Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joeetm
tag
Hány wattos töltővel veszi magát vissza a t410? (mert megfelelően erős töltővel szerintem nem kellene)
Igen, a w700-w701 pároshoz külön csatlakozót kreált a lenovo, itt írta is a kolléga hogy neki sikerült olyat gépet szereznie amin már valaki kicserélte a csatlakozót szabványra.Nekem sikerült megoldani hogy 230W-os töltővel menjen, és így nem is vesz vissza a teljesítményből. -
joeetm
tag
Az első küldetés alatt próbáltam csinálni mérést (a hajós rész), a tesztbe is csak valamiért előfordultak mikrolaggok, így a minimum az mindig 0 volt.
Most tettem még egy próbát, olyat sikerült mérnem hogy: 57/88/160 [min/avg/max], olyan beállításokkal hogy:
1920*1200, shadows, specular map, bullet impacts bekapcsolva, a többi off, modell detail, water detail, number of corpses : medium, textúrák max-on, anisotropic filtering 0
Crafter32: Az simán lehet egy egyszerű túlmelegedés miatti lekapcsolás is
-
joeetm
tag
A csgo bármin elmegy úgyhallottam

De amúgy próbáltam a W701-en párszor, szerintem nem volt vele probléma, 1920x1200 jó neki, teljesen játszható, csak élsimítást nem kell rakni.
Az MW az még a Call of Duty Modern Warfare azaz a CoD4?
Szekerkaa: Így már mindent értek

A 90-es töltőt azért ne erőltesd
Az i7-720QM - FX2800M kombóval GTA 5 alatt ~165W a gép fogyasztása 
-
joeetm
tag
Azt hogy mennyibe volt csak úgy éri meg megmondani hogy a 2 gép teljes költségvetése eddig mennyi volt, ami úgy 130k körül alakul, mert amíg nem szerzem be a W701 feltámasztására használt alkatrészeket addig a W700 hiányosan pihenget a fiókban. Aztán ha egyszer kész a W700 és esetleg sikerült is eladni, akkor kisebb lesz a költség

A Q9100 alulfeszhez nemtudom hogy jó e az IntelExtremeUtility, mivel a nevéből adódóan Extreme processzorokhoz van elvileg. Ha az nem jó, megpróbálhatod a throttlestoppot is, de készülj fel, mert legalábbis az én gépeimen elég érdekesen viselkedett mindkét program

-
joeetm
tag
Fan vagyok azt elismerem, értelme pedig annyi van, hogy ez az asztali gépem, és eddig igazából mindenre elég volt amire kellett, ha játszok valamivel ott meg azért nincs baj, mert nem játszok új játékokkal, leragadtam a stalker világában

Jhonny06: A borzasztó kinézet az azthiszem egyénfüggő. A súly és a méret pedig szükséges, van most nálam egy Dell Precision M6500 amiben a hardver nagyjából ugyanez, a súlya érzésre hasonló, viszont kisebb, cserébe ha szerelni kell akkor mehet a fejvakarás, mert minden, csak nem egyszerű.
zdanee: Tudom hogy fura hogy így küzdök, de nekem ez jutott, vagyis ezt választottam
Van itthon T500, az mióta megvan kapja az ívet, mert mióta én váltottam, azóta párom használja, és megbízhatóságban/teljesítményben nincs vele baja, igaz win7 van rajta.
Viszont sikerült összelegóznom egy x201 tabletet, szóval arra feldobok egy win10-et, és megnézzük mi sül ki belőle.
Jbush: A win10 hibernálós leállításával tisztában vagyok, figyeltem hogy legyen restartolva, de egy idő után már kevés volt

-
joeetm
tag
cowk: A W700-al végülis nekem is jóval kevesebb problémám volt a W701-hez képest, de az olyan állapotban került is hozzám hogy csak egy oprendszer kellett rá és ment, a W701 viszont kapott már 1-2 pofont vagy leejtést az élettől, ez is okozhat problémákat. Illetve ami felmerült még bennem, hogy egy nem túl acélos széria darabja.
vitya2: Valószínűleg nevezhetjük nem üzemszerű használatnak a telepített win alatti processzorcserét, de a teszt alatt használt, SSD-re telepített win7 a két tesztelt gép után még gond nélkül futott az asztali gépemben (1156-os foglalatú xeon van benne) továbbá egy x200 és egy x201 tabletben bármilyen hiba nélkül, így szerintem elvárható hogy egy processzorcserét kibírjon a rendszer.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Macska topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van itthon T500, az mióta megvan kapja az ívet, mert mióta én váltottam, azóta párom használja, és megbízhatóságban/teljesítményben nincs vele baja, igaz win7 van rajta.