Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvás? Ha nem tudsz aludni, nem vagy eléggé kiütve
Én olvasni szoktam Főleg ha valami nem szórakoztatót (nyelvkönyv, vagy hírek), akkor hamar elelszik az ember. De egy jobb nap után eldőlök és alszokMondjuk egy ilyen családi krízis után jóhogy jobban fel van húzva az ember.
Még az szokott lenni, hogy hazaesek, és ugyanúgy nem tudok semmit se kezdeni, mert valójában le vagyok merülve; tehát ilyenkor el kell menni aludni, mert anélkül ugyanúgy nem lesz semmi. Kicsivel tovább fent lehet maradni pl., és akkor kevesebb az elvesztett idő, de legalább van esélyed valamelyik feladatot kilőni.
-
Jó hát ilyen esetben nem kell meglepődni hogy nem tudsz aludni, tavasszal egyik szülőmet agyvérzés gyanújaval vittük kórházba. Hosszú hetek voltak...
És ilyenkor persze , hogy enni se eszik úgy az ember.
Próbálj ki valami shaket, hogy legyen azért valami, bevitel.
A 40 fok sem segít , ami néha van mostanság.
-
A probléma a "túlszaladós napokkal" van, legalábbis nálam.
Meg fogom írni részletesen a sztorit, de egyelőre röviden: vasárnap/hétfőn volt egy kisebb családi krízis, a barátnőm anyukája mániás pszichózisba csúszott. Nyilván mivel nagyon jó érzés az állapot, senkinek nem akarta elfogadni, hogy beteg, az orvosoknak sem. Kényszerbeutaltuk, hiszen ön- és közveszélyes.
A napok hosszúak és stresszesek voltak, de hétfőn sikerült jó helyre beadni. Azóta nem tudtam magam összeszedni, és már csütörtök van. Nem alszom, nem tudok megnyugodni. Ez kimeríti a tartalékaimat, ami tovább rontja a figyelmemet, amivel még könnyebben hanyagolom el saját magamat. Ez ördögi kör, nem olyan könnyű kitörni belőle. Bármilyen relaxáció ha segít is, nem oldja meg, hogy nem ettem, nem ittam rendesen, nem mozogtam, stb. Segít, de elképesztően keveset.
-
tDr1v3r
veterán
Alváshoz nekem tökre bejött hogy podcastet hallgatok. Benyomom hogy epizód végén lekapcsoljon, addig meg elvonja a figyelmemet - kicsit olyan mint amikor tévénézés közben tudna elaludni az ember.
Barátnőm fehérzajra szokott elaludni.
-
Az alvás előtti rituáléhoz én javaslom a relaxációt, tudom ez most így nem mond semmit, de autogén terápia során találkoztam vele, és később a jógán ugyanezzel.
Nekem nagyon sokat segít.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A sorozat további részei:[ADHS - Nulladik rész, a diagnózis ismertetése][ADHD - Terápia napló 1]A második terápiás...
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ThinkPad L15 Gen1 27% 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjlolvasó IR kam gar
- Macbook Air M2 13,6", 256GB, Éjfekete
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 7 5700X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest