Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ramses07
Modder
Szia!
Ne haragudj ha ezzel megbántottalak (vagy másokat bántok). Nem állt szándékomban, szó sincs ilyenről!! Ezért is tettem offba és áthúztam. De lehet rosszul fogalmaztam, sőt! ezek szerint igen
Tényleg elismerem azok munkáit is akik esetleg nem tudják saját kezűleg elkészíteni a tárgyakat, de van hozzá fantáziájuk és érzékük! Ugyan olyan ügyesek ők is, mint bárki más e téren! Sőt ilyen emberekkel öröm együtt dolgozni, mert hát bevallom néha a fantáziám eléggé szegényes
Na de nem szaporítom tovább az off-ot, a lényeg ne haragudj ha megbántottalak 
-
jones965
Modder
Köszi!

A plexi csövet szilikonrúd és hőlégfúvó segítségével hajlítom. De ha minden részletet leírok apránként a fórumban, akkor a logoutra nem marad semmi.
A színváltás az rgb ledek révén jön létre, ebből kifolyólag vannak olyan színek, amikor a folyadék és a cső teljesen feketének látszódik.
A folyadék alapból vörös. -
Ramses07
Modder
Igen valami olyasmi lesz belőle remélem, de azért nem lesz szétsavazva.pedig jól nézne ki 
Igen itt lenézik a raidmax-ot, pedig szerintem jók Bár anyagminőségre nem a felső kategória, de nem is kerül annyiba. Meg amilyen ronda a nagyközönség szerint, nekem annyira tetszik

(#1772) szab.tam : Na! Csak nem valami rossz élmények?
Nem a legjobb minőség, de nem kerül 80-110K-ba 
-
szab.tam
nagyúr
"szilikonos kétoldali ragasztó csík"
rákeresve elég nagy össze-visszaságot dobott ki a gugli.
van esetleg valami konkrét, nálad bevált fajta?első rácsozási kísértelemkor egy cm690 oldalára akartam feltenni egy rácsot. valami 2 oldalú ragasztócsíkkal. az is valami 1-2 mm vastag volt, gumiszerű, feket. kép nincs. fél nap után simán ledobálta a rácsot.
aztán levettem a kivágott házoldalt, és lábazat gumiperemmel vacakoltam.
ezekkel az a gond, hogy felrakás közben esetleg rutintalanul önkéntelenül megfeszítjük kicsit, ami pár nap alatt összeugrik, és a végénél rövidebb lesz. (3. kép, jobb felső sarok, függő csík.besokalltam. új festett rács, és pillanatragasztóval nekinyomtam. évek óta ott van. (csak ugye az is ventik nélkül.)
de az igazán profi rácsozás az ugye így néz ki. látszik is, mert nem én ragasztottam...

ja, és még 1 pillanatragasztós rácsozás. (oldalt.)
a teteje csak rá van téve.és igen, a rács Wasquez-től van. csak pü-t olvas, azt csak 2-3 naponta. türelemmel várni, nem alkudni, rendes tag.
(bocs, csak már akartam már egy rács összesített hsz-t,a mit lehet linkelni, ha kérdés.)

-
Vartanus
őstag
A porfestő cégnél akiknél érdeklődtem írták: "Amennyiben biztos benne, hogy a számítógépház bírni fogja a közel 200°C-os hőmérsékletet", ezek szerint nem biztos hogy tudják

jones965:
köszi a választ,ha te azt mondod hogy nem lesz semmi baja a „kis” kozmoszomnak,neked elhiszem

Egyébként köszönöm az ihletet,mert a készülő modhoz épp a te pure cosmosod adott elegendő motivációt és az alapötleteket tiedről emeltem át

Mibe fáj a licensz?
-
Bari
Modder
Kis gyakorlás és Neked is menni fog a festés a bolondbiztos festékkel is. Szokták mondani gyakorlat teszi a pancsert
Na de a viccet félretéve kis gyakorlás bármelyik festékkel vagy akár a profi festőpisztollyal is kell, elsőre nagyon nehéz eltalálni a megfelelő technikát, ez egy külön szakma, nem hiába tanítják ezt éveken keresztűt. Elsőre sose szabad feladni, gyakorolni kell egy hulladék darab lemezen, vagy egy lelakott ősrégi már nem használt AT-s számítógépházon, és a gyakorlás meghozza majd az eredményt. -
Bari
Modder
Köszönöm

Sajnos eléggé elcsúsztam a dolgokkal így a festés sem lett annyira szép mint terveztem, az sem használt hogy vizes bázisú helyett hígítós lett a második réteg ami több helyen megfolyt és nehezen is száradt, még most is szaglik a lakásban kissé. Így 1-2 hét múlva újra fogom festeni miután átcsiszoltam az egész felületet.
Ha teljesen elkészültnek nyilvánítom már csak akkor fogom a készítéséről a címlapos írást beküldeni. -
Engineer086
Modder
Szerencsére a felületet nagyon nem kellett csiszolni, egyedül azt a pár kis javított részt kellett előbb síkba hozni 100-as papírral aztán 400-a vizes csiszoló papírral átsikálni, hogy szép sima legyen. A natúr alu felületet fel kellett érdesíteni, ehhez csiszolószivacsot használtam. Ezután por-, és zsírmentesítés hígítóval és jöhetett az alapozó, majd a Maestro tipusú matt fekete festék 3 rétegben 10-15 perc időközönként. Az infók nagy részét amúgy a bejegyzésben is megtalálod

-
feco72
Modder
Sata?? IDE kábelek, amivel veszkődök. Igen, jó lenne egy olyan ház amit elképzeltél, bár már egy moduláris tápnak is örülnék. Addig meg megpróbálok valami művészi rendetlenséget teremteni. A 24-es csatiból meg nem tudtam kiszedni a végeket, eröltetni nem akartam, mert a dvd-nél is két helyen kiszakadt a drága. és persze gyárilag teljes a káosz, így inkább az egészet tekertem be. Kreatívan elrendezem, csak kb. semmit nem látni tőle.
-
szab.tam
nagyúr

az tegnap lett kész. elég fura képek készültek róla, de ma elsütöttem néhány nappalit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új Lenovo 14 Yoga Slim9 WQXGA OLED 90Hz Touch i7-1280P 14mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
tök fölösleges bivaly vga ha nem kell. Mióta bent vannak nem laggolok közelharcban starconflictban . Én nem bántam meg, nekem elég a lóerő. Full HD Full beállítás mellett 104fps
. N okia 3210c. Ezen lefáradtam. 
Tényleg elismerem azok munkáit is akik esetleg nem tudják saját kezűleg elkészíteni a tárgyakat, de van hozzá fantáziájuk és érzékük! Ugyan olyan ügyesek ők is, mint bárki más e téren! Sőt ilyen emberekkel öröm együtt dolgozni, mert hát bevallom néha a fantáziám eléggé szegényes
Na de nem szaporítom tovább az off-ot, a lényeg ne haragudj ha megbántottalak