Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Esetemben a memóriák miatt nem kompatibilis a lappal csak a legkisebb (spire), így tényleg csak ajtót támasztani lett volna jó ha nem "üres dobozzal" jön a CPU.
Pont emiatt, az alaplap-memória-CPU megérkezése után volt értelme hűtőt keresni hozzá.
Hatalmas szerencsém volt, mert az egyetlen kompatibilisnek ítélt hűtővel, mindhárom kiterjedésében mm-nél is kisebb hely maradt a hűtő és a ház egyes pontjai között.
-
törölt tag
Én örültem, hogy nem kaptam 50 usd értékű ajtótámaszt a CPU-hoz, az viszont kellemetlen volt, hogy start után hónapokat kellett várni, mire lett választék AM4 kompatibilis toronyhűtőből.
Következő szériánál szerintem már bőven megfelelő, ha külön kell megvásárolni valamelyik megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Formula-1
- Battlefield 6
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Hogwarts Legacy teszt
- Milyen TV-t vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Apple Watch Series 7 44mm, használt,Töltővel,12 hó garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi