Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulutodurumo
őstag
Áhááhhááá!
Ezt a foshalmot még gyártják! (De legalábbis forgalmazzák.) Most jött a házhoz egy, ajándék volt. Navon iQ7 2018. Így. Énnemtom hogy ilyen izét ki, miért vesz pénzért, meg különben is. Gyááááá! Nincs benne egy normális alkatrész sem. De tényleg. Semmi. Viszem a Tiszára kacsázni."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Pgeorge80
csendes tag
Sziasztok! Nekem is van egy ilyen tabletem, lakásvezérlésre akartam használni, tehát wifis, és bluetooth-os kapcsolókat akartam vezérelni vele!Működött is minden, csak gondoltam megrootolom, és az olyan alkalmazásokat, amikre nincs szűkségem, kitörlöm!A Kingoroot nem működött, Pc-n csak ugrált a Kingoroot kezelői felület!Aztán kikapcsoltam, bekapcs szervízmenüben, és factory reset után, nyomtam neki egy Mount/system-et!azóta bekapcsoláskor csak a navon feliratig jut el, és ott is marad!Van valakinek ötlete?
-
Berv
csendes tag
Sziasztok,
Ennek a megoldása engem is érdekelne.
Elvileg működő állapotban kaptam egy ilyen rettenetet, de a google account ellenőrzés kikerülésére - mert mégsem működött - tett kisérleteim közben eljutottunk oda, amit Pgeorge80 is mond, logó betöltés után semmi sem történik.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok aláírásra jogosult !
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest