Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
peer
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kikapcsoltam a spanning-tree -t a belső hálózatot és wifi-t alkotó bridge-n és láss csodát működik, igaz csak amíg le nem akad a router a bridge miatt. Egyszerre van bedugva a belső switch-be és a modem wan portjába.
Mindenesetre ha belépek a router webes felületére e szerint talán akár a teljes sáv is átmehetne. Jól látom, ezt jelenti?
-
peer
csendes tag
Kedves Dchard!
Csak azért teszem a bejegyzést, mert szeretném én is megköszönni a munkádat.

Volt egy eléggé szakadozó vonalam és hozzá egy TP-Link TD8840 v4.4 modemem, ami e mellé még fagyott is - több megszakadás után a modem led-je szerint újraépítette a kapcsolatot, de a router csak a modem újraindítása után tudott fellépni.
Decemberben átléptem 15 Mb-es csomagba ami akkor rendben működött is.
Kb. február óra viszont naponta többször leakadt a net és a sebesség is visszaesett kb. 20%-ot. Nem rég akadtam rá az általad közzétett megoldásra és a modem ellenőrzése után úgy döntöttem bevállalom a próbát - annál is inkább mivel a gyártó nem szolgáltat újabb firmware-t. A feltöltés közben nem történt probléma, a modem konfigurálása simán megtörtént.
A modem egy openwrt-t futtató router mögött van ezért érdektelen számomra ez elveszett router működés, ill. nem szörtyögtem azzal, hogy az állapotát folyamatosan monitorozzam. Bár a sebesség nem javult számottevően de a szakadások eléggé radikálisan leestek, és ami a legfontosabb még nem fagyott le.Mégegyszer: nagyon köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest