Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
230W, az durva
Nekem gyári 65W van csak, de úgy vettem ki, hogy bármivel visszavesz, ha nincs akku. (Aztán vagy így van, vagy nem, még a tápáramkör méretezése is lehet a ludas.)Volt egy Gericom laposom, asztali P4 procival, 120-as táppal, de még az se vett vissza akku nélkül

-
szekerkaa
csendes tag
Igen. Volt már, hogy a T61p (ebből tettem át a magyar billentyűzetet amúgy) 90 wattosát dugtam rá, az is elég volt a legtöbször, 1x volt, hogy merült az akksija 90w-os töltővel, de akkor hajtottam is, a dvi-n egy plusz monitoron hd film ment, ha jól emlékszem, miközben a laptopon meg a teendők.
-
jbush
tag
Üdv!
Az említett Win10-hibák a következőkre vezethetőek vissza.
A Windowsok a 8-cal kezdve használnak egy trükköt, hogy minél gyorsabban elinduljanak. Ez a következő: amikor az ember megnyomja a kikapcsolás gombot, akkor a rendszer kilépteti a felhasználót, majd hibernálja magát. Következő indításkor gyakorlatilag hibernálásból áll fel, ezért indul gyorsan (cserébe HDD esetén veszett lassan áll le; van, hogy percekig szuttyog, csak olyankor a képernyőt lekapcsolja) - ezt hívják gyors rendszerindításnak. Ha nincs semmi oka újraindulni, és ezt a felhasználó sem teszi meg kézzel, simán összejönnek harminc-negyven napos üzemidők. Tapasztalataim szerint már tizenöt nap körül szoktak jelentkezni problémák, úgymint (a teljesség igénye nélkül): nincs hang/egér/billentyűzet; Start menü nem megjeleníthető; Cortana nem elérhető; nem enged bejelentkezni a fiókba; stb. Ezeken egy kézi újraindítás szinte mindig segít.
Akinek Win10-e van, és nem kapcsolta ki ezt a funkciót, próbálja ki: kapcsolja ki a gépet, várja meg, míg leáll, kapcsolja be, várja meg, míg betöltődik, és nézze meg a Feladatkezelő --> Teljesítmény --> CPU-teljesítmény részén, mennyi a bekapcsolás óta eltelt idő. Aztán indítsa újra a gépet az újraindítás gombbal, és nézze meg ismét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Horgász topik
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Trollok komolyan
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem gyári 65W van csak, de úgy vettem ki, hogy bármivel visszavesz, ha nincs akku. (Aztán vagy így van, vagy nem, még a tápáramkör méretezése is lehet a ludas.)