- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
V!ck
senior tag
Hjaaaaaj bizony mondom Néked, jól jártál.
T4-em van és kevés. 4GHz-en járatott FX8320-hoz zárt gépházban, házventivel együtt is bő 65fok fölé megyek Blu-ray konvertálás közben, Prime95 alatt 70foknál leáll a progi. Én is a Macho 120-at néztem ki, mielőtt bejön a kánikula, beruházok egyre.
-
Az utolsó oldalon lévő beszélgetés tetszett nagyon
Én is 8320-at tervezek és nagy eséllyel ez fogja hűteni.. -
Eclips21
őstag
Szia,
Ugyan ez a procim van és én is leteszteltem(16perc AIDA64). Nekem a CPU 73fok, a Core meg 63fok. Te milyen adatokat írtál a cikkben?
-
Potzee
addikt
-
kovgab
tag
elolvastam a bevezető sort és azonnal eszembe jutott, hogy nem meleg mert nem veszi át a hőt
de vicc csak, nem rossz...
bár nálam eddig ennél (Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2) jobb nem volt... -
Mokó
aktív tag
A gyári hűtőről:
Uggyanilyen hűtőt adtak anno a box-os (wha nigga'?) P II X 4 965BE-hez.1,azaz 1 napig volt rajta,
7000en sűvít valójában,egyszerűen zavaró,és 125 watt TDP-hez bár elég,én instant cseréltem CM HyperTX3-ra.A machoról meg,"csak" macsó.Nice.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Bjørgersson #9 üzenetére
hát ha te mondod...
én mindig a hőmérséklet szót használom, a hőfok az olyan fura, de lehet, hogy csak a nyelvjárás errefelé
-
Bjørgersson
félisten
Jó látni, hogy vannak még akik tisztában vannak a hőmérséklet szó "fogalmával" és nem a
hőfokothasználják. -
proci985
MODERÁTOR
megvaltoztattak a kartondoboz csomagolast!
egyebkent szep darab, thermalright meg egyebkent se gyart rossz hutot.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
kriszpontaz #1 üzenetére
Az szubjektív véleményen alapul
-
Az a 4.4 ghz elég hurka gyurka. Én ugyanezzel a hűtővel 4.7-en járatom 24/7-ben, kíváncsiságból pedig elmentem 4.9-ig is. Bírja az, adj neki.
A teszt amúgy nagyon jó lett, köszönet érte.
-
Stonerice
őstag
Nekem is egy ilyen őrzi a cpu-m klímáját már fél éve. Decemberi akcióban sikerült futárdíj mentesen hozzájutnom.
2600k-t hűtök vele, kevésbé jól szellőző házban. Akit érdekelnek hőmérséklet eredmények, azon emberek érdeklődését várom pü-ben! -
törölt tag
válasz
kriszpontaz #1 üzenetére
Az odúban lakozó, szolgalényt hűtő szerkezetekhez nincs tudásom, de az krónika vége derűs lészen.
-
Fr0z3n
őstag
Engem ez a hűtés-fűtés, e-penis huzogatás hidegen hagy. Viszont a végén baromi jót röhögtem
-
kriszpontaz
veterán
Ugyanilyen hűtő van az i5 4670k-n a gépemben, alapon 42-45fok, terhelve max 60 volt eddig. Nem húzva, jól szellőző házban, a hűtő pedig szinte hangtalan. Jó választás volt.
A cikkben a hangerő grafikont valahogy nem bírom értelmezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A kis macsó alig melegedett még 4,4 GHz-nél is, míg az AMD hűtője már a gyári órajelen is meleg volt.
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest