Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metalfan
senior tag
válasz
divrapier
üzenetére
Ez a BIOS-beállításoktól is függ. Nem mindegy, hogy milyen teszteket engedélyezel neki (pl. memóriateszt - 4 gigát végigolvasni perceket is igénybe vehet), és milyen hibáknál álljon meg a boot folyamat. Ezenkívül az extra szolgáltatásokat is letilthatod (pl. infra támogatása, soros portok, RAID vezérlő - mind-mind időt kér magának), pár dolgot viszont nem lehet, pl volt egy DFI alaplapom, a CMOS tartalmát minden bootoláskor lementette, ami 1-2 másodpercig tartott. Természetesen nem tűnik soknak, de ha belegondolunk, hogy az op. rendszer bootolásáig mennyi idő megy el, nem is olyan kevés már

Linuxot egy ideje hanyagoltam, de most szerintem megint elő fogom venni az Ubuntut, mert kíváncsi vagyok, hogy mire képes. Amúgy az XP nálam 20-25 másodperc alatt áll fel, teletömött uTorrenttel, mindennel. Szerintem elég gyors, pedig nem sokat optimalizáltam

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő