Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
-
arnyekxxx
veterán
válasz
atti_2010
üzenetére
Mira használod te a gépet, hogy évente akár többször is ujra kell rakni vagy a fiad milyen szemétdombról szedett
szarokkalprogramokkal mérgezi szerencsétlen wint?A házi laptopon vagy 2 éve megy a 7, a munkagépen csak azért lett 1 éve ujrarakva mert a 32 bitet 64re cseréltem. Egyik se babusgatott jószág, hanem keményen melóra használt cuccok.
Elképzelni se tudom, mit kellene tenni egy w7-el, hogy ujrarakást igényeljen (tekintsükk el a direkt rendszerelbarmolástól)
Most olvasom a lassulást. Továbbra se értem, a kétéves laptop se lassult, az asztali se lassul. Az XP lassult.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
atti_2010
üzenetére
Arra a hozzászólásra reagáltam, amiben azt írtad, bedöglik.
Pl. XP esetében még találkoztam az említett lassulással, ott egy idő után tényleg beállt egy lassabb állapot, amire aztán mindegy volt, hogy mit csinált az ember, csak újrarakás oldotta meg. 7-en ilyesmivel nem találkoztam még, bár a sajátomon kívül máshol nem igen használtam még 7-et.Hmm, bezzeg Linuxokon ilyen lassulás nem ismert.
-
attila9988
őstag
válasz
atti_2010
üzenetére
mert hosszabb használat után már elkerülhetetlen az újratelepítés.
Ez marhaság. Önmagától az ablakok sem romlik el, ahhoz tenni kell valamit. Nyilván ha összeszemeteled minden vacakkal amit találsz a neten, akkor előbb utóbb lesz valami ami beborítja, de ez nem egy "természetes" folyamat, ne állítsd be annak. (win95 -nél a registry hizlalós folyamatok még képesek voltak ilyesmire, de az már régi ügy)
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40.000
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest