Hirdetés

2022. május 19., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) UnA


UnA
Korrektor

"A szülei más pályát szántak neki..."

Most ez a 17. század? Az első fiú örökli a birtokot, a második pap lesz, a harmadik katona... :)

(#2) trydium válasza UnA (#1) üzenetére


trydium
csendes tag

Értem amit írsz, de ne legyünk demagógok !
Azt hitték, hogy...

A leányzó hihetetlenül okos és intelligens. Majd eldönti...
Nem leszek csalódott, ha nem a tudományos pályát választja!

Jelenleg haragszanak a szülők, hogy egy tudományos pálya felé tereltem véletlenül az egyszem lányukat... Van ilyen is... Én nem haragszom senkire sem !

A bejegyzésem, csak egy esettanulmány... Semmi több !
Az esetleges érzelmi töltés, a családi kötelékből fakad ! Próbálok objektív maradni...

[ Szerkesztve ]

"Nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék..."

(#3) razorbenke92


razorbenke92
senior tag

Nagynénémnek volt egy mobiltelefon szervizes hapsija - valamikor 2000 környékén járunk, akkoriban ez futurisztikus és jövedelmező is volt - és karácsonyra kaptam a családtól egy elektronikai építőkészletet (7-8 évesen).

A mai napig emlékszem, ahogy azt mondta: "Csak óvatosan, én is így kezdtem". Annyira meghatározó, és motiváló volt az iskolát éppen elkezdett gyerek fejemnek ez...hogy én?....ilyen babrálással egyszer menő cuccokat szerelő jól fizetett ember leszek?

Idő közben mérnök lettem, menő cuccokat babrálok szabadidőmben hobbiként, és a munkám során is. Nem mondom, hogy nem találtam volna ide nélküle, de jelentős hatása volt rám.

Kellenek az ilyen megrontó nagybácsik.

Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...

(#4) #90088192 válasza trydium (#2) üzenetére


#90088192
törölt tag

A világ legjobb dolgát tetted, mindegy ki mit gondol, a felfedezés élményét adtad. :R

Én büszke lennék a helyedben. :K

Remélem ezentúl Mindenki így rontja majd meg a lányokat. :B

(#5) bkercso válasza trydium (#2) üzenetére


bkercso
nagyúr
LOGOUT blog

hogy egy tudományos pálya felé tereltem véletlenül az egyszem lányukat...
Én kicsit másként látom: őt ez kapta el, ezért hallgatott rád. Ha nem erre lett volna affinitása, akkor nem foglalkozik veled, vagy kicsábít babázni az étkezőbe. Később esetleg elvihetted volna kalapot vagy macskát venni.

A fiamat pl. a foci érdekli és abban jeleskedik, pedig én és a sport az 3 külön dolog. Amit mondok vagy mutatok neki, az rendszerint "nem érdekli", mégis mindenre emlékszik, amit hallott. Arra is, amire én már nem, hogy beszéltönk volna róla. :DDD Szóval befogadja, tájékozott, de nem különösebben hozza lázba. De a labda az szent! Meg a divat, a státusz a közösségben. Ő ezt érzi, erre van született érzéke, legalábbis most ez látszik.
Úgy vagyunk vele, hogy ne is legyen fizikus, mint én... Azzal foglalkozzon, amiért lelkesedik, ahogy mi is azt tesszük! :)

Apámmal amúgy biciklit szereltünk és technic legóztunk. Ő autógépészmérnök. Tizenéveim elején úgy gondoltam, hogy az elektronika uncsi, mert nem látni, mi történik a szerkezetek belsejében. Aztán kb. 15 éves koromtól áramköröket tervezek a mai napig.
Ami hosszú távon közös hobbink, hogy szeretünk gépet vezetni.

[ Szerkesztve ]

Természetes hangú HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?stext=&buying=1&selling=1&usrid=341946

(#6) t72killer


t72killer
titán

Biztos ami biztos, éjszakára ereszd ki a kutyákat, és mielőtt csengetne a konkurrencia, ideje sofőrt is keresni neki:

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#7) D1Rect


D1Rect
félisten

Én örültem volna neki, ha valami stem pályára megy a lányom, de mindig csak énekel meg táncol.

01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01100010 01101110 01110100 01001111 01010101

(#8) UnA válasza trydium (#2) üzenetére


UnA
Korrektor

Miért lenne ez baj egy gyerekmegrontó cím után? Lazán csak... ;)

(#9) Klaus Duran válasza D1Rect (#7) üzenetére


Klaus Duran
senior tag

Lakodalmak lesznek pár évig, ha hangja is van és pár nem túl alkesz zenésze akkor sima ügy.
Kolléga párja is nyomatja mellékállásban.
Legutóbbi videóban a dobos kicsit ittas volt, ilyen ez a viharsarok.

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM

(#10) fatpingvin


fatpingvin
aktív tag

a cím kicsit riasztó volt, viszont a sztorit elolvasva ismeretlenül is eggyel nagyobb ember lettél a szememben.

a lány szüleit meg nézd el de egy kicsit ócsárolni fogom, az ilyesfajta trófeatenyésztő mentalitástól feláll a szőr a hátamon.
a 21. században mégis hogy a f*szomban gondolhatja komolyan valaki azt hogy a tudományos pálya, legyen az bármilyen, az egy olyan dolog amit tévútként kéne elkönyvelni?? helyetted is haragszom a szüleire, a lánynak meg nagyon remélem hogy megtalálja ebben az érdeklődését.

az egyik legkártékonyabb dolog elterelni egy gyereket az érdeklődése felől, főleg abban az esetben amikor ez ráadásul még egy sejthetően perspektivikus valami lesz. nekem is van egy ilyen cimborám, k*rvaszomorú volt nézni érettségi után hogy az ország potenciális jövőbeli top történészéből/szociológusából metróvezető lett.

jómagam elég vicces utat jártam be a jelenlegi helyzetemig, szüleim nem nyomasztottak és nem nyomasztanak a mai napig azzal hogy mit csináljak, csak csináljam és fejlesszem magam, így volt ez már a középiskolai felvételinél is. vegyésznek akartam menni, aztán még a vegyészképzés során kitaláltam hogy elektromérnök, majd hogy nekem a mikológia az életem értelme, a biológusképzésen meg átnyergeltem az etológiára egy audiofiziológiás téma kapcsán... eközben önjáróan kiképeztem magam Linuxból egy viszonylag elfogadható szintre, most pedig bioinformatikát hallgatok mesteren. hogy mit fogok csinálni két év múlva a jóég tudja, de bőven van amit magammal tudok hozni. eddig nagy kaland volt, remélem ezután is az lesz, és remélem hogy az unokahúgodnak is része lehet valami ilyesmiben, ha nem is ilyen kacskaringós utakon.

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A kivétel próbára teszi a szabályt, nem pedig erősíti.

(#11) bkercso válasza fatpingvin (#10) üzenetére


bkercso
nagyúr
LOGOUT blog

Fiatalon jó a csapongó útkeresés, de, ha majdanában nem állapodsz meg, nem tudsz igazán versenyképes lenni egyetlen területen sem. :)

Természetes hangú HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?stext=&buying=1&selling=1&usrid=341946

(#12) Jablocskov


Jablocskov
tag

Ez egy igazán szívmelengető történet. Feldobtad vele a napom. :R

(#13) adika4444


adika4444
addikt

Zseniális poszt, zseniális történet!
a szülők meg törődjenek bele, hogy olyan szörnyűséget kell átélniük nekik és a lányuknak, hogy megtalálta az útját. Igazán sajnálom őket :P

üdv, adika4444

(#14) fatpingvin válasza bkercso (#11) üzenetére


fatpingvin
aktív tag

hát, erre azt tudom mondani hogy elhiszem hogy a ti korosztályotokban ez egy általános igazság volt, de változnak az idők. hogy pontosan merre az egy jó kérdés, nem is vitatkozni szeretnék vele, csak fenntartásokkal kezelni. konkrét választ nem tudok.

Jelenleg én pont azzal lettem a pillanatnyi területemen versenyképes hogy a szóhasználatoddal élve "csapongtam" ahelyett hogy egy előre megtervezett úton mentem volna végig.

Édesanyám a mai napig nem "állapodott meg" ezen a téren és elég egyértelmű hogy pont emiatt bizonyul rendszeresen sikeresnek amibe éppen belekezd :)

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A kivétel próbára teszi a szabályt, nem pedig erősíti.

(#15) bkercso válasza fatpingvin (#14) üzenetére


bkercso
nagyúr
LOGOUT blog

Hát tapasztalatom a megállapodásról nekem is csak limitált, mert a fizikus, ha nem kutatóként dolgozik, akkor könnyen átképezhető. Én is foglalkoztam már világítástechnikával, anyagtudománnyal, elektromos autóhajtással, meg persze hangtechnikával, ezen kívül érdeklődés szinten fizikával és nemlineáris rendszerek szimulációjával, valamint vallással és kulturális antropológiával. :D

Szóval respekt; részben magamnak is írtam, amit. :R

Természetes hangú HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?stext=&buying=1&selling=1&usrid=341946

(#16) angyalpc2


angyalpc2
aktív tag

"kislány" jelenleg atom- és reaktorfizikát tanul. :Y
A szülei más pályát szántak neki... :F

Meg lehet tudni mit?
jog orvosi
közgazdász
építész dizájner, művész
szoci pszichológia
más értelmiségi?
csüngeni valami jó gazdag pasin és plázázni? Sugardady/baby?

Egyrészt azért aki atomfizikát tanul..olyan hülye nem lehet, azért sok szülő örülne, ez nem az elkallódás jele.

Másrészt megértem. Ebből azért nem lesz egy álom melója se fizetése. (jó nem hal éhen) de mindig alkalmazott lesz, tipikusan olyan dolgok szakok amik irodai droid melók Egy életen át tanulni kell hozzá. Nem lehet belőlük felállni egyedül még csapatostul is nehéz...céget nem tudsz rá alapítani. Itthon meg pláne. Ilyen szempontból megértem.
Tipikusan olyan meló, amit elmondasz a vasárnapi ebédnél. És mindnekinek tátva marad a szája...úúúh atom fizikus, mérnök.
És? mennyiben segíti elő az életedet, társadalmi osztály feljebb lépésedet. Lesz belőle 20milliós mercid 30 évesen, mint az Évinek aki manikűrös/ fodrász/fitnesz cége van? Hát nem. Tehát akkor szart se ér. ez a 21. század sajnos. Az USA vagy más országban kifizetik azért...de itthon a tudás nem kifizetődő.
(saját keresű tapasztalat)

30 valahány évesen (olykor gyerektelenül) majd rájön, hogy a 8-12 órás beosztotti meló nem jövőkép.

Úgyhogy igen, jobban fog járni egy jog közgazdász pszichológia cég alapító (adásvétel) végzettséggel, pláne ha felszed egy sugardaddy-t.

[ Szerkesztve ]

(#17) bkercso válasza angyalpc2 (#16) üzenetére


bkercso
nagyúr
LOGOUT blog

Vagy a klíma miatt olyan sok lesz a forgószél, hőhullám, akármi, hogy rájönnek, hogy érdemes reaktorokat építeni számolatlanul, amíg elkészül a fúziós erősímű...
Persze ez csak egy légből kapott lehetőség egyelőre; még nem látszik.

[ Szerkesztve ]

Természetes hangú HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?stext=&buying=1&selling=1&usrid=341946

(#18) trydium


trydium
csendes tag

Mindenkinek nagyon köszönöm a végigolvasásokat és a hozzászólásokat ! :R :R :R

"Nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék..."

(#19) trydium válasza angyalpc2 (#16) üzenetére


trydium
csendes tag

Fogalmam nincsen hogy, hova szánták őt... Tényleg...
Van egy elképzelésem... :((( Mivel egy elképesztően szép és egyben bájos lányról van szó !

Szándékosan nem jelölök meg időpontot, de volt olyan eset, hogy 1,5 óra várakozásba került, mire eldöntötte, hogy milyen színű szalag legyen a hajában... :))

"Nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék..."

(#20) trydium válasza bkercso (#17) üzenetére


trydium
csendes tag

Értelmes fúziós erőmű még nem lesz vagy 80-150 évig... Vagy talán soha...
Ha rajtam múlott volna, nem 1db Paks2-t építek hanem legalább 3-at !!! :P
(Szuperzöldek ismét kíméljenek!) ;]

[ Szerkesztve ]

"Nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék..."

(#21) bkercso válasza trydium (#20) üzenetére


bkercso
nagyúr
LOGOUT blog

Nem tudjuk. Ha lesz kvantumgépen vagy bioinspirált HW-en futó AI, akkor hamar lehet. :)
Most kb. párhavonta van új eredmény / "áttörés" a plazmakontrollal kapcsolatban, ahogy látom a hírekben.

Természetes hangú HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?stext=&buying=1&selling=1&usrid=341946

(#22) #90088192 válasza bkercso (#21) üzenetére


#90088192
törölt tag

Szerintem nem a pláza cicák és Marika a manikűrös segít be a kutatásba, hanem az atomfizikus. :K
Ezt minden pénznél/mercinél többre értélem, hiszen belátásom szerint pont a kvantum számítógép és a fúziós erőmű fogja az emberiség túlélését biztosítani.
Ja ezek nem jelennek meg záros határidőn belül, akkor kb tényleg csak az imádkozás maradt mint lehetőség. :R

(#23) fatpingvin válasza bkercso (#15) üzenetére


fatpingvin
aktív tag

Félre ne érts, ha úgy jött át hogy jobban akarnám tudni, nem erről van szó. kizárólag arról van szó hogy amit egyelőre láttam és megéltem az alapján vannak kételyeim hogy ez ilyen egyszerű lenne.

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A kivétel próbára teszi a szabályt, nem pedig erősíti.

(#24) bambano válasza angyalpc2 (#16) üzenetére


bambano
titán
LOGOUT blog

nem értek egyet.
atomfizikusként, sugárzásfizikusként alapíthat privát céget, ami biztonságtechnikai, felügyeleti, ellenőrzési, audit, audit felkészítési szolgáltatásokat nyújt cégeknek, ahol van sugárzás. például magánkórházaknak röntgen, mri, ct, mittomén, anyagvizsgálati cégeknek, stb. stb. mindenhova kellhet, ahol iso meg minőségbiztosítás van.

sokkal hamarabb lesz bentlije, mint neked.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#25) fatpingvin válasza angyalpc2 (#16) üzenetére


fatpingvin
aktív tag

egészen hátborzongató amit írsz. komolyan. mondanám hogy remélem csak cinikus poénnak szántad de nem úgy tűnik.

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A kivétel próbára teszi a szabályt, nem pedig erősíti.

(#26) fatpingvin válasza trydium (#19) üzenetére


fatpingvin
aktív tag

amit írsz az alapján látatlanban is köszönöm így az univerzum nevében hogy kirángattad belőle... mindenki aki számít annak jobb lesz így :D

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A kivétel próbára teszi a szabályt, nem pedig erősíti.

(#27) bambano válasza trydium (#19) üzenetére


bambano
titán
LOGOUT blog

"1,5 óra várakozásba került, mire eldöntötte, hogy milyen színű szalag legyen a hajában...": egyértelmű, hiszen a szalag vizsgálata megváltoztatta a szalag színének állapotát :P

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#28) #90088192 válasza bambano (#27) üzenetére


#90088192
törölt tag

:C
Köszönöm
:R

(#29) weiss válasza bambano (#24) üzenetére


weiss
őstag
LOGOUT blog

Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy telkó app fejlesztőként alapíthatok egy céget, és másnap dől a lé. A szomorú valóság meg az, hogy vannak szakmák, amikben sokkal nehezebb saját céget összehozni.

I did nothing, the pavement was his enemy! - Eladó Nokia 5.4

(#30) bambano válasza weiss (#29) üzenetére


bambano
titán
LOGOUT blog

semmilyen céget nem könnyű úgy létrehozni, hogy hosszú távon működjön. De ha a szabályozás irányába mész, akkor az sokat segít.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#31) fatpingvin válasza trydium (#20) üzenetére


fatpingvin
aktív tag

erre csak annyit írok kicsit szúrósan, talán az unokahúgod lesz az aki kitalálja hogy hogyan lehet eltakarítani a szemetet azok után akik ezt nyomják :) ami egy jó dolog, félre ne érts. de talán nem a múltnak kéne építeni a jövő kárára.

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A kivétel próbára teszi a szabályt, nem pedig erősíti.

(#32) HussarF


HussarF
addikt

BME-TTK fizikus szakán van? Én is ott végeztem, öröm hallani, ha lesz egy csinos lány kollégám :D

(#16) angyalpc2
Lesz belőle 20milliós mercid 30 évesen, mint az Évinek aki manikűrös/ fodrász/fitnesz cége van?

Hát nekem 32 milliós Alfám lett belőle 32 évesen, nem tudom ezzel kvalifikálok-e ;]

(#33) weiss válasza HussarF (#32) üzenetére


weiss
őstag
LOGOUT blog

Mit dolgozol?

I did nothing, the pavement was his enemy! - Eladó Nokia 5.4

(#34) HussarF válasza weiss (#33) üzenetére


HussarF
addikt

Reaktorfizikus a beosztásom.

(#35) weiss válasza HussarF (#34) üzenetére


weiss
őstag
LOGOUT blog

Mármint Pakson, vagy tanítasz?

I did nothing, the pavement was his enemy! - Eladó Nokia 5.4

(#36) HussarF válasza weiss (#35) üzenetére


HussarF
addikt

Paks :)

(#37) trydium válasza bkercso (#21) üzenetére


trydium
csendes tag

"Most kb. párhavonta van új eredmény / "áttörés" a plazmakontrollal kapcsolatban, ahogy látom a hírekben."

Nem feltétlenül a kontrollal van a baj meglátásom szerint. Hanem a szabad neutronokkal, amik a reaktori berendezések felaktiválódását okozhatják. Tehát a fúziós erőművekben is keletkezni fog nagy aktivitású radioaktív hulladék. Persze, valószínűsíthetően nagyságrendekkel kisebb térfogatban, mint egy fissziós erőműben, de ez továbbra is gondot jelent !

Amíg, vmi "üzleti/bankár gyökér" nem lát üzleti potenciált az üzemanyagciklusban és a gyorsneutronos reaktorokban, addig fuldokolni fogunk a fúziós/fissziós szemétben.

Én így látom a jelenlegi helyzetet...

"Nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék..."

(#38) Eastman válasza HussarF (#34) üzenetére


Eastman
őstag

...és van "másodállásod". (?)

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#39) trydium válasza bambano (#27) üzenetére


trydium
csendes tag

1,5 óra várakozásba került, mire eldöntötte, hogy milyen színű szalag legyen a hajában...

"egyértelmű, hiszen a szalag vizsgálata megváltoztatta a szalag színének állapotát"

Akkor ez most egy Schrödinger - Möbius szalag, vagy mijjjjjaf@sz ???!?? ;] :O
Még szerencse hogy nincs macskája ! Kutyapárti a kicsikacsalád...

"Nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék..."

(#40) philoxenia


philoxenia
MODERÁTOR

Nem akarok gonosz lenni, de Woodman "stílusban" senkinek nem lesz lánya... ;] Persze fia sem... :D

"Legkevésbé diktatúrából a legkevésbé demokráciába."

(#41) trydium válasza fatpingvin (#31) üzenetére


trydium
csendes tag

"erre csak annyit írok kicsit szúrósan, talán az unokahúgod lesz az aki kitalálja hogy hogyan lehet eltakarítani a szemetet azok után akik ezt nyomják ami egy jó dolog, félre ne érts. de talán nem a múltnak kéne építeni a jövő kárára."

Értem a szurkálódást, nem alaptalan ! Jogosnak is nevezhető... lenne...

Viszont ezek, az általad hiányolt technológiák már régen fel vannak találva MŰKÖDŐKÉPESEN és FENNTARTHATÓ módon ! Egyszerű, alantas gazdasági érdekek nem engedik ezeket még működni. Ez nem összeesküvés elmélet, hanem csak a létező és visszakövethető tények nyomon követése !
Csak ismételni tudom magam:
Amíg, vmi "üzleti/bankár gyökér" nem lát üzleti potenciált az üzemanyagciklusban és a gyorsneutronos reaktorokban, addig fuldokolni fogunk a fúziós/fissziós szemétben.

"Nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék..."

(#42) trydium válasza philoxenia (#40) üzenetére


trydium
csendes tag

"Nem akarok gonosz lenni, de Woodman "stílusban" senkinek nem lesz lánya... Persze fia sem..."

Értékelem, hogy ez ragadta meg a fantáziádat az írásomból ! :C
Ezért szeretem a Logout közösségét.. mert lehet jókat röhögni ! :DD :C :DD

"Nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék..."

(#43) HussarF válasza Eastman (#38) üzenetére


HussarF
addikt

Persze, pénzért árulom a testyem ;]

(#44) philoxenia válasza trydium (#42) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Természetesen nem (főleg ;] ) ez "ragadta meg" a fantáziámat. :N
Nekem sincs lányom, várom a lányunokát. (nem, még nem jön, de majd egyszer csak megérem, remélem)
Amúgy tényleg ritka a fizika iránt érdeklődő nő. Ellenben nincs olyan, hogy férfi, női szakma. Bár valaha minden szakma "férfiszakma" volt.
A feleségem járt pár éve párszor egy férfi műkörmösnél. A srác rendőr volt és nagy darab, mackós alkat. Feleséggel, mindennel... (mielőtt jönnének a sztereotípiák) Azért nem járt később hozzá, mert itthon a szomszéd hölgy végzett műkörmös lett és kényelmesebb sokkal hozzá járni, mint Pesten odautazgatni a sráchoz.
Anno például én voltam gyeden a fiammal, (én kerestem kevesebbet) imádtam. "Óvóbácsinak" nem mennék el, de jól boldogulok kisgyerekekkel.
Abban, hogy a kislány végül erre a pályára lépett, legfeljebb annyi szereped van szerintem, hogy megmutattad a lehetőséget. Ha nem érdekelné felnőttként, hiába töltötte volna egész fiatal korát Pakson akár.
A feleségem például fizikából nagyon outsider tud lenni, de a matematika bizonyos részeiben köröket ver rám. A női agy kicsit más, az biztos, de lehet, hogy pont a női gondolkodás, a női gondolkodók vezetnek majd áttöréshez ebben a tudományágban. [link] :)

"Legkevésbé diktatúrából a legkevésbé demokráciába."

(#45) Eastman válasza philoxenia (#44) üzenetére


Eastman
őstag

A feleségem járt pár éve párszor egy férfi műkörmösnél. A srác rendőr volt és nagy darab, mackós alkat. Feleséggel, mindennel...

Most még. ;]

Ellenben nincs olyan, hogy férfi, női szakma.

A'szem nők nem lehetnek mozdonyvezetők itthon, mert ötven kilót kell emelni. Annyit pedig nem emelhetnek, még ha tudnának, akkor sem. De lehet, hogy tévedek. :U

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#46) trydium válasza HussarF (#32) üzenetére


trydium
csendes tag

"BME-TTK fizikus szakán van? Én is ott végeztem, öröm hallani, ha lesz egy csinos lány kollégám"

A családom védelme mindig elsődleges szempont a számomra. A bejegyzéseimben szándékosan nem írok neveket, helyszíneket, életkorokat, beosztásokat stb... ;]

Lehet, hogy már találkoztatok is ...! Vmiért a "szőke herceg" avatárod nem tetszik nekem ! :(((
Agresszív nagybácsi vagyok ! Ha a szemöldököd egyetlen szála is "rossz irányba görbül", olyantot rádverek, hogy 2 hétig egy irányba fogsz pörögni ! Értve vagyok ?!? :(((

Apropó.... Paks1 ...
Lehet, hogy mink ismerjük egymást ?!?!? :))

"Nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék..."

(#47) philoxenia válasza Eastman (#45) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Lehetnek már motorkocsi-vezetők. Sőt, a kézi állítású váltókat is kezelhetik már, átalakítva... A faluból sokan járnak például szalagon hegesztőautomatákat kezelni a Segurába. stb.A fizikai munka egyre kevésbé jellemző. Már a cement is 25 kilós zsákokban van....

"Legkevésbé diktatúrából a legkevésbé demokráciába."

(#48) philoxenia válasza trydium (#46) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Lehet, hogy mink ismerjük egymást ?!?!?
Csak még nem tudtok róla? :Y

;]

"Legkevésbé diktatúrából a legkevésbé demokráciába."

(#49) Eastman válasza philoxenia (#48) üzenetére


Eastman
őstag

Lehet, a szomszéd munkaállomásról írogatnak egymásnak. :D

Hajajj! Mi lesz így velünk a zerőművel!

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#50) trydium válasza philoxenia (#44) üzenetére


trydium
csendes tag

"Amúgy tényleg ritka a fizika iránt érdeklődő nő. Ellenben nincs olyan, hogy férfi, női szakma. Bár valaha minden szakma "férfiszakma" volt."

Semmilyen politikai, vagy eszmebeli határt nem szeretnék súrolni ezen a blogon. Nem erre való !
Szerencsére...
Azonban egy-két kérdésre, észrevételre nehéz lenne válaszolni ezek figyelmen kívül hagyásával.
Meg sem próbálom, érthető okokból...

A Logout a legjobb közösség !
Hajrá Magyarock !

"Nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék..."

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.