Hirdetés

2020. augusztus 6., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5) The DJ válasza szente (#2) üzenetére


The DJ
(addikt)

Ezzel a Borderlands-al szemeztem én is, a 2. részét eléggé dicsérték mindenütt, viszont ez a fajta "rajzolt" grafika annyira nem vonzott ezidáig. Lehet azért adok majd neki egy esélyt. Nálam létfontosságú a jó sztori, a kidolgozott karakterek, a jó zene. Ezek kellenek ahhoz, hogy magával tudjon ragadni a játék. A grafika nálam sokad rangú tényező, persze azért nézzen ki a játék valahogy. Viszont az ilyen Crysis "techdemók" egyáltalán nem vonzanak. Sztori nulla, single kampány pár óra maximum és ki is fújt. Oké, ott a multi, ott a csúcs grafika, de ez annyira hidegen hagy.

(#3) Samus: A Bioshock első része nálam is nagy favorit volt. Akkoriban egész szépen elfutott a gépemen és számtalan órát öltem bele. Viszont azt hiszem valami miatt nem sikerült végig vinnem teljesen. Talán a gépem halt le alatta vagy az operációs rendszert kellett újra tenni, a lényeg az, hogy elvesztek a mentések és nem volt erőm újra kezdeni, így számomra kimaradt az epikus befejezés.

(#4) Crystalheart: A Last of us-al régóta szemezek, kár hogy PS3 only. :( A Beyond Two Souls is tetszetős a trailer alapján, viszont ez is csak PS3-ra jelenik meg. Viszont ezeket látva elég erősen érik bennem a késztetés egy konzol beszerzésére és ez nem is lenne baj, de ahhoz meg ajánlott lenne valami normális TV is, az pedig nincsen, mivel egyáltalán nem nézek TV-t. Szóval ez a kettő egyszerre nem lenne éppen olcsó mulatság. Bár ha PC-re nem találok semmi értelmeset, akkor lehet nyáron spórolok egy kicsit és kerítek egy konzolt.

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak. || http://kepfeltolt.es - A kedvenc képfeltöltő oldalad a weben!

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.