Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#951) Cruzolka válasza Necc (#950) üzenetére


Cruzolka
aktív tag

Köszönöm a részletes tájékoztatast, sokat segítettél. Még talán annyit, hogy mivel egyedül játszok(PS4) így a LVL50 után számíthatok esetleg a gyorsabb szintlépésekre( eddig ugyanis igen lassan haladok a szintezéssel)Szakmákat tolom, sztorit, mellék küldetéseket is, próbálok többet farmolni, de valahogy mégis nehezen fejlődik a karakter.(Nightblade - stamina - dual wield/bow)

Zolka

(#952) Piszkos-Fred válasza Cruzolka (#951) üzenetére


Piszkos-Fred
aktív tag

Elso karakerrel megszerzett champion pontok (CP) mindig gyorsan jonnek az 1 es kb 100/150 kozotti idoszakban. Kvazi barmit olsz meg, azonnal lepsz egy szintet :)

Kesobb fokozatosan lassul majd egeszen odaig, hogy a vege mar tenyleg "melos" lesz. De, mivel account szintu minden champion pont, vagyis csak egyszer kell osszeszedned mondjuk 160-at, igy azt minden altod megkapja, a lvl1-es es a lvl50-es is. Utobbi olyannyira, hogy 49-rol nem 50-re es cp01-re fogsz lepni (mint eloszor), hanem a korabbi gyujtogetesednek koszonhetoen 49-rol egybol cp160-ra lepsz majd.

Egy szo mint szaz, akar fo karakterrel, akar alttal, csak egyszer kell osszeszedned a 630 pontot. Ha van ra mod, akkor erdemes kihasznalni az 50-es szint utan elerheto "rested" bonuszt is az altokkal.

[ Szerkesztve ]

(#953) Cruzolka válasza Piszkos-Fred (#952) üzenetére


Cruzolka
aktív tag

Köszönöm a gyors választ, még valami. A Morrowid dlc új karaktere a Warden indításakor is ez lesz a fejlődési séma, amit az előzőekben írtál? Gondolom második karakterként nem kell előről kezdenem a sztorit...?

Zolka

(#954) Necc válasza Cruzolka (#951) üzenetére


Necc
addikt

Én egy magwarden-t húztam fel 0-ról 6 nap alatt úgy, hogy 95%-ban veterán triálkész volt :U (kb. nettó 5-6 óra míg lvl10->49 megvolt skyreach-ben, majd utána pár óra rohangálás skyshardokért, guildben összeálltunk hogy gyorsan meglegyen pár veterán dungeon undaunted 5-ig, egyedül a PvP ment túl nyögvenyelősen és nem lett meg időben a rank 4).

Ha XP kell, akkor craglorn, skyreach, és duóban nagy tételben aprítani a mobokat, természetesen 100%-ban training traites felszereléssel, és minimum 50% os XP potival (150% erősen ajánlott). Ha jó emberrel párosulsz, 30 perc alatt megvan 4 kör is, utána kis pihi, ismétel.

Ha nem akarsz skyreach-ben grindelni, a második mód a questelés, azon belül is a 3 alliance főküldetései. Ha szükséges, legyen nálad addon vagy másik monitoron megnyitott weboldal puskának, hogy célirányosan tudj haladni. Kukkants be PvP-re, csináld meg a bevezető questet, és unlockold a rapid maneuver skill-t, és mikor mounton vagy, használd! Questelés közben a legtöbb időpazarlás A-ból B-be történő lassú futkorászással megy el. Ez utóbbi esetben se XP pot, se training gear nem kell, de a 2 weapon bar az alábbi legyen 1) lapátolj be egy tucat DD skillt ide 2) random módon pakolj ide ability-ket amiket szintezni akarsz. Keverheted is őket, lehet resto staff meg destro staff meg dual wield is itt, a lényeg hogy küldetés leadásakor ez a bar legyen aktív.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#955) Ereshkigal


Ereshkigal
őstag

Üdv!

Erőt vettem félelmeimen, és 12-es szinten mentem 4-5 dungeont. Tankként baromi gyorsan behív a group finder, ennek örülök. Nem tudom, mennyire voltam béna, mindenesetre próbáltam minden tőlem telhetőt megtenni, ment a taunt meg az aoe ezerrel, miközben rohangáltam, mert persze mindenki más mobot lőtt. :D Egyszer haltam összesen, ami annak tekintetében talán nem rossz, hogy fogalmam sem volt a boss taktikákról, csak improvizáltam. :) Ami egyelőre zavaró, hogy a sok spell effecttől, amiknek egy része ráadásul a földön van, néha alig veszem észre, hogy a boss mit akar csinálni.
A végére 16-os szintű lettem, na mondom, király, végre kirakhatom a többi skillt is a 2. barra, aztán jött a hideg zuhany: nem tehetem be a második barra ugyanazt a fegyvert/pajzsot, csak ha megvan kétszer. Szóval kraftoljak valami vacak kardot/pajzsot, és azokkal hadonásszak, amikor a 2. bar aktív, vagy imádkozzak, hogy esik rövid időn belül valami értelmesebb cucc.
Most undaunted level 3 a cél, mondjuk nem tudom, hány dungeont kell kipucolnom hozzá. Aztán lehet belekezdek a fő sztoriba is, mert egyelőre hanyagoltam. :)

[ Szerkesztve ]

(#956) Necc válasza Ereshkigal (#955) üzenetére


Necc
addikt

Figyelj a mob vagy boss testének mértani közepén látható "fordított csillagszóró" effektre (azaz szikrák befele esnek): ha az piros, akkor megakadályozható, csak adj neki egy szimpla bash-t. Ha pedig citromsárgás, akkor az heavy attack, vagy blokkolod, vagy roll dodge. Blokkolás sokkal kevesebb staminát igényel, de valamekkorát mindig sebződsz, míg a roll dodge stamina costja drága, de 0 sebzést kapsz. Értelemszerűen hátralévő HP-d függvényében cselekedj.

A másik dolog amire figyelned kell, az a bosstól kiinduló, általában nagy piros kör, azaz ahogy én nevezem szó szerinti fordításban "a piros szar". Normál dungeonokban talán 100%a egyszerűen blokkolható, de néhány veterán dungeonban insant halál.

A harmadik amikor néha castolnak valami szirszart, de nincs piros fordított csillagszórás (nem interruptolható), és a választott célpont véletlenszerű. Erre nincsen előre effekt, csak azt veszed észre, hogy 15 másodperces tauntidőn belül hirtelen elfordul tőled a boss (kivéve ha pont te vagy a célpont). Ezt minden esetben a véletlenszerűen választott célpontnak kell lekezelnie (ált. rolldodge, de normál dungeonokban ritkán halálos).

Illetve vannak az egyedi mechanikák, amit ideális esetben a játékos társadalom megpróbál elmagyarázni neked, ha a party elején megemlíted még sose jártál itt, vagy új vagy.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#957) Ereshkigal válasza Necc (#956) üzenetére


Ereshkigal
őstag

Köszi az infókat. Utána fogok olvasni a taktikáknak, csak amikor kevés szabadidőm van, akkor ugye inkább játszom, mint olvasok.
Az feltűnt, hogy volt amit tudtam interruptolni, volt amit nem, csak az nem tűnt fel, hogy ez honnan látszik, látszik-e előre. :B
A piros szaroknál én gyorsan kisprinteltem, mielőtt "robbantak", nem mertem blokkolni, féltem, hogy meghalok. :) Aztán láttam, hogy ebbe még nem halnak bele, majd gondolom nehezebb dungeonökben mindenkinek muszáj lesz futni.
Az mennyire számít, hogy a csapatban többször magas cp-jű játékosok voltak? Tudom, hogy skálázódás van, de elvileg egy ilyen csapat erősebb, mert mondjuk ideálisabb builddel, magasabb szintű skillekkel rendelkező emberek vannak benne?

(#958) Necc válasza Ereshkigal (#957) üzenetére


Necc
addikt

Úgy van kalibrálva a játék, hogy minél kisebb a szinted annál inkább buffolva vagy hogy ne legyél hátrányban a szinted miatt.

Szettek természetesen plussznak számítanak, szinttől függetlenül, de általában pár nap alatt már mindenki össze tud magának craftolni egy, a szintjéhez igazított szettet, vagy openworldben összegyűjtöget egyet, tovább árnyalván a szintkülönbségeket.

Egyetlen kivétel talán az, hogy CP160 alatt nagyítóval se találsz olyan játékost, aki valamilyen group support szettet viselne, mint például Spell Power Cure, Worm's Raiment, vagy Ebon Armoury.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#959) s4hu|SyD^ válasza Ereshkigal (#957) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Tank-ként nem hiszem, hogy instant halnál. Ha 17k HP-nál többed van inkább az a 18k a cél, de tanknak mindenképpen többnek kell lennie. Én sajnos instant haltam 17k HP-vel pár boss-nál. Szóval a későbbiekben el kell majd gondolkodnom, hogy honnan szedek össze még 1-2k HP-t. Ja és én CP215 vagyok most. Az a lényeg tankként, hogy ne halj egyből és legyen tauntod. Sajnos normál dungeon-ben tegnap előfordult egy 10-es tank taunt nélkül. Raktuk is ki egyből.

Első karakterem 1 hónap volt max a 50-es szint meg pár CP, ami CP90-ig nagyon gyorsan megy. Főleg ha van Enlightenment. Ez ESO+ és Training gear nélkül.
2. karakter ESO+ meg Training gear csak küldetéssel 2 hét volt az 50.

Tervezek én is még jó pár karaktert úgyhogy nem árt, ha az ember tudja, hogy mi hogy meg hol van.

A küldetéseket egyébként minden karakterrel meg kell/lehet csinálnod.

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#960) Ereshkigal válasza s4hu|SyD^ (#959) üzenetére


Ereshkigal
őstag

19-20k HP-m volt tegnap felskálázva. De láttam olyan nem tankot, aki többel rohangált. :)
Én tudatosan készülök a tankolásra, így skill/build hiányosságok nem lesznek. Nyilván nincs meg mindenem, amit szeretnék, mert mondjuk 50-es skill kéne hozzá. A gear sem optimális, mert egyelőre próbálok traininges cuccokat hordani. Esetleg majd ha guildben leszek, kunyerálok jobbat (bár nem szokásom).

(#961) Necc válasza s4hu|SyD^ (#959) üzenetére


Necc
addikt

Akarod mondani tankként legyen legalább 30K :D

Ha jelenleg ~17K HP-d van max health food buffal, akkor egyszerűen nem tank vagy, hanem DD vagy heal.

Ne ess bele abba a tipikus hibába amit sokan elkövetnek, + 1-2K HP-val is ugyanúgy fogsz halni mint most.
Ha kell egy kis extra boost, használj valamilyen damage shield ability-t.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#962) s4hu|SyD^ válasza Necc (#961) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

DD-ként nekem 16.5k HP kajával és bizony hullok ha afölött sebeznek. Márpedig nagyon szeretnek a végső boss-ok 17-18k-t sebezni.

Harness Magicka fent van mikor lehet sőt ha sokat halok/halunk és többször kell megpróbálni a boss-t akkor beteszem az Igneous Shield-et is. De persze mindig akkor támad be a boss mikor leesett minden shield. :DDD

Undaunted kéne az extra % statokért, de még csak most kezdtem a dungeon-okat és úgy vagyok, hogy maradok egyelőre a nem veterán szóval a normálnál mivel ott is halok a kevés HP miatt.

Tankként persze az a 30k nagyon minimum.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#963) Necc válasza s4hu|SyD^ (#962) üzenetére


Necc
addikt

Undaunted ad kb. +300-400HP-t, tuti megéri :DDD

Rakj direct damage mitigation-re pár CP pontot, és már nyert ügyed is van, vagy imádkozz egy warden healerért a csapatba aki ad minor toughness (+10% HP), minor és major resolve (~7K armour) valmint minor és major ward (~7K spell resist) buffokat hogy bírd az ütődést.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#964) Ereshkigal válasza Necc (#963) üzenetére


Ereshkigal
őstag

Az ice fortress mellett tankként is érdemes akkor ezeket kirakni (pl. maturation)?

[ Szerkesztve ]

(#965) s4hu|SyD^ válasza Necc (#963) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Elemental Defender, Hardy, Light Armor Focus meg ilyenekre gondolsz, mint direct damage mitigation?

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#966) Necc válasza s4hu|SyD^ (#965) üzenetére


Necc
addikt

Egyik se. Ironclad. Hardy es az elemental defender is hasznos, de osszessegeben nem adnak annyit, mintha pontokat raknal specifikus dolgokra. Light armour focus (imo) tovabbra is haszontalan a tobbihez viszonyitva.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#967) Necc válasza Ereshkigal (#964) üzenetére


Necc
addikt

Mindenfelekeppen, ne szamits arra, hogy mindig lesz egy warden healer aki ellatja azokkal a buffokkal a groupot, vagy teged!

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#968) s4hu|SyD^ válasza Necc (#966) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Közben megtaláltam. Megnéztem a build-et is, ami alapján próbálgattam felépíteni és ott is használja. Kell még vagy 80 CP azért, hogy a 300 meglegyen legalább.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#969) Cruzolka


Cruzolka
aktív tag

Üdv urak. Lehet már volt kérdés a fórumon, de én mégis megkérdezném újra, a TESO-ban van rá mód, hogy a Breton karakterem(első lvl47) valahogy Khajiit-tá vagy Argonian-ná alakuljon. Nightbladet játszom, és mint rájöttem, a breton nem a legmegfelelőbb erre...Előre is kösz.

[ Szerkesztve ]

Zolka

(#970) Piszkos-Fred válasza Cruzolka (#969) üzenetére


Piszkos-Fred
aktív tag

Crown Storeban 3000 Crownert lehet venni race change tokent.

(#971) Necc válasza Cruzolka (#969) üzenetére


Necc
addikt

Crownstore-ban vehetsz race change tokent.

Előre szólok, hogy race change token nem enged más allance faját választani, tehát breton -> DC -> csak orc vagy redguard lehetsz.

Csak akkor választhatsz szabadon, ha megvan az "any race any alliance" upgrade.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#972) Cruzolka


Cruzolka
aktív tag

Köszönöm a válaszokat, csak az nem világos hogy, az "any race any alliance" upgrade mikortól elérhető, vagy küldetéshez kötött esetleg lvl szinthez?

Zolka

(#973) Ereshkigal válasza Cruzolka (#972) üzenetére


Ereshkigal
őstag

Azt is a store-ban lehet megvenni (Adventurer Pack). (Az imperialt nem tartalmazza, az megint külön csomag. :DDD)

[ Szerkesztve ]

(#974) duvi válasza Necc (#971) üzenetére


duvi
nagyúr

Úgy emlékszem, hogy én a DIGITAL IMPERIAL EDITION UPGRADE csomaggal megkaptam az any race any alliance lehetőséget is. Javítsatok ki, ha rosszul emlékszem! Persze ez csak új karakter indításánál működik. Utólagos cserére nem jogosít fel.

[ Szerkesztve ]

(#975) Cruzolka


Cruzolka
aktív tag

Szerintetek érdemes tovább fejlesztenem a Bretont mint Nightblade, vagy ne erőltessem, mivel sohasem lesz olyan mint egy Khajiit. Vagy húzzak inkább más skilleket, mint a magica, healer, templar?

Zolka

(#976) Necc válasza Cruzolka (#975) üzenetére


Necc
addikt

Ez rajtad áll, hogy mit szeretnél elérni a játékban.
Az általad felvetett kérdések inkább endgame content-ben számítanak (vMA, veterán triálok, leaderboard).

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#977) Piszkos-Fred válasza Cruzolka (#975) üzenetére


Piszkos-Fred
aktív tag

A breton nightblade nem egy rossz valasztas egyebkent, csak hat tenyleg at kell allnod magicka alapokra mind a gear, mind a skillek tekinteteben.

Mivel Khajiit eseteben gondolom staminara mennel elsosorban, nyugodtan krealj egy altot emiatt (3000 Crownt nem er meg, amikor 2-3 het alatt jatszi konnyedseggel ugyanott vagy), ne aldozd be a bretont! Jo lesz meg az kesobb.

Szerintem. :)

[ Szerkesztve ]

(#978) Cruzolka


Cruzolka
aktív tag

Köszönöm a válaszokat, átállok magika alapokra úgy hiszem, már oly közel az 50szint :K Még ma utána nézek, hogy milyen skilleket érdemes felhúznom hozzá, milyen gear a legmegfelelőbb.

Zolka

(#979) s4hu|SyD^ válasza Cruzolka (#978) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Szintezéshez és Deltia build-jeit használom, aztán átváltok az Alcast féle build-ekre. Alcast elég naprakész most szóval az lehet érdemesebb megnézni főleg ha 50 körül jársz.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#980) Ereshkigal


Ereshkigal
őstag

Töretlenül haladok előre, lassan level 30. Eddig egész hangulatosok a dungeonök, egész jópofa boss-ok vannak. Mondjuk kicsit fura, hogy van ahol szinte nincs is szükség tankra. Nagyon kíváncsi vagyok, mint mondanak majd a nagyok, mert egyelőre csak a sírást látom, hogy kb. mindenben szar a warden, és sajnos így kezd elmenni a kedvem tőle.

[ Szerkesztve ]

(#981) Necc válasza Ereshkigal (#980) üzenetére


Necc
addikt

Azert sir a szajuk, mert a wardent nehez jatszani, es iszonyatosan sok a bena jatekos hulyebbnel hulyebb buildekkel (pl. dual-bow tank :DDD ), de szamomra a support/heal warden mar tobbszor is bizonyitott, hogy jobb mint a templar.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#982) s4hu|SyD^


s4hu|SyD^
addikt

Nekem is a support/healer oldalról tetszik, mondjuk sokan túl sokat akarnak attól a Warden-től. Néha még normal dungeon-ben is problémás, hogy azt hiszik a Warden azt tank is, healer is meg még DPS is.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#983) Ereshkigal válasza s4hu|SyD^ (#982) üzenetére


Ereshkigal
őstag

Nem kell egyszerre mindennek lennie, de azért legalább egy valamiben lehetne (minden class) kiemelkedő.
A mindenben jó kicsit, de semmiben sem kiemelkedő dizájn vége mindig az, hogy semmire se lesz jó az endgame-ben.
Mindenesetre egyelőre elég easy tankolni vele, de lehet ez semmit nem számít, mert a normál dungeon-öket bármi végig tankolja. Ezt nem tudom.

(#984) s4hu|SyD^ válasza Ereshkigal (#983) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Nincs ezzel baj, amíg valaki nem healer-ként (warden) jön dungeon-ba és mindent csinál csak gyógyítani nem gyógyít. Azért megnehezíti a többiek életét rendesen. Szóval kb. gyógyító nélkül voltam ma meg 1 másik DD-vel, aki legalább 20x meghalt és kb. 50%-ban halott volt, mivel mással voltunk elfoglalva. Mondjuk, hogy DPS is legyen meg magam életbe is tartsam. :W Tank sem volt a toppon, de az legalább veterán volt.

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#985) Ereshkigal válasza s4hu|SyD^ (#984) üzenetére


Ereshkigal
őstag

Oké, leesett, tehát nem a class-szal volt a baj, hanem az emberrel.

(#986) Cruzolka


Cruzolka
aktív tag

Üdv. Az lenne a kérdésem, hogy lvl50 után kaptam az első Costumes Reward-ot, ami a Golden Saint. Ezek a skinek bizonyos champion szintek elérése után vagy küldetésekkel oldhatóak fel? A feloldott Costumes Reward használatakor a aktuális páncél inaktív lesz ?Szóval amíg mondjuk a Golden Saint-et használom felesleges cserélgetnem a páncélzatot? Előre is thx. :R

Zolka

(#987) s4hu|SyD^ válasza Cruzolka (#986) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Meg tudod nézni a collection-nél melyik szinteken kapsz skin-t. Amúgy ez csak kinézet a páncél az marad. Olyan ez, mint a Disguise. 160 az utolsó meg előtte talán 100, 60 és 20.

Persze ezeken kívül is vannak más skin-ek.

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#988) Ereshkigal


Ereshkigal
őstag

Nem futottam eddig bele karbantartásba, meddig fog ez tartani? Ma játékot terveztem, de még belépni se tudtam. :(

[ Szerkesztve ]

(#989) duvi válasza Ereshkigal (#988) üzenetére


duvi
nagyúr

"Maintenance for the week of June 5:
• [IN PROGRESS] PC/Mac: North American and European megaservers for patch maintenance – June 5, 4:00AM EDT (8:00 UTC)
• Xbox One: North American and European megaservers for patch maintenance – June 5, 9:00PM EDT (June 6, 1:00 UTC)
• PlayStation®4: North American and European megaservers for patch maintenance – June 5, 9:00PM EDT (June 6, 1:00 UTC)
• ESO Store and Account System for maintenance – June 6, 3:00AM EDT (7:00 UTC)"

(#990) Necc válasza Ereshkigal (#988) üzenetére


Necc
addikt

Gondolom a szokasos 6-8 ora, illetve holnap aktivalodik a morrowind mindenkinek, lehet meg ez is ra fog tenni par orat.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#991) Ereshkigal


Ereshkigal
őstag

Köszi! Nem gondoltam, hogy ilyen hosszú.

(#992) Cruzolka


Cruzolka
aktív tag

Hello. Elkeztem a Morrovind dlc-t egy darkelf wardennel( persze nem to'm, hogy jó ez a faj wardennek), és csak azt szeretném megtudni, hogy a Medvét skill, vagy story oldja fel, esetleg szinthez kötött? Előre is thx.

Zolka

(#993) duvi válasza Cruzolka (#992) üzenetére


duvi
nagyúr

Ha jól tudom, akkor az Animal Companion ág ultimate skillje.

(#994) Necc válasza Cruzolka (#992) üzenetére


Necc
addikt

Üdv.

A dark elf nem ideális választás se stamina se magicka wardenhez, keveset profitálsz a passzív képességeiből.

Magicka wardenhez ha DD szeretnél lenni high elf sokkal jobb választás.

A hasznavehetetlen teddy maci (imo) animal companion lvl12-n lesz elérhető.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#995) Cruzolka válasza Necc (#994) üzenetére


Cruzolka
aktív tag

Ezzel arra utalsz, hogy nem sok értelme van a Medve használatának? Ezek után melyik ultimate skillt érdemes akkor inkább használni wardennél? Mivel még a Dlc elején járok, lehet indítok akkor egy high elfet inkább...

Zolka

(#996) s4hu|SyD^


s4hu|SyD^
addikt

Őszintén nagyon keserves a fejlődés Vvardenfell szigetén a többi zónahoz képest. Nem is vagyok hajlandó az új karakteremet ott húzni. Majd egy nagy karakterrel megcsinálom a küldetéseket. Az egész sziget amúgy is üres és rengeteget kell járkálni. Túl hosszúak a küldetések is.

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#997) Necc válasza Cruzolka (#995) üzenetére


Necc
addikt

Ezzel arra utalsz, hogy nem sok értelme van a Medve használatának?

Pontosan.

Egyrészt weapon swapnál eltűnik, így mindkettő ultimate helyre a béna medvét kell raknod, másrészt a damage/ultimate cost köszönőviszonyban sincs egymással, ráadásul rákényszerít a játék, hogy csak 25% HP alatt használd az ultit, különben az amúgy is nevetséges sebzés vicc kategóriába esik, addig más ultimate-et nem is használhatsz, ráadásul a hülye barom állat állandóan beleránt combat-ba mikor elkerülhető lenne (azaz szabályosan feltart solo questelés közben), illetve több célpont esetén mindig a rossz célpontot püföli, és gyakorlatilag semmi control-od sincs a medve fölött, semmilyen parancsot nem tudsz adni neki (pontosabban sebtében implementáltak gyorsan egy heavy attackal tudsz adni egy 'attack this target' parancsot, elmennek ezek a ...ba).

Lehet hogy marketingnek, meg parasztvakításnak bevállt a morrowind warden macilacija, de a gyakorlatban mind solo content, mind kompetitív környezetben vicc kategória az egész (én speciel veterán dungeonben wardent medvével rögtön kickvote-ra küldök).

"Ezek után melyik ultimate skillt érdemes akkor inkább használni wardennél?"

Magicka DD esetén a "Northern storm" ultimate, a Winter's Embrace skill line-ból. +8% magickát ad, ha csak berakod, és ez is a lényeg. Aktiválni már nem kell (kivéve ha a játék elején még nincs más ultimate-ed), a másik bar-ra berakhatod ultimate-nek a destruction staff vagy mages guild ultimate-eket.

"Mivel még a DLC elején járok, lehet indítok akkor egy high elfet inkább..."

Szerintem jobban jársz vele. Eddig egyetlen egy buildemben se használtam flame damage skill-t, mindegy hogy PvP vagy PvE.

Magic, ice és shock damage a warden erősségei eddigi tapasztalataim alapján, így értelmetlen a +12% flame damage bónusz, a high elf +4% flame+ice+shock passzíva, meg a +10% recovery passzív amit minor és major intellect bónuszokkal jobban megdobhatsz többet érnek, szerintem.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#998) Cruzolka válasza Necc (#997) üzenetére


Cruzolka
aktív tag

Köszönöm a részletes választ, ezek után ma indítok egy high elfet. (És a macit hanyagolom) :R

[ Szerkesztve ]

Zolka

(#999) Piszkos-Fred válasza Necc (#997) üzenetére


Piszkos-Fred
aktív tag

Sorcival sosem hasznaltam peteket, es a wardemen is kicsi meg, de...

...a combat pet gomb/billentyu nem megoldas?

Hozzateszem, hogy volt valami valtoztatas ugy egy eve kb, hogy az aktiv idezett lenyek mindig azt tamadjak, akire nyomsz egy heavy attackot. Oke, most a Morrowind dlc valtoztatasai miatt surubben fogsz hasznalni heavy attackot visszatoltesre, ami picit megkavarhatja a dolgokat, de esetleg ez sem megoldas a petek kontrolljara?

[ Szerkesztve ]

(#1000) Necc válasza Piszkos-Fred (#999) üzenetére


Necc
addikt

Az nem megoldas, az nudli. Semmi olyat nem tudsz csinalni, ami taktikailag:
- Attack/defend
- standstill
- follow
- move to position
- unsummon (helyette pocsekolj dual-bart ra...)

Az meg csak hab a tortan, hogy altalanossagban a petek kepessegei is a vicc kategoriaba tartoznak (Do X damage, do X heal) es amire vegrehajtjak a kiadott parancsot addigra mar ugyis mindegy (celpont reg halott). Raadasul a sorcerer petek "shock" kepessegei miatt stunnoljak veletlenszeruen a mobokat, ami miatt utana a mob CC immunity't kap, es ha a piros szarjat castolja nem tudsz csinalni vele semmit, mert a hulye ostoba pet CC immunissa tette... (nem tudom hogy morrowinddel valtozoott-e a helyzet).

Jatszottam en mar olyan MMO-val ahol megvolt minden fenti pet control lehetoseg, es PvP-ben is nem te, mint jatekos, hanem a peted volt a #1 celpont, mert annyira eros volt (buffjai, tank kepessege, vagy enemy debuff/CC miatt).

Itt esoban csak azert hasznal mindenki petet, hogy a necropotence bonusza aktiv legyen.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.