Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VladimirR
üzenetére
Nos, nem szeretném, ha haraggal, vagy rossz szájízzel végződne ez a kis vita, ezért írok most, pláne, mert félreértés történt.
Nem beszólni akartam, hanem arra céloztam, hogy a kezdők általában még nem nagyon mozognak otthonosan itt a PH!-n, és gyakran előfordul, hogy nem vágják elsőre az itteni szokásokat (szabályzat, helyesírás, új topik nyitogatása, stb.).
Egy régebbi tagtól nyilván elvárható a szabályok/szokások betartása, mert volt idejük belejönni, de egy újonctól még nem várnék el mindent.
Ezért írtam, amit írtam, tudom, nem a megfelelő stílusban, amiért elnézést kérek kijo-tól!!!mod: Ha ismernél, tudnád, hogy mi sem áll távolabb tőlem, mint a fennhéjázás.
-
groth99
csendes tag
mondja ezt egy csicska ostag?
ertsd: ne szallj mar el attol, hogy mi van a neved ala irva, o legalabb megoszt valami infotMélyen tisztelt VladimirR, mintha neked nem attól lenne ilyen rangod,hogy mindenkinek beszólsz. Bagoly mondja verébnek...

Ami pedig az írást illeti, tényleg nem lett volna nagy feladat átnézni mégegyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen videókártyát?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi