Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
Az lehetseges, hogy hiaba allitom at akar 300%-ra a Target SNR margint es nem valtozik semmit a Current line speed ?
Elotte is 16380 koruli az ertek es utana is, mikozben a max line ertekem 21000 korul lenne.
-
Jakuu
őstag
Meg van kozben a megoldas. Az 1.03 FW-t frissitettem vissza 1.01-re es onnan egybol jo lett.
Viszont nalam nem uzemel dchard FW-je.
Szepen felment azzal nem volt gond, viszont nem tudtam becsatlakozni a netre.
Pedig minden rendesen volt beallitva. (t-home) 1,32 annex B stb, viszont hiaba probalkoztam nem tudtam csatlakozni a netre, aztan az egyik adat frissitese kozben (ha jol emlekszem a dhcp kozben) szepen bekerul valami vegtelen ciklusba es csak azt irta ki, hogykerem varjon az adatok frissitese zajlik es 1 ora mulva sem tortent semmi. Onnantol hiaba zartam be a bongeszot es probaltam belepni az admin feluletre, meg csak az oldalt sem ertem el.Az is furcsa volt, hogy az ADSL/Wan oldalon hiaba kapcsoltam be az ADSL-t a kezdo oldalon off-nak irta es semmilyen adat nem is jelent meg az osszefoglalasban.
Mondjuk errol majd csinalok egy kepet is, csak most kenytelen voltam visszairni a gyari FW-t, mivel mashogy nem tudtam netet elerni.
-
Jakuu
őstag
"Nagyon fontos, hogy a bizotnság kedvéért ellenőriznünk kell, hogy a modemünkben használt Board (alaplap) és a flash memória is támogatva van-e. Ezt úgy tudjuk megtenni, hogy belépünk a modembe telneten és kiadjuk az "sh" majd pedig a "dmesg" parancsot."
321B modemem van, de ha kiadom az sh majd utana a dmesg parancsot, nem latom sehol a szovegben, az eprom azonositot.
Csak ilyen szovegek vannak nalam:
br0: topology change detected, propagating
br0: port 1 (eth0) entering forwarding state
eth0 Link DOWN
br0: port 1 (eth0) entering disabled state
eth0 Link UPes ez ismetlodik ujra es ujra vegig.
Ilyenkor mi a teendo ? Mi modon lehet meg beazonositani az epromot ?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futárcégek
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi