Hirdetés

2024. július 13., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Graphics


Graphics
Jómunkásember

Az alvás előtti rituáléhoz én javaslom a relaxációt, tudom ez most így nem mond semmit, de autogén terápia során találkoztam vele, és később a jógán ugyanezzel.

Nekem nagyon sokat segít.

-

(#2) tDr1v3r


tDr1v3r
veterán

Alváshoz nekem tökre bejött hogy podcastet hallgatok. Benyomom hogy epizód végén lekapcsoljon, addig meg elvonja a figyelmemet - kicsit olyan mint amikor tévénézés közben tudna elaludni az ember.

Barátnőm fehérzajra szokott elaludni.

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

(#3) TheLázs


TheLázs
csendes tag
LOGOUT blog (1)

A probléma a "túlszaladós napokkal" van, legalábbis nálam.

Meg fogom írni részletesen a sztorit, de egyelőre röviden: vasárnap/hétfőn volt egy kisebb családi krízis, a barátnőm anyukája mániás pszichózisba csúszott. Nyilván mivel nagyon jó érzés az állapot, senkinek nem akarta elfogadni, hogy beteg, az orvosoknak sem. Kényszerbeutaltuk, hiszen ön- és közveszélyes.

A napok hosszúak és stresszesek voltak, de hétfőn sikerült jó helyre beadni. Azóta nem tudtam magam összeszedni, és már csütörtök van. Nem alszom, nem tudok megnyugodni. Ez kimeríti a tartalékaimat, ami tovább rontja a figyelmemet, amivel még könnyebben hanyagolom el saját magamat. Ez ördögi kör, nem olyan könnyű kitörni belőle. Bármilyen relaxáció ha segít is, nem oldja meg, hogy nem ettem, nem ittam rendesen, nem mozogtam, stb. Segít, de elképesztően keveset.

"Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít” – Örkény István

(#4) Graphics válasza TheLázs (#3) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Jó hát ilyen esetben nem kell meglepődni hogy nem tudsz aludni, tavasszal egyik szülőmet agyvérzés gyanújaval vittük kórházba. Hosszú hetek voltak...

És ilyenkor persze , hogy enni se eszik úgy az ember.

Próbálj ki valami shaket, hogy legyen azért valami, bevitel.

A 40 fok sem segít , ami néha van mostanság.

[ Szerkesztve ]

-

(#5) hcl


hcl
félisten
LOGOUT blog (1)

Alvás? Ha nem tudsz aludni, nem vagy eléggé kiütve :D
Én olvasni szoktam Főleg ha valami nem szórakoztatót (nyelvkönyv, vagy hírek), akkor hamar elelszik az ember. De egy jobb nap után eldőlök és alszok :D

Mondjuk egy ilyen családi krízis után jóhogy jobban fel van húzva az ember.

Még az szokott lenni, hogy hazaesek, és ugyanúgy nem tudok semmit se kezdeni, mert valójában le vagyok merülve; tehát ilyenkor el kell menni aludni, mert anélkül ugyanúgy nem lesz semmi. Kicsivel tovább fent lehet maradni pl., és akkor kevesebb az elvesztett idő, de legalább van esélyed valamelyik feladatot kilőni.

[ Szerkesztve ]

Mutogatni való hater díszpinty

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.