Hirdetés

2020. szeptember 27., vasárnap

Gyorskeresés

Legfrissebb anyagok

Hozzászólások

(#1) Sárkányvölgy


Sárkányvölgy
(aktív tag)

Ékes példája és bizonyítéka annak, hogy a nagyvállalatok, mennyire magasról tesznek minden szankcióra, vagy jogszabályra. Lényeg a profit, bármi áron.
Ezeket az embereket kellene külön bolygóra telepíteni, a tudósok, kreatív emberek, haladás pártiak, meg maradjanak itt és vigyék előre a világot.
Szánalmas....

Üdv, Sárkány

(#2) hardzsi2 válasza Sárkányvölgy (#1) üzenetére


hardzsi2
(aktív tag)

Nem védeni akarom, de az AMD nyilvánosan működő részvénytársaság (tőzsdén jegyezve – NYSE: AMD).
Ettől kezdve nem a saját érdekeit szolgálja szerintem ki, hanem a (nagy)részvényeseit, azok követeléseit - bármi áron.

Ez persze u.így igaz az Intel-re is, aki többek közt épp azért jár évek óta kanosszát, mivel a kedves korábbi vezére picit túlságosan is csak a részvényesei profitjára koncentrált, így sikeresen felégette a jövőbe vezető hídjaik java részét.

flood-resistant mirror driller (cuccok: Skylake NUC és Xbox One X)

(#3) TOM-202


TOM-202
(senior tag)

A kínaiak eddig is lemásoltak mindent (autók, repülők, űrállomás, űrhajó, elektronikai komponensek, stb.) és ezután is le fognak mivel magasról tesznek a különböző szabadalmi és jogdíj fizetési kötelezettségekre. Szerintem inkább az a kivételes ebben hogy volt egy alkalom amikor legalább fizettek ahelyett hogy egyszerűen csak lemásolják maguknak azt ami nekik kell.

(#4) jevenix1 válasza Sárkányvölgy (#1) üzenetére


jevenix1
(újonc)

Igen lehet hogy származik ebből profit de ha meg nézed az amd-nek van a legfejletteb technologiája és nem kerül kevés pénzbe neki. Tehát fejlesztésre is költi azt a pénzt amit ezen az üzleten nyert.
Mellesleg az intel 9 generáció alatt nem fejlődött anyit mint az AMD 3 gen alatt mivel az intel 27%ot nyert az amd 30%ot

(#5) BBencK


BBencK
(csendes tag)

Így már van miről másolni. El lesznek vele 10 évig.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.