Hirdetés

2022. november 30., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) raskolnikoff


raskolnikoff
őstag

jó cikk! ennyi ventitől már a ház is elszáll :D

a Q6600ra kíváncsi leszek, várom.

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#2) Superman válasza raskolnikoff (#1) üzenetére


Superman
nagyúr

Pedig éppen most akarom átalakítani a Zalman 9700-est házhűtővé. :DDD Mivel eladni nem tudom....

(#3) raskolnikoff válasza Superman (#2) üzenetére


raskolnikoff
őstag

de az nem olyan mint a 9500? nekem olyan volt és az a lapátok szélénél hűtötte a rézlamellákat meg középen a heatpipe-okat. azt jó szétszeded akkor ha házhűtés lesz...

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#4) Superman válasza raskolnikoff (#3) üzenetére


Superman
nagyúr

Hasonló, csak nagyobb valamivel. Nekem egyébként nem kellenek egyelőre a réz lamellák, meg a réz hűtőcsövek, a talapzat, csak a venti.

(#5) szacsee válasza Superman (#4) üzenetére


szacsee
veterán

Magát a lamellát, talapzatot eladhatod az apróban, pl egy olyan házban, ahol nem nagy teljesítményű a proc, pl új cerka, tesco koró elmenne passzívban, ha a ház hátulján egy 12-es venit szívná el róla a meleg levegőt...
Minnyá megnézem nálam mennyi a proc ua. feszekkel, csak kiváncsiságból, ha érdekel leírom ide, vagy PM-be... :R

(#6) Superman válasza szacsee (#5) üzenetére


Superman
nagyúr

Rendben, inkább PM-be...:D Mint tudod a venti már a házam kelléke. :D

(#7) b.ricsi


b.ricsi
csendes tag

hali,
én is épp most rendeltem egy ilyen hűtőt. Kérdésem az lenne hogy mennyire lóg túl az alaplapon felfelé (nekem is p5k-m van csak a táp eléggé közel van hozzá...) remélem befér hozzám is :))

egyébként meg ahogy a képeket nézegettem, azon gondolkodtam hogy vajon miért is nem rakod le a vinyót a ház aljába hisz akkor a meleg levegő amit az elötte lévő venti betol nem az északi hídra meg a procira menne :U
üdv

http://b_ricsi.extra.hu

(#8) Superman válasza b.ricsi (#7) üzenetére


Superman
nagyúr

Nekem egyáltalán nem lóg túl az alaplapon, nem tudom, ez a képekből látszik-e. A Chieftec toronyban pedig még van hely bőven a táp és a hűtő teteje között.

Ami a vinyót illeti: jó ötlet, de barkácsolni kell hozzá, mivel a háznak már így is kivettem az egyik elemét, mivel a GTX-es kártya túl hosszú. Na most, alul nem tudom mivel felfogatni a vyinyót, csak akkor tudnám, ha ezt a házelemet be tudnám tenni, de nem lehet a videokártya miatt. Át kell még gondolni.

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.