest