Hirdetés

2020. október 22., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) FefeeX


FefeeX
veterán

Hát, mi 2-3 óra után befejeztük, valószínűleg végleg. Szinte semmi újítást nem hozott, azon kívül, hogy a fegyvereket jól megkeverték, valamint a grafika nyilvánvalóan jobb lett (meg realisztikusabb, ami nekem speciel pont nem a jó irány)
Már annyiszor véreztek el a korábbi ígéreteiken, hogy én egyelőre azt hiszem, nem élnék vele. Ha lesz "demo" mint az elsőben volt, majd lehet, hogy megváltozik a véleményem, de egyelőre ez alapján kihagyós.

(#2) - = Zk = - válasza FefeeX (#1) üzenetére


- = Zk = -
félisten

én 6 percet játszottam vele.. .tetszik... megveszem...
csak azt nem tudom még, PC vagy box... mindkettőt bill+egérrel tolom, szal... nem ez a fő szempont...

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "

(#3) Scholes9 válasza FefeeX (#1) üzenetére


Scholes9
nagyúr

Pont így érzem én is :)

(#4) FefeeX válasza - = Zk = - (#2) üzenetére


FefeeX
veterán

Az első részbe beletett 820 óra után ezt inkább éreztem újabb lehúzásnak, mint egy komoly folytatásnak. Sajnos a Bungie az utóbbi időben csak ígért, csak ígért, DLC-ről DLC-re, majd annál kapsz, eladták a játékot kb 3 játék árában, de az igazából ténylegesen az összes DLC-vel együtt ér talán egy játék árát.
Sokat vártunk, keveset kaptunk, de ha nem volt meg az első, akkor mondjuk mindenképp érdemes adni neki egy esélyt. És azért a második résznek, mert az MMO jellege miatt ugyan olcsón megvehetnéd az elsőt, csak már senki nem játszik azokkal a részekkel, amiért még mindig nem kevés birodalmi aranykoronát kell leszurkolni.

(#5) Scholes9 válasza FefeeX (#4) üzenetére


Scholes9
nagyúr

Ennyi, úgyhogy tőlem egy forintot nem látnak :K ;]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.