Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
KergeK@csa
tag
Mondj magyar webes szakmai oldalt, ahol az ilyesmi elfér a fenti hármon, plusz szakmai FB-s csoportokon kívül.
(A széles terjesztés megvolt, cirka 700k-1 millió közötti a napi látogatók száma csak a címlapon, ahol meghirdettük. Igen, nem csak célközönség, de talán elég széleskörű. 
(Figyelem, ha prog.hu-t mondasz, a kardomban dőlök.
)Ui: Btw, komoly problémának érzem, hogy nincs komoly szakmai portál magyarul, de ez más kérdés.

-
QuippeR
tag
Nem egyedi dolog volt igazából, szóval nem ez a cég ment az elkeseredettek kizsákmányolására. Diploma után egy héttel ajánlottak állást bruttó 130 plusz zsebbe fizuért. (Azt nem vállaltam el, gondoltam majd lesz jobb.) Aztán voltam egy kicsit nagyobb webfejlesztő stúdióban is, ott a 180-ra azt mondták, hogy reálisan látom a helyzetet (ott sem mertem többet mondani, mert már hónapok óta dolgoztam volna), csak nem vettek fel. (Nem volt igazán referenciám a diplomamunkán kívül, és eléggé rágörcsöltem az interjúra is, ezért biztos nem voltam szimpatikus.)
Mindez mondom Győrben történt, ami Szfehérvár után talán a leggazdagabb megyeszékhely, hét éve. (Győrben van informatikus-képzés, és sokan szívesen maradnának a főiskola/egyetem után is a városban, ez jelentős tényező a kezdőfizetésekben.)
Mindegy, találtam végül munkát a 180e-s kérésem másfélszereséért másik vidéki városban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Apple asztali gépek
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Akciókamerák
- Battlefield 6
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Friss infók a kategória legjobb ár/érték arányú táblagépével kapcsolatban
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(A széles terjesztés megvolt, cirka 700k-1 millió közötti a napi látogatók száma csak a címlapon, ahol meghirdettük. Igen, nem csak célközönség, de talán elég széleskörű. 
)