Hirdetés

2024. február 27., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4) bullseye


bullseye
addikt

Egyszerű a válasz arra, hogy miért ilyen a média (mármint azon része, amelyik nem egy politikai párt/nagyvállalat szócsöve): emberek és pénz.

Talán nem meglepő, hogy a még nagyjából független média is pénzből készül, miközben nincs mögötte milliárdos szponzor. Az olvasók többsége sem hajlandó fizetni a tartalomért (interneten minden ingyen van, és kész!), tehát marad a hagyományos reklámbevétel, ha még elérhető, vagy mai videónk szponzora a mobil PvP lehúzós játék megoldás és még rosszabb társai. És az olvasók többségének nincs olyan sok ideje, türelme és önmérséklő energiája sem, hogy 1-2 megbízhatóbb oldalt kövessen, akkor is, ha máshol érdekesebb/ijesztőbb/felháborítóbb címet lát ugyanolyan témában, vagy 'stenments 3 perccel később jelenik meg ugyanaz a hír.

Így ha egy oldal szeretne fennmaradni, és néha akár értelmes, kidolgozottabb cikkekkel is jelentkezni, annak be kell szállnia a clickbait háborúba (pláne a FB megosztásokhoz, ami nagyon fontos manapság a kattintáshoz), vagy állandóan könyörögnie valamiféle havi támogatásért a törzsolvasók felé. És ugye mindkettő visszataszító, amit mindig akad is bőven, aki kifejt nekik, hátha nem tudnak róla.

Szóval ja, tragédia az történik a médiával már elég régen.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.