Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Ismerős dán fickó aki közel 50 éve él svédben főzött egyszer nekünk gulyást köttfärs-ből és büszkén mutatta, hogy milyen jó lett. Aztán az asszony főzött neki pár héttel később igazi gulyást, háromszor szedett az ember belőle.
De hiába főzöl bármit, ha nem olyan az alapanyag mint otthon a végeredmény se lesz olyan.
Hőmérséklettel kapcsolatban nálam súlyosbította a helyzetet, hogy a bányagép a nagyszobában fűt, képzelheted milyen meleg volt
-
Azért az, hogy a 3 napos program egy hétre el van húzva az nagyon túlzás... Baromi sok előadó volt és azt azért 0-24-be sem lehetne 3 napra besűríteni. TL-en sincs napközbe nagyon mozgás...
(#25) Tikakukac
Közlekedés: mindenhol vannak bajok, de a tényen nem változtatok, hogy jobb mint volt és ezt lehet csűrni, csavarni, de így van.
Péktermék
Lehet akkor nekem volt szerencsém, 2 pékség van a lakás közelében, de mindkettőben finom volt a kenyér. Ettem már rosszat és itt DE-be nagyon hozzászoktam a jó kenyerekhez, de pl. itt nincs jó fehér kenyér... Budapesten a két pékségben viszont van.
Több helyen ettem kakaós csigát is, vagy épp almás rétest és egy helyen volt csak a csiga száraz... de más baja nem volt.Nem veszem személyeskedésnek, mert szerintem lehet mindenről korrektül eszmét cserélni és amit írtál az szerintem korrekt, még ha más is a nézőpontunk.
Azt elhiszem, hogy tele van az embereknek a tökök a dolgokkal, de a legtöbben nem is tesznek semmit (tisztelet a kivételnek) azért, hogy jobb legyen.
Szinte hihetetlen dolgok itt is vannak, nem kell azt gondolni, hogy itt nincs, mert ez nyugat. Itt is volt, hogy az egyik kis város polgármestere több millió eurót eltüntetett és senki semmit nem tud róla
A problémát én tényleg abban látom, hogy sokan várják a sült galambot és ha az nem jön, akkir minden és mindenki szar.
Mentalitásban van hatalmas különbség ha Magyarországot, Szerbiát, Lengyelországot... vs. Ausztria, Németország, Svájc... összehasonlítod.
Nem azért van több pénze pl. egy németmenk, mert sokkal többet keres, hanem, mert jobban be tudják osztani a pénzt. Szinte azonnal látszik, hogy itt ki a külföldi és ki a német. A külföldi szórja a pénzt mindenre és rinyál, hogy nincs elég... ellenben a német okosan használja fel a pénzét.
Ez nem mindenkire, de a nagy többségre igaz. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest