Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KergeK@csa
üzenetére
Álláskeresésre szerintem a legjobbak a meta-kereső jellegű oldalak, mint az Indeed vagy a Careerjet.
A fejlesztői vagy hírportálok esetében szinte sohasem szoktam elolvasni a hirdetéséket, sőt le is van tiltva...

-
Benőke
őstag
válasz
KergeK@csa
üzenetére
Ne ne.. Nem prog.hu -ra gondoltam, hanem az összes létező munkakeresős oldalon. Mondjuk nem a kifejezetten CNC -t kereső portálon ha van ilyen, de az általánosokon feltétlenül. Beleszaladtam pár olyanba, hogy olyan helyen volt amit jónak gondoltak, én meg nem is hallottam róla...
A prog.hu -t ismerem, de ritkán járok oda.A komoly szakmai portál valóban nem lenne rossz, de hát annyira szétszórt maga a fejlesztés is, hogy nehéz összefogni, csak a gyakrabban használt dolgokkal lenne érdemes foglalkozni, és mivel marhára nem általános területen mozgolódóm, ezért kapásból igen ritka látogató lennék ...

-
válasz
KergeK@csa
üzenetére
kicsit kanyarodjunk vissza attól, hogy ki mit hisz, mi kell, oda, hogy a mostani helyzetben mi a valódi eredmény.
oké, ti azt gondoljátok, hogy nyelvvizsga kell. az élet meg nem ezt gondolja. én azt gondolom, hogy diploma nélkül nem lehet valaki informatikus, ráadásul azt is gondolom, hogy *rendes* diploma nélkül, de sem az élet nem ezt gondolja, sem a fórumtársak többsége.tehát azt kijelenthetjük, hogy az élet nem kompatibilis a hiedelmeinkkel. az a jogalkotói szándék, hogy a diploma nyelvpapírhoz kötése majd kikényszeríti a nyelvtudást, megbukott. és ez az állítás teljesen függetlenül értelmezhető attól a véleménytől, hogy kell-e nyelvtudás it-hez vagy sem. Ha elfogadom a véleményeteket, hogy kell it-hez nyelvtudás, akkor is az az eredmény, hogy ezt a nyelvtudást nem a diplomához kötéssel érték el, hanem valamilyen más, szerintem piaci elvárás miatt. vagyis a jogszabály rossz.
-
leeate
senior tag
válasz
KergeK@csa
üzenetére
Hát, én meg nem is feltételeztem, hogy van, aki szerint ebből áll az IT, de persze mindig én teszem (szükségtelenül) magasra a lécet.
Akinek van egy kis rálátása, tudja, hogy a szabad piacok két dologért nem szeretnek fizetni: ami nyilvánvaló és ami értéktelen. Ezek persze változnak, 20 éve biztos különlegesnek és értékesnek számított jól ismerni az Office-t. Csak hát nem mindig lehet ilyen egyértelműen eldönteni valamiről, hogy az adott készség / szakterület értékesnek számít.e..
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
KergeK@csa
üzenetére
Igazából mi egyáltalán az hogy standard programozás?
A programozás csak egy eszköz, mindig valami célt akarunk elérni vele. Az a cél lehet egy weboldal, lehet big data elemzés, lehet egy vállalkozás irányítása, meg lehet űrhajó vezérlés is... -
longwild
aktív tag
válasz
KergeK@csa
üzenetére
A bérek milyen szórásban lettek volna a junior-senior kategóriában?
Bár általánosan is kérdezhetném: szerintetek tisztán szoftverfejlesztő pozícióban (6év), milyen fizetés lenne a reális, Budapesten, multinál?
Új hozzászólás Aktív témák
- SörcsaPH!
- Spórolós topik
- Gitáros topic
- Milyen házat vegyek?
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GoPro Hero 7 Black, rengeteg gyári tartozékkal
- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F GAMER MAX PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest