Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Érdekes, hogy meggyűlik a bajod a W10-el, nekem a T400-on pöpecül fut első perctől fogva. Az ujjlenyomat olvasót is magától felismerte és feltelepítette. Rule-of-thumb alapján SSD-s gépre inkább W10-et rakok, és ha olyan helyre kell ShutUp10-el kicsit személyre szabom a hóbortjait. A T9400 + 8GB RAM teljesen elég böngészésre úgy, hogy közben két 3D nyomtató is megy a gépről + a CURA. Persze, nem az elsődleges gépem, de a legmegbízhatóbb. Nyáron valami effektet kellett kirenderelni aftereffectsben, elindítottam ezen, plusz egy másik, lényegesen nagyobb teljesítményű "konzumer" gépen. A T400 kb 12 órát renderelt, a másik kb 5 óra alatt végzett...volna, ha nem forrósodott volna fel kb 1 óra után és kapcsol ki. Amikor másnap visszajöttem, a T400-on készült anyagot használtuk, mert az szépen végigcsinálta, nem kellett mellette ülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- SONY PS4 PRO
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest