Hirdetés

2019. január 20., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) #73173120


#73173120
(törölt tag)

Nem akarok rögtön offtopic vagy kekeckedő lenni, de miért jó tudni, hogy egy tőlem X kilométerre levő állomásnál milyen az idő? :) sokszor használtam én is, sőt, jelenleg a telefonomon is van időjárás app, de valahogy sose nézek rá. Hogy miért nem? Mert ha kimegyek - ahol lakok - az utcára, egészen más jellemzőkkel bír az idő. Kinézek és, ha esik, viszek esernyőt, tél kezdetével előveszem a nagykabátot, és ha 5 fok vagy ha -5 fok van, akkor is az van rajtam. Persze, a tudat jó, hogy ránézhetek, hogy hogyan alakul, de a pillanatnyi időjelzés szinte nulla esetben számít, legalábbis számomra.

Ettől függetlenül, az app tényleg illik az ökoszisztémába, jól néz ki :R

(#2) TigerCat válasza #73173120 (#1) üzenetére


TigerCat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Baromi jó a kérdés és őszintén szólva néha én sem tudom, de mégis jó tudni. Legjobb az lenne, ha egy szett érzékelőm lenne az ablakban és arról futna, de ilyenen sajnos még nincs. Meg nem is hiszem, hogy adnék érte pénzt. Akkor már inkább mezei hőmérő...

Kanapékirály Bútor és Lakberendezési Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#3) kemotox válasza #73173120 (#1) üzenetére


kemotox
(PH! addikt)

És ha mondjuk mész valahova? Nem ritkán 30-40 kilométerre odébb jár az ember melózni vagy suliba, azt nem tudod meg egy ablakon kinézésből, hogy ott milyen az idő.

(#4) #73173120 válasza kemotox (#3) üzenetére


#73173120
(törölt tag)

Lehet, hogy én vagyok csak így ezzel, de nem tök mindegy? Van egy adott hónap, pl. most december. Neked bármi másképp alakul az öltözködésedben? Veszel egy meleg cipőt/bakancsot, egy farmert, egy pólót pulcsit, és kabátot. Nagyjából ennyi, táskában az esernyő. És ahogy előbb írtam, ezt veszem fel, ha nyárias 5 fok van, és ezt, ha csípősebb -5 fok :) Nekem senki ne mondja már, hogy mielőtt megy valahova, rákészül az időre is :) rendszeresen ingázok Miskolc és Budapest között, sose néztem meg előtte, hogy milyen az idő a másik városban. Átlagban számítok valamire, ami elvárható a hónap adott időszakában, és ennyi. Pedig a két város között 180 km van (néha több ;) ) :)

[ Szerkesztve ]

(#5) kemotox válasza #73173120 (#4) üzenetére


kemotox
(PH! addikt)

Előfordulhat, hogy valahol szakad, valahol meg nem. Mondjuk én inkább az előrejelzéseket szoktam nézni, mindig mai napot, órákra lebontva, hogy tudjam nagyjából mi várható. Fölöslegesen még egy sapkát sem vagyok hajlandó vinni magammal :D

(#6) rol33


rol33
(fanatikus tag)

Szia TigerCat,

lenne egy kérdésem, a Bartender menu bar iconját hogy lehet megcsinálni úgy mint nálad is 1 pontra? köszi

®

(#7) TigerCat válasza rol33 (#6) üzenetére


TigerCat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szia,

Mi sem egyszerűbb...

A beállításokban tudod kitallózni az új gombot:

A gombot egyébként Pixelmatorral csináltam, de innen letöltheted a fekete és a fehér verziót is, attól függően, hogy milyen színű a menubar:

Bartender for MacOS buttons

Remélem segítettem és így oké...

:-)

Kanapékirály Bútor és Lakberendezési Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#8) rol33 válasza TigerCat (#7) üzenetére


rol33
(fanatikus tag)

Szia,

de még mennyire, hálás köszönetem! :R

®

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.