Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) total90


total90
veterán

Kaja time :Y

Ha nincs jó, ló a szamár is.

(#2) Picike8


Picike8
aktív tag

Aztaqrva milyen minőségű kép! :Y :Y :Y
Fincsi, küldhetnék nekem postán. ;]

(#3) total90 válasza Picike8 (#2) üzenetére


total90
veterán

Baratnom ki is van akadva, hogy meg egy ilyen kajas kepet is atszerkesztek LR-ban :)

Ha nincs jó, ló a szamár is.

(#4) lapa


lapa
veterán

a mangónak eszerint csak a leve megy bele? engem izgat valahogy a mangó, volt már hogy beletoltam egybe sült csülökbe, az mindenkit elég váratlanul ért (főleg a mangószeleteket). ilyen beledarabolás nem jó? csak kérdem, kevesebb macera.

nektarinnal váltom ki ilyen olasz előételes tálhoz ha csinálok, mert ott jól jön egy kicsit több savasság.

attól is függ mennyire érett, a lédúsan érettek ilyen szempontból annyira nem jók egyik gyüminél se. persze magában meg igen.

a csalánt részletezted már valahol? ha nem, leírhatnád hogyan történik a feldolgozása.

mézes-sós balzsamecet leredukálva (mézet csak végén) jó büdös míg elkészül, de nagyon jó.

(#5) Crystalheart válasza total90 (#3) üzenetére


Crystalheart
senior tag

Na, erről dumálok én, hogy egy odafrottyantott valami meg egy fasírt vagy mi is milyen ínycsiklandóan tud kinézni, ha rendes géppel készül. :D (Bár én két fotóból kombináltam volna össze legalább, hogy az egész tárgy éles legyen.)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.