Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Méreteket miért nem adnak meg?! Az AMD oldalán is hiányoznak ezek az adatok, totál gáz.
Redditről: Dimensions: (W)136mm x(H)159.4mm(D)96.3mm(with fan).
-
figoa
tag
válasz
hypno skate
üzenetére
igen,de teljesen esztetikus is lett (mar akinek ez az)
-
wsanyi
aktív tag
Az intel? Mióta ad az intel a K-s procikhoz hűtőt??? Az AMD pedig mióta nem ad a Nem X-es Ryzenhez? Kivéve 1500X, ahol szintén ad, mert 65W a TDP-je.

@IntelliSense #23:
Erre gondoltál?
Akkor valószínűleg igen. Godnolom, AM3+/FM1/2/2+/AM4 kompatibilis a klipsz miatt (a kép szerint nem csavaros megoldás).
-
törölt tag
7700K-val kompatibilis ?

-
Dvix
senior tag
Jól néz ki. Idehaza még nem találkoztam külön csomagokban ezekkel a coolerekkel. Az én AM4-emhez a BeQuiet totony hűtőm még passzol is dizájnban! De meg kell hagyni egy ilyet én is megnéznék/hallgatnék magamnak.

-
Hg3X
tag
Nagyon fenszi, meg RGB meg minden, de szerintem ha én pénzt adnék ki egy hűtőért, akkor az ennél tuti, hogy komolyabb lenne...
-
törölt tag
Esetemben a memóriák miatt nem kompatibilis a lappal csak a legkisebb (spire), így tényleg csak ajtót támasztani lett volna jó ha nem "üres dobozzal" jön a CPU.
Pont emiatt, az alaplap-memória-CPU megérkezése után volt értelme hűtőt keresni hozzá.
Hatalmas szerencsém volt, mert az egyetlen kompatibilisnek ítélt hűtővel, mindhárom kiterjedésében mm-nél is kisebb hely maradt a hűtő és a ház egyes pontjai között.
-
Tuvok85
csendes tag
Amit én kaptam a Ryzen 3 hoz még "TURBO" sebességen is hangtalan. Full sebességen meg épp hogy hallani, úgy hogy nincs a házon az oldallemez.
-
hypno skate
senior tag
Ez szinte ugyanaz a hőcsöves hűtő, amit már vagy 15 éve csomagolnak a combosabb processzorok mellé (na jó, a lamellák kicsit nagyobbak), csak végre azt a kis 70 mm-es 6000-et pörgő turbinát lecserélték egy értékelhető méretű ventilátorra.
Amit már én is megtettem évekkel ezelőtt.
-
mepet
addikt
Minek az RGB? Ki akarja, hogy intel színűen világítson az amd-t?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TIT
veterán
-
Blazs120gl
aktív tag
"És mi lesz a következő "gamer" kiegészítő? Rúzs meg szempillaspirál?
"Ááááh. Homokozólapát, vödör, focilabda. Az AMD szerint úgy is mindenki hülye, aki nem bányászik(kicsit sarkítottam, de csak egy kicsit
), tehát aki játszani akar, az menjen le a grundra. -
Taranti
senior tag
És mi lesz a következő "gamer" kiegészítő? Rúzs meg szempillaspirál?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Én örültem, hogy nem kaptam 50 usd értékű ajtótámaszt a CPU-hoz, az viszont kellemetlen volt, hogy start után hónapokat kellett várni, mire lett választék AM4 kompatibilis toronyhűtőből.
Következő szériánál szerintem már bőven megfelelő, ha külön kell megvásárolni valamelyik megoldást. -
Tyrel
őstag
Azt lehet tudni hogy az elvileg pár hónapon belül érkező Ryzen 2-nél mi lesz a stratégiájuk? Az X-esekhez megint nem fog járni semmi sem?
Igazán ha proci mellé adják ezeket, gyári hűtőnek sztem kifejezetten jó megoldások és értékelendő, hogy foglalkoznak ezzel is... deee a kompetitív CPU hűtő piacon, önálló termékként, azért már elég más a helyzet.
-
Valdez
őstag
Hát 39 db-t nem mondanék halknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- Opel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bittorrent topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyebkent tenyleg hangos kisse. de az intel gyari hutonel halkabb picivel velemenyem szerint.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)