Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco72
Modder
válasz
szab.tam
üzenetére
Jesszusom, sablonossá váltam!!

Igazából ezeknél a kis gépeknél lényeges szempont volt az "egyszerű " készíthetőség, olcsó bolti elemek felhasználása, gyárthatóság. Azért megpróbáltam kb. ugyanabból más formákat kihozni.
A hűtésnél (még nem nagyon próbáltam) kb. 3 fokot jelent a ház, de ha még +4 hdd is benne lesz, akkor ez biztosan emelkedik, de még beleférhet. Mondjuk nincsen meghajtva, az is tény.
Beszéltük mi már ezeknek a gépeknek a hűtését, azóta szétszedtem és amire jutottam, hogy nagyon jól összerakott kis cucc ez, magam nem is mernék vállalni hozzá procihűtést külön építeni. A házról kellene elvezetni a hőt, majd küldök képet priviben, hol találtam felfogatási pontokat és milyeneket. A díszítésként említett hőleadó nagyon jó ötlet, lenne is rá elképzelésem. Azt hiszem futunk még pár kört ez ügyben, mert nálam az utolsó hűtés egy 478-as procinál a borda cseréje volt, szóval csövek tekintetében eléggé el vagyok maradva.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest