Hirdetés

2019. február 21., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#32) Fall-N válasza bloggiold (#13) üzenetére


Fall-N
(őstag)

Akkor rossz szemed van. Eleve nem is egy kategória a kettő. Az A1-ben eleve jobb panel van és ekkora méretben a felbontás is látszik, ne nekünk akard megmagyarázni. Már 5"-on is simán kiszúrni, hogy csak HD a felbontás, nemhogy 5,7"-on. Szőrösek az ikonok és a betűk, ha már a ppi nem mond semmit.

Eleve egy lapon említeni az UHANS-ot a Xiaomival. Lehet hogy ez jó készülék, nem állítom az ellenkezőjét, de kíváncsi lennék fél-egy év után mennyire hullik szét. UHANS még nem egy elismert A vonalas gyártó - nyilván az lenne ha kiemelkedne valamiben. Ez is csak megszokott és unalomig ismert S8 szerű copy-paste. Ilyet gyárt más B/C brand is. Pl. Oukitel, Vernee, Elephone stb. Semmiben nem tűnik ki a többi közül.

A szoftveres dolgokat se hasonlítsd az Android One-hoz. Hol fog ez két évig minden hónapban frissítést kapni és Android P-t?

A teszt tetszett, de az itt lévő hozzászólások amit írtál kissé hiteltelenné teszik a dolgokat. Vagy legalábbis elfogult. Az igaz, hogy ez 40 ezresbe kerül, így még korrektnek mondható. Csak a tartósság a kérdés.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.