Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
peer
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kikapcsoltam a spanning-tree -t a belső hálózatot és wifi-t alkotó bridge-n és láss csodát működik, igaz csak amíg le nem akad a router a bridge miatt. Egyszerre van bedugva a belső switch-be és a modem wan portjába.
Mindenesetre ha belépek a router webes felületére e szerint talán akár a teljes sáv is átmehetne. Jól látom, ezt jelenti?
-
peer
csendes tag
Kedves Dchard!
Csak azért teszem a bejegyzést, mert szeretném én is megköszönni a munkádat.

Volt egy eléggé szakadozó vonalam és hozzá egy TP-Link TD8840 v4.4 modemem, ami e mellé még fagyott is - több megszakadás után a modem led-je szerint újraépítette a kapcsolatot, de a router csak a modem újraindítása után tudott fellépni.
Decemberben átléptem 15 Mb-es csomagba ami akkor rendben működött is.
Kb. február óra viszont naponta többször leakadt a net és a sebesség is visszaesett kb. 20%-ot. Nem rég akadtam rá az általad közzétett megoldásra és a modem ellenőrzése után úgy döntöttem bevállalom a próbát - annál is inkább mivel a gyártó nem szolgáltat újabb firmware-t. A feltöltés közben nem történt probléma, a modem konfigurálása simán megtörtént.
A modem egy openwrt-t futtató router mögött van ezért érdektelen számomra ez elveszett router működés, ill. nem szörtyögtem azzal, hogy az állapotát folyamatosan monitorozzam. Bár a sebesség nem javult számottevően de a szakadások eléggé radikálisan leestek, és ami a legfontosabb még nem fagyott le.Mégegyszer: nagyon köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Horgász topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Egérpad topik
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest