Kaja time
Ha nincs jó, ló a szamár is.
Kaja time
Ha nincs jó, ló a szamár is.
Aztaqrva milyen minőségű kép!
Fincsi, küldhetnék nekem postán.
Baratnom ki is van akadva, hogy meg egy ilyen kajas kepet is atszerkesztek LR-ban
Ha nincs jó, ló a szamár is.
a mangónak eszerint csak a leve megy bele? engem izgat valahogy a mangó, volt már hogy beletoltam egybe sült csülökbe, az mindenkit elég váratlanul ért (főleg a mangószeleteket). ilyen beledarabolás nem jó? csak kérdem, kevesebb macera.
nektarinnal váltom ki ilyen olasz előételes tálhoz ha csinálok, mert ott jól jön egy kicsit több savasság.
attól is függ mennyire érett, a lédúsan érettek ilyen szempontból annyira nem jók egyik gyüminél se. persze magában meg igen.
a csalánt részletezted már valahol? ha nem, leírhatnád hogyan történik a feldolgozása.
mézes-sós balzsamecet leredukálva (mézet csak végén) jó büdös míg elkészül, de nagyon jó.
Na, erről dumálok én, hogy egy odafrottyantott valami meg egy fasírt vagy mi is milyen ínycsiklandóan tud kinézni, ha rendes géppel készül. (Bár én két fotóból kombináltam volna össze legalább, hogy az egész tárgy éles legyen.)
bejegyzés Kaja total90-től: ötödik felvonás!