Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Realradical
őstag
Drakulálok, jó a kütyü!
Én még hanyagolom a beszerzést, mert nincs megoldva rajtuk a halkítás és nagyon karbantartás igényes a tesztek szerintThings that try to look like things often do look more like things than things
-
MR_Joe
senior tag
válasz Realradical #1 üzenetére
Köszi
Bizony, karbantartás igényes! 3 óránként töltőre kell rakni és kb. ugyanilyen időközönként ki is kell takarítani Viszont a későbbiekben fokozatosan egyre felhasználóbarátabb lesz és egyre sokoldalúbb Egy már 7 egy pedig 5 éve üzemel nálam - nem bántam meg.
u.i.: ennyi idő után már a halkítás funkció is működik...általában
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
Bazsesz
őstag
Lenne 1-2 kérdésem:
-Vásárlás előtt kipróbáltad-e?
-Webshopból rendelted, vagy személyesen mentél érte?
-Garanciát hol, milyen úton, milyen módon tudod érvényesíttetni?
-Kaptál egyáltalán garanciát? Ha igen mennyi időt?
-Számlát kaptál róla?
-Vállaltak-e 100%-os pénzvisszafizetési garanciát?
-Ár/érték arányban mennyi fogyaszt, illetve milyen hangszint mellett?Minden trollkodást félretáve gratulálok!
''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
-
MR_Joe
senior tag
Valójában nem vásároltam, hanem én magam készítettem a műhelyben. Hosszú és fárasztó munka volt, de örömteli
Miután én gyártottam, csak magam számára adhatnék garanciát, de ez ugye nem lényeges, így a garanciára vonatkozó összes kérdést meg is válaszoltam.
Fogyasztása érdekes, mert az alkatrészek öregedésével a készülék egyre többet fogyaszt. Jelen pillanatban mindez még nem okoz gondot, mert a tápellátás jelen pillanatban még szünetmentes tápról megy, de később szükséges lesz egyéb energiaforrás beszerzése
A hangszint jelen pillanatban még alacsony, úgylátszik a három közül ez a legkorszerűbb. Cserébe a másik kettő eszköz együttesen képes több másik eszköz hangerejét leadni.Remélem minden kérdésedre válaszoltam
szerk.: és köszönöm a gratulációt
[ Szerkesztve ]
-
MR_Joe
senior tag
Jaj! A számlakérdésre nem válaszoltam!
Bizonyos helyeken lehet ugyan számlát kérni a készítésről, itt találsz ilyen helyeket, de házi készítésnél nem szükséges
-
-
MR_Joe
senior tag
válasz Luck Dragon #8 üzenetére
Köszönön Dagad is a mellünk Az enyém a büszkeségtől, a feleségemé a tejtől..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Modding és elektronikai kérdések
- Netfone
- Építő/felújító topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Xbox One S 1TB
- Sony WH-1000XM3 aktív zajszűrős bluetooth fejhallgató
- Dell G15 5530: Az új erőmű a kezedben! 32 GB változat
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Lenovo Thinkpad T470 / I5 7300U / 8GB Ram / 250 GB SSD / 2-3 órás akku / Világító bill. / Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest