Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piet_
tag
igen ez több mint valószínű. Én bármennyire is szerettem volna, - mért én is tudom hogy abból már holnap lenne új állásom - de a fejlesztés/programozás nem megy..nem is igazán érzek rá csít, viszont számtalan más területe van az informatikának ami viszont igen, de erre a felsőoktatásban eltöltött rövid időm alatt nem igazán láttam hogy nagyobb hangsújt fektetnének. Jó alternatíva lehetne a különböző gyártós specifikus képzés, viszont az a fentebb említett okok miatt saját erőből egyenlőre nem játszik. így ez a saját esetemben ördögi kör..

-
Piet_
tag
Jó vicc ez cikk...Ha tényleg ennyi "informatikus" hiánycikk, akkor vajon miért nem találok másik állást?

7éve vagyok rendszergazda technikusi végzettséggel, 100+ helyre adtam már be a cv-t és ebből kb 90% vissza se jelez, a többit meg inkább hagyjuk. Levelezőre jártam a Neumannra (egy ideig)...ott konkrétan a Mérnök informatikus képzés = programozó képzés minimum 3 féle nyelven, a diákok 90% gyakorló programozó csak a papírért jár oda (de mi a francnak??) aki meg esetleg OTT szeretné megtanulni esélytelen, ugyanis a tempót hozzájuk igazítják. Én osztom azt a véleményt aki úgy gondolja hogy manapság informatikus = programozó
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Pánik a memóriapiacon
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen notebookot vegyek?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Zotac Magnus One barebone számítógép
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4-3600 CL17
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest