Hirdetés

2019. december 13., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21) tkazmer válasza tibi666 (#10) üzenetére


tkazmer
(addikt)

szerintem pedig igenis létezik olyan, hogy valakinek nem tetszenek az új autók, nem kell neki a kényelem, stb.
a magam részéről 10 éve rendszeres hotellátogató vagyok, 4* alá sosem ereszkedtem. az idén - a társaság miatt - kipróbáltam milyen kempingezni, amit korábban sosem. nem fogod elhinni, legalább olyan kellemes volt 2500km-re az otthon melegétől hagymát tisztítani a paprikás krumplihoz, mint a 30m-es svédasztalnál valami finomat szerezni. ugyan este nem a klíma halk sziszegésére aludtam el, de volt helyette reggel madárcsicsergés. nem hozott a takarítónő új fürdőszobai, borotválkozó és strandtörülközőt és nem cserélt ágyneműt minden nap, de remekül megvoltam 12 napig ugyanazokkal, mosatlanul is.
ugyanez leképezhető az autókra is, azt gondolom. persze, kellemes dolog 200-zal a többiek mellett elsuhanva csendesen beszélgetni a melletted ülővel, miközben halk zene szól és a hátsó ülésen, ahol kikapcsoltad a zenét, nehogy valami túl hangos legyen, ott bóbiskol valaki. de szerintem nem fogható ahhoz az élményhez, amit az jelent, hogy éjjel 2-kor hulla fáradtan fel kell tolnod egy kisbuszt egy emelkedőn, mert rossz a kuplungja és amúgyis gyenge, kínodban már csak nevetsz, mellesleg az emelkedőn pedig egy ismeretlen kutyacsorda ugat rád. persze lehet, hogy így elsőre nem hangzik vonzóan, de ez egy emlékezetes dolog, ellentétben azzal, amit fentebb leírtam.
és vannak, akiknek kaland kell:)

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.