Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Én komálom a Fit2-t. Szóval jöhet a hármas.
-
stewe780
őstag
Aki GPS-t akar, ott a nagyobb drágább naponta lemerülő watch. Nekem biztosan nem kell GPS az órába.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
veterán
Díjazom a Samsungnál, hogy nincs a kényszeres megoldás, miszerint muszáj évente kihozni egy új modellt (Mi band és Honor band) minimális vagy semmi újítással, hanem inkább kétévente jön ki - legalábbis ezen kategóriában...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
gusthy
veterán
válasz PirosHello #6 üzenetére
Amennyire tudom, nincs olyan Garmin smart band, amiben lenne GPS, csak connected gps-t tud, azaz a telefonban levőt használja. (Amúgy a Fitbit ezt okosan oldotta meg: a Charge 5-ben van GPS, de te mondod meg, hogy a beépítettet használod vagy a telefonét.)
-
PirosHello
senior tag
De, a Vivosmart HR+-ban van GPS.
Én eleve arra reagáltam, hogy okos-karkötőben vagy aktivitásmérőben nincs értelme az önálló GPS-nek (lsd #4 hsz). A GPS-hez már inkább okosóra kell, de abból is inkább Garmin (pl. Venu 2)."Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
subset
senior tag
Hajrá, lássuk !
Szvsz, nagyobb kijelző és akku, véroxigén mérés, automata fényerő állítás - elég is lenne a boldogsághoz.Használj Te is szabad szoftvert !
-
juuzer
addikt
válasz PirosHello #6 üzenetére
Igaz. Bár HR-trackingben meg a Garmin nem túl erős. Ott az Apple és a Huawei viszi a top helyezéseket. (Igaz külső chest strap-pel meg meg van oldva az agész, amit meg kb senki más se támogat. )
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest