Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
tomtyi, szerintem teljesen félreértetted az előző hsz.-emet, amire így reagáltál

Én pont, hogy meglepődtem azokon a tapasztalatokon, amiket leírtál (és amikhez vlevi is hozzátett még pár infót), és mindenféle irónia nélkül mondtam, hogy még inkább abba az irányba tereltetek, hogy ne akarjak Windows 8-ra váltani.
Mivel olyan dolgokat írtatok le, amik nagyon gázosak. Szóval mi alapvetően egyetértettünk (tehát én is kamu előnyöknek tartom azokat, amikkel többnyire előjönnek a Metro UI védelmezői), és Ti még elmondtatok olyan dolgokat, amikkel még nem találkoztam (eddig virtuális gépen használtam csak a Windows 8-at, tehát nem napi tapasztalatom van vele), de így elmondás alapján kapásból problémásnak tartok, és 100%, hogy nagyon zavarna a napi használat során.
Remélem, így már tiszta, hogy én pont, hogy nem belédkötni akartam, hanem csak megdöbbentem azokon, amiket még pluszban hozzátettetek.
Amúgy most elolvastam az ominózus hsz.-emet még egyszer, és sztem nem is tűnt belekötősnek.
De mondjuk megértem, hogy a sok gyökér komment után már lejjebb került az ingerküszöb, és olyat is elvtelen Windows 8-védelmezőnek tartottál, aki pont, hogy nem védte. 
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
üzenetére
'' a WP meg alig több, mint 1%-on_)). ''
Ezt már mondtam en is a multkor, errefel ezzel jottek az elvakultak ...
-
válasz
üzenetére
"Mi a ... egy egyszerű IE, ha a gépen van másik aka teljes funkcionalitással bíró is?": a nagyobb kérdés, hogyha már rátették a két ie-t, miért nincs a kettő között átjárás? Valamelyik volt ms főnök panaszkodott, hogyha az egyiken pl. bookmarkol valamit, az nem kerül át a másikba.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung kuponkunyeráló
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Seed szerver topic
- Suzuki topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De mondjuk megértem, hogy a sok gyökér komment után már lejjebb került az ingerküszöb, és olyat is elvtelen Windows 8-védelmezőnek tartottál, aki pont, hogy nem védte.