Hirdetés

2022. szeptember 25., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) AtHoS


AtHoS
nagyúr

Minden Samu teló hajlítható, csak egyes példányok a hajlítást követően üzemképtelen állapotba kerülnek ;]

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#2) gliskard


gliskard
senior tag

Biztos van/lesz rá igény és az árazás elég prémium, de ennyiért inkább venném az aktuális iphone max pro-t mint egy nyitogatható telefont.

Egyébként még a júniusban kipróbáltam pár napig egy flip típusút, de nekem nem jött be. Összecsukva nem kényelmesebb mint egy sima telefon, viszont a használathoz mindig ki kell nyitni, ami egy kézzel nem olyan könnyű. Az én szempontomból az összehajtogatás egy olyan elem amikor a design a használhatóság rovására ment.

(#3) tybsen válasza gliskard (#2) üzenetére


tybsen
addikt

Én is így gondolom, ez a hajtogatás egy plusz felesleges és zavaró művelet. Cserébe jól néz ki összecsukva :DDD

@AtHos: :DDD

(#4) jacis


jacis
nagyúr

Én évek óta Samsung telefonokat használok és meg is vagyok elégedve velük de amíg az a nagy mocsok árok ott figyel a Z széria közepén én biztosan nem váltok. Számomra az ott egy elfogadhatatlan esztétikai baki.

Samsung Galaxy S21 Ultra; GoPro 8 black, XBOX Series S, Samsung Galaxy Watch 4

(#5) Ádám16


Ádám16
őstag

Na, 2025-re hátha elérik dizájban -főleg vastagságban- azt, amit a Xiaomi letett pár napja az asztalra a Mix Fold 2 személyében. :U
Az idei széria számomra csalódás lett. Nem fingreszelést vártam, azért a foldable területen még van hova fejlődni, és nem ilyen ütemben kéne...

(#6) Hallosz


Hallosz
senior tag

Nos, jelen pillanatban úgy vélem, én maradok a másik felében.

Mert lakni, muszáj.

(#7) ErwinChico válasza jacis (#4) üzenetére


ErwinChico
csendes tag

Kb. 4 percnyi használat után feledkeztem meg róla, teljesen irreleváns. Nem erősséged az alkalmazkodókészség, úgy tűnik. :)

Samsung Galaxy Z Flip 3 - Galaxy Watch 3 - Galaxy Buds Pro

(#8) gliskard válasza ErwinChico (#7) üzenetére


gliskard
senior tag

nem vagyunk egyformák... nekem több napos flip használat után is zavaró volt a zsanér miatti fénytörés és tapicskolásnál az érzés. Persze, túl lehet rajta lépni, de azért ne csináljunk úgy mintha bagatel dolog lenne egy félmillás telefonnál.

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.