Hirdetés

2021. május 11., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10) huskydog17


huskydog17
addikt

A Cyberpunk semmivel sem next-genebb, mint az összes többi idén megjelent AAA cím.
A next gen-hez hozzá tartozik természetesen a fizika is, ahol viszont a játék nem csak hogy nem brillírozik, de kifejezetten gáz, hogy fizika terén 2013/2014-es játékok hozzák ezt a szintet vagy még jobbat is.
A fizikát a Cyberpunk-ban ráadásul annyira kiherélték, hogy vízzel való interakció a játékban nem is létezik.

Bizonyos szempontból a Ccyberpunk-ot én very old gen-nek hívnám, más szempontból pedig egy autós Deus Ex, szóval semmi olyat nem tud felmutatni a játék, amit máshol nem láttunk volna egyetlen dolgot leszámítva.

Az egyetlen dolog, ami valóban kiemelkedő, figyelemreméltó és next gen szagú feature, az a JALI arcanimáció. Na ez vége egy olyan feature, amit semmilyen más játékban nem láthattunk és bizony piszok jó dolog, sok más játékban látnám szívesen.

Ezt leszámítva viszont a Cyberpunk ugyanannyira next (vagy current) gen, mint egy Watch Dogs Legion.

Tanulságos videók:
Cyberpunk 2077 Physics vs. GTA 5 Physics
Cyberpunk 2077 Physics vs. Watch Dogs Physics

Valóban nem ártana mondjuk tisztázni a next gen fogalmát. Az én felfogásom szerint a next gen olyan játék, amely a "jövő" technológiáját használja és olyan grafikát és fizikát használ, ami meghaladja a korát. A Cyberpunk-nál semmi ilyet nem látok, ez a játék csak azt mutatja, hogy a jelenlegi technológiákkal mit lehet elérni, de a játékban se a látványvilág, se a fizika nem kiemelkedő, sőt a fizika konkrétan egy vicc, így az én szememben ez max current gen lehet.
Számomra például a Watch Dogs 3 sokkal inkább next genebb, annak a látványvilága is szebb (szubjektív dolog) a fizika pedig nagyságrendekkel fejlettebb.

Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.