Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zso
aktív tag
Sziasztok.
Egy msi gx 720-as noti tulaja vagyok. Nálam olyan hiba adódott,h win7 ill vista telepítés után az amikor beadja az animáló töltési csíkot ( van win7 estén a mozgó win logót)a boot egyszerűen nem indul meg,csak 9 perc múlva
.Megfigyeltem. utána már megy normálisan.feltettem rá a drivereket. most egy win7 ultimate van fenn, 64 bites. Szerintetek mi a fene lehet vele,mert átnéztem a bootolási sorrendet és nincs semmi fölösleges dolog bekapcsolva benne,ami lassítaná a bootolást.Nem akarok minden indítás,ill újraindítás után még 9 percet várni,mire elindul a betöltés. 
Minden javaslatot,tippet,ötletet szívesen várok.
Akinek hasonló problémája van vagy volt, annak is várom a tapasztalatait. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook AIR 13 M1 CHIP! 8GB/256GB SSD Magyar! Fulldoboz! Akkumlátor 88%!
- DELL Latitude E7440 Ultrabook i5/8 GB RAM/128 GB SSD/Full HD érintőképernyő
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4
- Lenovo 5-15IMH05H - Type 81Y6
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.Megfigyeltem. utána már megy normálisan.feltettem rá a drivereket. most egy win7 ultimate van fenn, 64 bites. Szerintetek mi a fene lehet vele,mert átnéztem a bootolási sorrendet és nincs semmi fölösleges dolog bekapcsolva benne,ami lassítaná a bootolást.Nem akarok minden indítás,ill újraindítás után még 9 percet várni,mire elindul a betöltés.