Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekerkaa
csendes tag
Igen. Volt már, hogy a T61p (ebből tettem át a magyar billentyűzetet amúgy) 90 wattosát dugtam rá, az is elég volt a legtöbször, 1x volt, hogy merült az akksija 90w-os töltővel, de akkor hajtottam is, a dvi-n egy plusz monitoron hd film ment, ha jól emlékszem, miközben a laptopon meg a teendők.
-
szekerkaa
csendes tag
Én is hardverapróztam egy w701-et kb. hasonló okokból (csak).

A cikk minden szava arany.Valahol vettem egy 170 wattos töltőt, azzal is rikácsol bootoláskor
úh tényleg inább csatlakozó ügy ez.Monstre egy dög, nagyon sok mindenre elég, főleg, hogy akár 32 giga ram is belemegy. Itt jól megy a 10-es is, semmi gondom vele, inkább tervezési dolgok bosszantanak:
- hatalmas káva, olyan magasan van a kijelző, hogy na
- a jobb elölre tett USB-k és jackek - hogy ezt nem próbálta ki egy mérnök sem? Ha be van dugva egy hangszóró, már kényelmetlen a gépelés jobb kéznél, ugyanez, ha nem elég a baloldali USB, itt jobb elölre kell dugdosni, gáz.Viszont a kijelző csodálatos, és hát mindent (is) megcsinál ez a nagy batár.
Illusztráció - így él egy perverz, aki rajong a szélsőségekért W701 vs W100 (Lenovo Thinkpad vs. Toshiba Libretto):
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest