Hirdetés

2022. június 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) bacsis


bacsis
Közösségépítő
LOGOUT blog

az az UMPC nagyon ott van a szeren mennyibe fájt ha szabad kérdeznem?

(#2) Viktor77


Viktor77
félisten

Netezni 3gigás P4-en? Sok köszönet nem lesz benne.

(#3) The DJ válasza bacsis (#1) üzenetére


The DJ
addikt

Az kicsit régebbi vásárlás és hazudni nem akarok, de emlékeim szerint 3-4k körül fizettem érte. Licitáltam, senki mást nem érdekelt, így el tudtam hozni ennyiért. Azt hittem mire felkelek elviszik előlem, de nem így lett :)

(#2) Viktor77: Semmi gond nincs vele, sőt jobban is élvezik, mint a régi laptopot, amit használtak. XP mellett teljesen jó gmailezésre meg youtubeozásra. Alap dolgok vannak itt csak, google keresés, zenehallgatás meg böngészés a neten. Tegnap egész este ment és nem győzték dicsérni, hogy mennyivel gyorsabb, mint a noti volt. HP NX7400, 2 mag, 2GB DDR2, SATA 120GB HDD, de megette a Win 7, 10 perc volt mire elindult a Chrome és mivel ritkán volt használva ezért folyamatosan frissített és inkább már nem is neteztek emiatt, mert esténként csak fél órára kapcsolnák be, de annyi idő kellett mire felállt a rendszer. Jobb ez így. :K

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#4) bacsis válasza Viktor77 (#2) üzenetére


bacsis
Közösségépítő
LOGOUT blog

Én most egy 1,5GHz-es Pentium M procis IBM X41-esen netezek, ez még picit a 3gigás P4 alatt hoz...
Még a youtube is pöccröcc megy rajta 360p-ben
ha dobsz rá egy fasza linuxot akkor úgy megy rajta mint egy core i9-en akár 11 maggal...
ha Windóz, akkor már cinkesebb, de nem megoldhatatlan.. és most a normális netezésről beszélek nem arról hogy oké elindul csak fél óra egy oldal...
fel kell dobni egy XP SP2-t, lebutított grafikával úgy több mint elég az 1 giga RAM, böngészőből pedig lehetőleg Operát kell felrakni abból is minél régebbit, de oylant ami még megfelel a mai oldalaknak.. gyönyörűen fog menni ;)
annyi hogy a fulHD poreszt azért real time renderrel nem fogod tudni nézni, de igaziból a weblapok 90%-a mindenféle kompromisszum mentesen menni fog szépen :)

(#5) Viktor77 válasza The DJ (#3) üzenetére


Viktor77
félisten

Nem kell bemutatni, volt ilyenem, tudom milyen szar. Sikítva cseréltem egy legkisebb dual core E2160-ra. Ég és föld, szó szerint.

(#6) The DJ válasza bacsis (#4) üzenetére


The DJ
addikt

Egyetértek, tényleg szépen lehet használni netezésre a megfelelő beállítások mellett, ráadásul kis helyet is foglal, nem is hangos. Van egy ilyen perverzióm, hogy vonzanak az egyedi és ritka dolgok :)

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#7) bacsis válasza The DJ (#6) üzenetére


bacsis
Közösségépítő
LOGOUT blog

itt a PH-n kinek nincs iylen perverziója? :))

(#8) Robert07


Robert07
aktív tag

Nem rossz, én nemrég egy Samsung Q1-et vettem egy piacon, töltővel, gyári bőrtok+bill. kombóval, jó áron. A 900Mhz-es Celeron M nem a legerősebb, de kapott 512Mb helyett 1Gb RAM-ot és most file szerver egy külső HDD dokkolóval. A legjobb benne az, hogy 2 usb és ethernet is van rajta, úgyhogy tökéletesen teszi a dolgát. Az XP-t újra kellett rakni, gondolkoztam esetleg linux-ban de végül úgy döntöttem, hogy mégsem, mert nem tudom, hogy lennének-e rá driverek, stb.

A legjobban az lepett meg, hogy annak ellenére, hogy feltelepítettek rá egy win10-et (aminek elfelejtették a jelszavát :D ) hogy egy második partíción megmaradt a média rendszer, ami egy WinXP embedded, és olyan, mint amilyen Windows Media Center volt, csak egy másik gombbal kell indítani, nem azzal, mint az XP-t. Gyorsabban betölt, képnézegetésre meg zenélésre/filmezásre jó, bár nem próbáltam bármit is lejátszani még vele. A telefonom gyorsabb. :DDD

(#9) bambano válasza bacsis (#7) üzenetére


bambano
titán

nekem olyan perverzióm volt, hogy azt a vibraint megvettem boltban, újonnan.
1-2 évre rá bedöglött a tápja, azóta se bírta megcsinálni a haver, akit kértem rá.
pedig mit kavartam vele, mire a linux elindult grafikusan rajta...

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.