Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MageRG
addikt
"...egyetlen célja van, a játékos szivatása."
Akkor eléggé el vagy tájolva. Itt van könnyű fokozat, és akárhányszor nekifuthatsz. Nincs olyan, hogy elfogynak az életeid."...az össze-vissza változó főellenfeleket csak úgy lehet kiismerni, hogy addig kezded újra minden halál után, amíg kideríted az összes trükkjét..."
Doom-ban meg lövöldözni kell. Sokat. Skandallum!
Most őszintén, hány klasszikus platformerrel játszottál? Ilyenekre gondolok mint a Golden Axe, Contra, Super Mario.
Amire panaszkodsz, az a játékmenet része. -
-
És akkor még azt mondják hogy a dark souls nehéz

-
Šolaire
veterán
Hamarosan beszerzem. Bejön ez a retro mese stílus. Az meg hogy nehezebb az átlagnál külön dicséretes.
-
Tamás88
őstag
" ilyen rusnya grafikát már régen láttam. Flash játékokban láttam hasonlót. Elnagyolt karakterek, amorf figurák, minden vonal kivan húzva feketével. Ál-retró ízlésficam pixelizálva."
Akkor még nem láttál régi mesét, sőt régi WB mesét sem láttál (Tapsi hapsi, Dodó kacsa, stb.) ahol pont ilyen volt a grafika (80s-90s. évekről beszélünk). Meg attól, hogy béna vagy, az nem a játék hibája, hanem a lustaságod, ahol minél könnyebb dolgokat szereted. Próbáld ki a japán kiadású SMB-t, na ott már sírhatsz, mert az tényleg nehéz lett.
-
törölt tag
Szóval béna vagy és ezért rossz a játék.
Ez aztán a valami.
Milyen jó is volt addig, amíg a hozzád hasonló kocaplayerek megmaradtak a saját játékaiknál (sims) és a közelébe se mentek a skill based játékoknak.Az ilyan emberek miatt (mint te) tart ott a játékipar ahol tart. Nincs kihívás a játékokban. Annyira faék egyszerűek, hogy a legtöbbön sírni lehetne. Aztán amikor végre van egy csapat, akik kimernek adni egy kihívásokkal teli játékot, akkor jönnek a sírógépek, meg a lehúzások. Ezért a többi fejlesztő csapat megmarad annál, hogy az embernek nem csak skillesnek nem kell lennie, hanem még gondolkodnia se kell.
Az új 2 Tomb Raider játék remek volt, de a logikai feladatokat egy okosabb majom is megoldja. A régi TR játékok lényege veszett el.
-
ceia
őstag
Tipikus példája annak, hogy megfelelő hypepal milyen jól el lehet adni a hulladékot. A grafika tényleg különleges, ilyen rusnya grafikát már régen láttam. Flash játékokban láttam hasonlót. Elnagyolt karakterek, amorf figurák, minden vonal kivan húzva feketével. Ál-retró ízlésficam pixelizálva. Ráadásul nem is titkoltan egyetlen célja van, a játékos szivatása. Ez nem nehéz, ez hajszál híján lehetetlen. A játékos idejének pocsékolása. Mert legyél bármilyen ügyes, az össze-vissza változó főellenfeleket csak úgy lehet kiismerni, hogy addig kezded újra minden halál után, amíg kideríted az összes trükkjét, és még azután is nehéz lesz megcsinálni, ha már előre tudod, mikor mi jön. Átlag játékosok aligha fognak átvergődni rajta. Olcsó? Még ingyen is drága. Ha fizetnének érte, sem játszanék vele.

-
Sinesol
veterán
Legalabb Gamepod tesztben ezt is lehúztak már azert, mert nehéz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ribizly
veterán
Ez igen!

Csak így tovább!
Remélem több ilyen sikert látunk még a jövőben! -
Snip3r_HUN
addikt
Kegyetlen jó játék.

-
Tamás88
őstag
No igen, ami jó az jó. Nehéz, tehát van benne kihívás, de a grafikája meg egyedi.
-
donpeal01
csendes tag
Online én is tolnám
-
törölt tag
Következő mérföldkő legyen az, hogy bekerül az online coop lehetősége. Soloban is imádom, de sokkal jobb lenne haverral.
-
maximilian4
addikt
Troll on: a pubg fejlesztői biztos már keresik az okot miért tudnál beperelni őket is.

-
SunMount3r
nagyúr
Tipikusan olyan játék, mint a legtöbb ilyen platformer: egyedül nem érzem, hogy neki kellene álljak, local co-op-ban viszont egész jó buli lehet.
Nekem a főszereplő karakterek tűnnek kicsit "semmilyennek", de egy pörgős co-op közben ez nem zavarna.
A Rayman Origins és a Legends még ami hasonló és minőségi alkotás.

-
30z.Samu
titán
Ezt majd én is be akarom szerezni, van feelingje.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jövő héten lesz teszt róla (igen tudom, kicsit megkésve), de kifejezetten pozitív véleményem van a játékról.